RAW 06/08/2018: "Rowdy" Main Event!


Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το κόκκινο καθιερωμένο εβδομαδιαίο σόου με την Ronda Rousey να κάνει το αγωνιστικό της ντεμπούτο στο Raw και μάλιστα στο main event. Ο Roman Reigns έκανε λίγη προθέρμανση ενόψει Brock Lesnar και ο Finn Balor βρήκε έναν γνώριμο αντίπαλο για το Summerslam. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τους Kurt Angle, Baron Corbin και Roman Reigns να βρίσκονται στο ρινγκ με τον πρώτο να αναφέρει πως αυτή είναι ιστορική βραδιά μιας και η Ronda Rousey θα κάνει το αγωνιστικό ντεμπούτο της στο Raw. Ο Reigns άλλαξε θέμα και αναφέρθηκε στο ότι ο Lesnar επιτέθηκε στον Kurt Angle και ο "Constable" Baron Corbin έφυγε σαν δειλός. Ο Angle δήλωσε ότι θα υποστηρίξει τον Roman στο Summerslam με τον Lone Wolf να τον επικρίνει γι'αυτό. Ωστόσο ο GM του κόκκινο σόου αντέδρασε και ανακοίνωσε το Corbin vs Reigns για αμέσως τώρα.


Baron Corbin vs Roman Reigns

Ο Baron Corbin αμέσως μετά την ανακοίνωση του Angle επιτέθηκε στον Roman βάναυσα. Στον αγώνα όμως ο Reigns κατάφερε να κυριαρχήσει σχετικά εύκολα. Ο Constable πήγε να αποχωρήσει αλλά ο Finn Balor εμφανίστηκε και τον απέτρεψε. Τελικά η νίκη ήρθε για τον Big Dog με ένα εμφατικό Spear.


Μετά τον αγώνα, ο Finn Balor χειροκρότησε τον Reigns και μπήκε στο ρινγκ. Έστειλε στην γωνία τον Corbin με dropkick και έπειτα τον αποτελείωσε με ένα δυνατό Coupe De Grace ως απάντηση στις προσβολές του Baron.


Bobby Roode vs Mojo Rawley

Οι δυο τους οδηγήθηκαν στο ρινγκ έπειτα από το brawl που είχαν στα παρασκήνια την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Mojo Rawley είχε αρχικά τον έλεγχο με τον Bobby Roode σιγά σιγά να αντιδράει και τελικά να παίρνει την νίκη με το κλασσικό του, Glorious DDT στον Mojo.


Στα παρασκήνια, ο Finn Balor ενημερώθηκε ότι θα αντιμετωπίσει τον Baron Corbin στο Summerslam έπειτα από απόφαση του Kurt Angle με τον Finn να αντιδράσει θετικά.

Ο Elias βρέθηκε στο ρινγκ για να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ με ειδικό crew κινηματογράφησης. Ο Bobby Lashley εμφανίστηκε και τον αποκάλεσε αστείο. Ο Elias του επιτέθηκε αλλά ο Bobby αντέδρασε εύκολα και τον εκτέλεσε στο τέλος με ένα vertical suplex για να αποχωρήσει.


Rezar vs Titus O'Neil

Στο ringside ήταν οι Apollo Crews, Dana Brooke στην γωνία του Titus και ο Akam στην γωνία του Rezar. Ο Titus έβγαλε αντίσταση απέναντι στον εμφανέστατα δυνατότερο αντίπαλο αλλά τελικά έχασε αφού ο Rezar τον αποτελείωσε με ένα spinebuster.


Ο Kevin Owens διοργάνωσε το Kevin Owen's Show σε ένα ύψωμα δίπλα από την σκηνή της arena όπου είχε καλεσμένους τους Jinder Mahal και Sunil Singh. Ο Owens έδωσε τα συγχαρητήρια για την νίκη του Mahal απέναντι στον Braun Strowman και κανόνισε αυτό να επαναληφθεί ξανά. Ο Kevin κάλεσε τον Strowman στο ρινγκ αλλά εκείνος δεν εμφανιζόταν. Τελικά ο Monster Among Men έριξε όλο το ύψωμα μαζί με τους heels superstars οι οποίοι τρομοκρατήθηκαν.


Jinder Mahal vs Braun Strowman

Ο Braun Strowman κυριαρχούσε απόλυτα στον αγώνα αλλά ο Kevin Owens πήρε το MITB βαλιτσάκι του και άρχισε τα "κόλπα".Ο Braun τον κυνήγησε στην σκηνή και τον ξάπλωσε παίρνοντας το βαλιτσάκι. Ωστόσο μέσα στην μανία του χτύπησε τον Jinder μ'αυτό ο οποίος πήρε την νίκη με DQ. Μετά τον αγώνα, ο Monster Among Men επιτέθηκε και στον Singh και πανηγύρισε έξαλλα παρά την ήττα.


Στα παρασκήνια ο Kurt Angle ήρθε σε τηλεφωνική επαφή με την Stephanie McMahon και φάνηκε να διαφωνεί μαζί της για ένα θέμα που δεν μάθαμε εμείς και τόνισε ότι θα το κανονίσει ο ίδιος.
Ο Angle ανακοίνωσε λοιπόν στον Roman Reigns ότι δεν μπορεί να είναι tag team partner του Seth Rollins απόψε έπειτα από εντολή της Stephanie για να προστατευτεί το main event του Summerslam. Ο Corbin απείλησε τον Roman ότι αν δεν υπακούσει θα χάσει το title shot του.

2on1 Handicap match: Seth Rollins vs Dolph Ziggler & Drew Mclntyre

Έπειτα από ότι έγινε στα παρασκήνια, ο Seth Rollins αντιμετώπισε σε handicap match και έστειλε τον Dolph Ziggler εκτός ρινγκ αμέσως για να κυριαρχήσει έξυπνα απέναντι στον Drew Mclntyre. Ο Rollins εκτέλεσε με buckle bomb τον Dolph στην γωνία της ομάδας του και ο Drew έκανε έξυπνα το tag για να μπει στο ρινγκ κανονικά και να κόψει την φόρα του Architect. Ακολούθησε double team από τους heels superstars και τελικά ο Ziggler πήρε την νίκη για την ομάδα του με superkick στον Seth.



B-Team vs Revival

Ο αγώνας κυλούσε ομαλά με τους Bo Dallas και Dash Wilder να αγωνίζονται. Ωστόσο τα φώτα έσβησαν και οι Bray Wyatt, Matt Hardy εμφανίστηκαν στις θέσεις των partners τους ζητώντας ειρωνικά το tag. Οι Deleters of The World επιτέθηκαν βάναυσα στους αγωνιζόμενους και έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει Summerslam.


Είδαμε στην μεγάλη οθόνη μια συνέντευξη του Paul Heyman ο οποίος στεναχωρημένος για ότι του έκανε ο Brock Lesnar την προηγούμενη εβδομάδα. Ο ίδιος είπε πως θα ήθελε να είναι στο πλευρό του Brock και τόνισε ότι ο Reigns δεν έχει ελπίδα απέναντι στον Lesnar στο Summerslam καθώς εκείνος είναι πιο επιθετικός και βίαιος από ποτέ.

Sarah Logan & Liv Morgan vs Sasha Banks & Bayley

Οι Sasha Banks και Bayley έβγαζαν για ακόμη μια φορά μία άψογη συνεργασία στο ρινγκ. Ωστόσο η Ruby Riott εμφανίστηκε κρυφά, κάνοντας την επιστροφή της, και έδωσε την Morgan από μια δυνατή κίνηση της Bayley. Ένα μικρό χάος επικράτησε και η Logan το εκμεταλλεύτηκε για να πάρει με roll up την νίκη πάνω στην Banks.


Alicia Fox vs Ronda Rousey

Πριν τον αγώνα, οι Alicia Fox και Alexa Bliss έκαναν ένα σύντομο promo με την δεύτερη να δηλώνει έτοιμη να νικήσει την Rousey στο Summerslam. Ο αγώνας άρχισε και η Ronda Rousey κυριάρχησε με την Fox να βγαίνει στο ringside. Η Alexa Bliss πήγε να μπει στην μέση αλλά η Natalya την σταμάτησε καθώς ήταν μαζί με την Ronda στην γωνία της. Η Alicia αντέδρασε αλλά κατάφερε μόνο να εκνευρίσει την Ronda η οποία την διέλυσε και εντός αλλά και εκτός ρινγκ. Έπειτα κάνοντας staredown στην Bliss πήρε την νίκη με armbar στην Fox.



Μετά τον αγώνα, η Ronda πανηγύρισε με την Natalya και πήγε να δώσει συνέντευξη στο ρινγκ. Η Alexa Bliss της επιτέθηκε από πίσω αλλά η Rousey την απώθησε αμέσως εντυπωσιακά με την Raw Women's Champion να το βάζει στα πόδια. Η Rousey πήρε το μικρόφωνο και δήλωσε πως όσο και αν δυνατά κρατά τον τίτλο της η Alexa, θα της τον πάρει στο Summerslam και αυτό είναι η πραγματικότητα.



Αποτελέσματα RAW 06/08/2018:

  • Ο Roman Reigns επιβλήθηκε στον "Constable" Baron Corbin.
  • Ο Bobby Roode νίκησε τον Mojo Rawley.
  • Ο Rezar νίκησε τον Titus O'Neil.
  • Ο Jinder Mahal επικράτησε ενάντια του Braun Strowman με DQ υπέρ του.
  • Οι Drew Mclntyre & Dolph Ziggler επιβλήθηκαν στον Seth Rollins σε ένα 2on1 handicap match.
  • Ο αγώνας ανάμεσα στην Revival και στην B Team έληξε με No Contest.
  • Οι Sarah Logan & Liv Morgan νίκησαν τις Sasha Banks & Bayley.
  • Η Ronda Rousey επικράτησε ενάντια στην Alicia Fox.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος




Νεότερη Παλαιότερη