SmackDown Live 07/08/2018: New Day για το Tag Team Championship!


Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου όπου ο AJ Styles πλέον έχει προσωπικό θέμα με τον Samoa Joe, ένα μεγάλο Dream Match ανακοινώνεται και η New Day επιχηρει να κερδίσει ξανά τους ομαδικούς τίτλους. Ας ξεκινήσουμε...

Το σόου ξεκίνησε με ένα promo του Randy Orton όπου ισχυρίστηκε πώς θα διαλύσει όλους τους Superstars που το WWE Universe σέβεται διότι ο ίδιος ο Randy δεν δέχεται τον σεβασμό που του αξίζει από κανέναν. Έπειτα ανέφερε όλα όσα κατέκτησε στο WWE αλλά ακόμα δεν δέχεται σεβασμό από κανέναν. Τέλος είπε πως το κοινό μπορεί να τον φωναζει όπως θέλει Viper, Apex Predator ακόμα και Legend Killer αλλά το μόνο πράγμα που πρέπει να του αναφερθούν είναι τα τρεια πιο καταστροφικά γράμματα στην ιστορία των Sports Entertainment και αυτά είναι R-K-O.

Στα παρασκήνια η Becky lynch και η Charlotte είχαν μια μικρή συζήτηση και ανέφεραν πως η σχέση τους είναι μια χαρά και δεν θα χαλάσει τώρα που και η Flair είναι στο Championship Match στο SummerSlam.

Becky Lynch & Charlotte vs Peyton Royce & Billie Kay

Οι IIconics καθώς έκαναν την είσοδο τους στο ρινγκ χλευασαν την Flair και ιδιαίτερα την Becky λέγοντας της πως πάντα είναι στην σκιά την πρώτης. Ο αγώνας ξεκίνησε οι Becky με την Flair κυριάρχησαν όλο των αγώνα. Η Becky απο νωρίς προσπάθησε να εφαρμόσει το Diss Arm Her. Την νίκη πήραν οι δύο Faces με Figure Four της Flair.


Στα παρασκήνια η New Day δήλωσε πως έχει νικήσει μια φορα την Bar και πως θα το ξανα κάνει και μετά θα νικήσει και τους Bludgeon Brothers για τους ομαδικούς τίτλους του SmackDown Live.

Έπειτα στο Titantron είδαμε μια μεγάλη ανακοίνωση του Miz όπου είχε κάνει προηγούμενος. Η ανακοίνωση ήταν πως στο SummerSlam θα αγωνιστεί ενάντια τον Daniel Bryan.

Στην συνέχεια ο AJ Styles έκανε ένα promo και μίλησε για την οικογένεια του και τον αντίπαλο του στο SummerSlam τον Samoa Joe. Είπε πως πρέπει να κάνεις μερικές θυσίες για την οικογένεια του και πως θέλει να είναι ο καλύτερος Superstar για την οικογένεια του. Δήλωσε πως η αντιπαλότητα του με τον Joe πλέον είναι σε προσωπικό επίπεδο και πως στο SummerSlam αυτός θα φύγει με τον τίτλο.

Zelina Vega vs Lana

Οι Rusev και Cien Almas βρισκόντουσαν στο Ringside για υποστηρίξει για της συντροφισες τους. Η Lana μπήκε δυνατά στον αγώνα και φάνηκε αυτή να έχει το πάνω χέρι για σχεδόν όλοι την διάρκεια χρησιμοποιώντας Suplexes. Ο Almas προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή της Lana αλλά ο Rusev του επιτέθηκε. Ο Aiden English παραβρέθηκε και αυτός για βοήθεια στο τέλος αλλά καταλαθος έσπρωξε τον Almas στα Ropes όπου βρισκόταν η Lana και την έριξε. Τότε η Vega χτύπησε με Double Knees και πήρε την νίκη για δεύτερη συνεχόμενη φορά.



Έπειτα στα παρασκήνια είδαμε ένα μικρό, αστείο Segment με τους R-Truth, US Champion Shinsuke Nakamura και Dyllinger όπου ο πρώτος είπε πως θέλει αγώνα με τον Champion.

Αμέσως μετά ο Byron Saxton μπήκε στο ρινγκ για να μιλήσει με τον Miz αλλά ο Miz πάλι ήταν απών από την Arena όπου γινόταν το SmackDown Live διότι βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας του σειράς (Miz & Mrs). Εμφανίστηκε όμως στο Titantron και μίλησε με τον Byron. Ο Byron τον ρώτησε τι απόψεις έχει για των αγώνα του με τον Daniel στο SummerSlam και ο Miz εκνευρισμένος είπε πως στο SummerSlam θα βάλει τέλος σε όλο αυτό το θέμα και θα κερδίσει τον Bryan και τον χλευασε. Τέλος είπε στον Byron καλύτερα να πάει να βρει τον Bryan ώστε να ακούσει ο κόσμος της δικές του απόψεις και τότε ο Bryan επιτέθηκε στον Miz.


Shinsuke Nakamura vs R-Truth

Ο Champion είχε τον έλεγχο του αγώνα και έκανε επιθέσεις με Knee Hits και Vibrations. Ο R-Truth κατάφερε να γυρίσει για λίγο τον αγώνα αλλά μετά από Reverse Explorer και Kinshasa ο Nakamura πήρε εύκολα την νίκη.


Bludgeon Brothers vs Local Competitors 

Οι Tag Team Champions πήραν εύκολα και γρήγορα την νίκη διαλύοντας τους τοπικούς παλαιστες.


The Bar vs New Day Tag Team Tournament Finals

Η Bar είχε τον έλεγχο του αγώνα και δεν άφηνε τον Kofi να κάνει Tag ώστε να μπει ο Big E. Ο Kofi βρήκε την ευκαιρία για tag και ο Big E γύρισε τον αγώνα ρίχνοντας τον Sheamus με Overhead Belly to Belly suplexes. Ο Sheamus όμως βρέθηκε κοντά στην νίκη με roll-up pinfall αλλά ο Big E έκανε Kick out στο 2. Έπειτα ο Kofi βρέθηκε κοντά στην νικη με SOS στον Cesaro αλλά αυτός έκανε Kick out στο 2. Η Bar γύρισε ξανά των αγώνα και διελυε τον Big E. Βρέθηκαν ξανά κοντά στην νίκη με Superplex απο τον Cesaro και Knee Drop απο τον Sheamus αλλά ο Big E ακόμα μπόρεσε να κρατηθεί. Στο τέλος η New Day κατάφερε να πάρει την νίκη με Midnight Hour και προκρίθηκε στο Championship Match στο SummerSlam.



Αποτελέσματα SmackDown Live 07/08/2018:

  • Η Becky Lynch και Charllote επιβλήθηκαν στην Peyton και Billie Kay
  • H zelina Vega κέρδισε την Lana
  • O Shinsuke Nakamura κέρδισε τον R-Truth
  • Οι Bludgeon Brothers διέλυσαν τους τοπικούς παλαιστες 
  • Η New Day κέρδισε την Bar και προκρίθηκε στο Championship Match στο SummerSlam 


Για το Ringside House,
Νίκος Ασλανιδης.



Νεότερη Παλαιότερη