Συντακτικές...προβλέψεις Summerslam & Takeover! - Του Πάνου Κάσδαγλη!


Λόγω Αυγούστου, υποχρεώσεων, ζέστης και διακοπών, θα μοιραστώ μαζί σας τις προσωπικές μου προβλέψεις για το Takeover και το SummerSlam μιας και δυστυχώς δεν θα παρευρίσκομαι με τα αδέρφια του RSH στο σημερινό Livestream μας!

Τα λόγια μου θα είναι σύντομα μιας και η ομάδα του Ringside House θα σας δώσει τον απόλυτο οδηγό του καυτού διημέρου του WWE στο Livestream που θα δώσει το Σάββατο 18/8/2018!
Να τονίσω πως το άρθρο και κυρίως οι απόψεις είναι προσωπικές και σίγουρα κάποιες να είναι λανθασμένες ή αντίθετες με κάποιου άλλου που είναι απολύτως φυσιολογικό.

Ας ξεκινήσουμε από το "δικό μας" NXT, και φυσικά ένα ακόμα πολύ αναμενόμενο Takeover.
6 αγώνες με τον έναν να γίνεται για λόγους μαγνητοσκόπησης μελλοντικού επεισοδίου του NXT.
Σας δίνω ολόκληρη την κάρτα αγώνων παρακάτω και με ένα έντονο τόνο την δική μου πρόβλεψη νικητή:
1*Pete Dunne (c) vs. Zack Gibson (Μαγνητοσκόπηση αγώνα)Singles match for the WWE United Kingdom Championship
2Shayna Baszler (c) vs. Kairi SaneSingles match for the NXT Women's Championship
3Tommaso Ciampa (c) vs. Johnny GarganoLast Man Standing match for the NXT Championship
4Adam Cole (c) vs. RicochetSingles match for the NXT North American Championship
5The Undisputed Era (Kyle O'Reilly and Roderick Strong) (c) vs. Moustache Mountain (Tyler Bate and Trent Seven)Tag team match for the NXT Tag Team Championship
6Velveteen Dream vs. EC3Singles match
Το NXT είναι πολύ δύσκολο να το προβλέψεις. Πιστεύω ότι και η ομάδα του RSH να συμφωνεί μαζί μου ότι έχουμε δει αποτελέσματα σοκαριστικά σε κάθε event. Θεωρώ ότι όλοι οι πρωταθλητές θα κρατήσουν τους τίτλους.
  • Είναι η ώρα της Undisputed Era 
  • Δεν έχει έρθει ακόμα το άτομο που θα εκθρονίσει την Baszler. Ίσως όχι μέχρι το WWE Evolution
  • Το Main Event Last Man Standing? Δύσκολη πρόβλεψη. Δυσκολεύτηκα πολύ. Ποντάρω στο γεγονός ότι ο Ciampa θα μας απασχολήσει αρκετό καιρό ακόμα στο NXT ως πρωταθλητής.
Match of the night? Όλα έχουν τη δυνατότητα μιας και είναι NXT. Αν επέλεγα ένα?
  •  Adam Cole vs. Ricochet

13 αγώνες το Summerslam (Ουάου!) Αρκετοί θα έλεγε κανείς. Με 3 από αυτούς να βρίσκονται στο Preshow και κάποιοι δυστυχώς αδικαιολόγητα. Επίσης παρακάτω η κάρτα και οι προβλέψεις:
1Brock Lesnar (c) vs. Roman ReignsSingles match for the WWE Universal Championship
2Alexa Bliss (c) vs. Ronda RouseySingles match for the WWE Raw Women's Championship
3AJ Styles (c) vs. Samoa JoeSingles match for the WWE Championship
4The Bludgeon Brothers (Harper and Rowan) (c) vs. The New Day (Big E, Kofi Kingston, and/or Xavier Woods)Tag team match for the WWE SmackDown Tag Team Championship
5Braun Strowman (MITB holder) vs. Kevin OwensSingles match for the Money in the Bank contract
If Strowman loses by any means, he will lose the contract
6Dolph Ziggler (c) (with Drew McIntyre) vs. Seth Rollins (with Dean Ambrose)Singles match for the WWE Intercontinental Championship
7Carmella (c) vs. Becky Lynch vs. Charlotte FlairTriple threat match for the WWE SmackDown Women's Championship
8Cedric Alexander (c) vs. Drew Gulak (Pre-show match)Singles match for the WWE Cruiserweight Championship
9Shinsuke Nakamura (c) vs. Jeff HardySingles match for the WWE United States Championship
10Finn Bálor vs. Baron CorbinSingles match
11Daniel Bryan vs. The MizSingles match
12Rusev and Lana vs. Andrade "Cien" Almas and Zelina Vega (Pre-show match)Mixed tag team match
13The B-Team (Bo Dallas and Curtis Axel) (c) vs. The Revival (Dash Wilder and Scott Dawson) (Pre-show match)Tag team match for the WWE Raw Tag Team Championship

Επίσης πολλά δύσκολα match για να προβλέψω...
  • Ο Brock μας απασχολεί στο τι θα κάνει στο μέλλον του γι αυτό και δεν μπορεί να γίνει καθαρή πρόβλεψη. Εάν δείτε τον Lesnar να κρατάει τον τίτλο του παραμένει στο WWE και θα αγωνίζεται και στο UFC.
  • Θεωρώ πως η Ronda αν και τεράστιο ταλέντο στο wrestling έχει ακόμα λίγο δρόμο για τον τίτλο και σίγουρα ένα storyline "λύτρωσης"!
  • Ο αγώνας Styles-Joe δύσκολος για πρόβλεψη αν και ποντάρω στον AJ να παραμείνει πρωταθλητής για ολόκληρο το χρόνο που διανύουμε και να σπάσει το ρεκόρ κάποιου (εχμμμ) άλλου!
  • Οι αγώνες Tag Τeam και στα δύο brands είναι δύσκολα αλλά επέλεξα τους πρωταθλητές για διαφορετικούς λόγους τον καθένα.
  • Στο Cruiserweight τοπίο ο Alexander έχει πολλά να δώσει ακόμα με τον τίτλο 100% εξού και η επιλογή του.
  • Στο US Title Match "βρωμάει" Randy Orton παρέμβαση άρα και retain. 
  • Στο IC Match λέω, δεν ξέρω λέω μήπως δούμε κάποιο Heel Turn από τον Dean Ambrose εις βάρος του Rollins. Χμμ!
  • Ο αγώνας ζευγαριών του pre-show δεν μπορεί να έχει τον Almas να χάνει τόσο γρήγορα και σε μεγάλο PPV. Παρέμβαση από Aiden Εnglish και καταλάθος κόστος ήττας σε Rusev-Lana.
  • Balor-Corbin? Δύσκολο και λίγο αδιάφορο πλέον. Πρέπει να νικήσει κάποιος και να επωφεληθούν και οι δύο. Μιας και στο ιστορικό αγώνων τους είναι 1-1 διαλέγω Balor να βγει νικητής της κόντρας.
  • Η Carmella ίσως να επωφεληθεί από την κόντρα-συμμαχία των άλλων δύο αντιπάλων της και να πάρει ύπουλα τη νίκη!
  • Πολλοί θα πουν διάλεξες Owens? Είσαι τρελός? Για μια στιγμή. Ο κανόνας του αγώνα λέει ότι εάν με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τρόπο χάσει ο Braun τότε χάνει και τη βαλίτσα... Ίσως βγει εκτός εαυτού. Ίσως βοηθήσει σε αυτό ο Mahal..Ίσως να δούμε τον Owens πρωταθλητή στο Summerslam? Όχι? Μόνο εγώ ονειρεύομαι?!
  • Άφησα για το τέλος το δικό μου Main Event. Τον αγώνα που θα πλήρωνα να δω. Την καλύτερη ιστορία της βραδιάς. Το καλύτερο χτίσιμο πολλών χρόνων. Και οι δύο κορυφαίοι. Ένας αγώνας που αξίζει να είναι στο stage της Wrestlemania. Μιλάω φυσικά για το Bryan-Miz. 8 χρόνια στα  σκαριά. Το θέλουμε πολύ και ακόμα περισσότερο τα τελευταία 2 χρόνια. Ένας τρόπος υπάρχει για να συνεχιστεί αυτή η εξαιρετική κόντρα. Να νικήσει ο Miz. Και όχι δεν το λέω γιατί είμαι fan του Miz (που είμαι!), αλλά γιατί αξίζει το θέμα τους να κατέχει και τον WWE Title στο μέλλον. Οι δύο κύριοι είναι πιο επίκεντρο στο Smackdown και από τον αγώνα του WWE Title και του US Title. Αξίζει να πω κάτι περισσότερο?
Match of the night? Επειδή είναι δύσκολο θα τονίσω 4 αγώνες με τις περισσότερες προσδοκίες για match of the night!

  • AJ Styles vs. Samoa Joe
  • Dolph Ziggler vs. Seth Rollins
  • Cedric Alexander vs. Drew Gulak
  • Daniel Bryan vs. The Miz

Θα βγω λάθος σίγουρα σε πολλά που είπα. Αλλά γι αυτό είμαστε εδώ για να τα συζητάμε, να περνάμε καλά και να παρακολουθούμε αυτό που μας αρέσει και αγαπάμε! Στα υπόλοιπα θα αφήσω τα αδέρφια μου Χρήστο Αγγελάτο και Νικήτα Κλαδά και την υπόλοιπη ομάδα του RSH να "παίξουν" μπάλα όπως μόνο αυτοί μπορούν! Μην χάσετε την εκπομπή προβλέψεων Σάββατο 18/8/18 στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube!

Καλό καλοκαίρι, καλές διακοπές, όπου κι αν είστε και ότι και αν κάνετε! Και μείνετε συντονισμένοι γιατί κάτι πήρε το αυτί μου τον άλλο μήνα για Giveaway!

Υ.Γ Walk With Elias

Για το Ringside House 
"Undisputed" Πάνος Κάσδαγλης

Νεότερη Παλαιότερη