SmackDown Live 03/07/2018: Τα "αδέρφια" είπαν την τελευταία λέξη!


Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το μπλε καθιερωμένο εβδομαδιαίο επεισόδιο με την Team Hell No να παίρνει την πρώτη της νίκη μετά το reunion με τους Bludgeon Brothers να λένε την τελευταία λέξη. Ο Rusev έδειξε την δύναμη του και την αυτοπεποίθηση του στον AJ Styles και η SAnitY επιτέθηκε βάναυσα σε μία από τις πιο διάσημες tag team του WWE. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με την Team Hell No να παραδίδει συνέντευξη στην Renne Young στο ρινγκ. Ο Kane δήλωσε ότι πάντα ήταν στο πλευρό του Daniel Bryan. Ωστόσο εκείνος δεν συμφώνησε καθώς στο παρελθόν είχαν και τις διαφορές τους με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας μικρός τσακωμός. Οι Usos εμφανίστηκαν και αναρωτήθηκαν πως γίνεται μία tag team να παίρνε τόσο εύκολα ευκαιρίες για τα SmackDown Tag Team Championships. Η Paige εμφανίστηκε και ανακοίνωσε το Team Hell No vs The Usos για το main event του σόου με τον όρο αν οι Usos νικήσουν να προστεθούν στον αγώνα του Extreme Rules.


Independence Day US Open Challenge US Championship match: Jeff Hardy (c) vs Miz

Ο Jeff Hardy μπήκε δυνατά στον αγώνα και πήγε νωρίς για το Swanton Bomb αλλά ο Miz το απέφυγε και κατέφυγε στο ringside. Ο Hardy εκτινάχτηκε από τα steel steps πάνω στον A-Lister αλλά βρήκε τελικά άσχημα στο barricade και κόντεψε να γίνει counted out. Ο Brother Nero απάντησε με ένα whisper in the wind με τον αντίπαλο του να κάνει kick out στο 2. Ο Miz πήρε την νίκη σε ένα roll up αλλά αυτή δεν μέτρησε καθώς το έκανε με την βοήθεια των σκοινιών και ο διαιτητής τον είδε. Έτσι ο Jeff πήρε τελικά την νίκη με twist of fate και ένα Swanton Bomb για να παραμείνει US Champion.



Η New Day βρέθηκε στο ρινγκ όπου είχε ετοιμάσει ένα γλέντι με φαγητά για την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Αμερικής που είναι στις 4 Ιουλίου. Η SAnitY επιτέθηκε ύπουλα στα μέλη της New Day και ρήμαξε τα πάντα. Μάλιστα ο Young πέρασε τον Xavier Woods μέσα από ένα τραπέζι που βρισκόταν στο ρινγκ.


Asuka vs James Ellsworth

Ο James Ellsworth δέχτηκε αμέσως κάποια χτυπήματα από την Asuka και κατέφυγε στο ringside όπου βρισκόταν και η Carmella. Η Empress Of Tommorrow κυριάρχησε και ο James έφυγε από το ρινγκ και έτρεχε σε όλη την arena για να ξεφύγει. Ο αγώνας έληξε με double count out και τελικά η Carmella χτύπησε από πίσω την Asuka καθώς κυνηγούσε τον Ellsworth.


Στα παρασκήνια ο Daniel Bryan απαίτησε μια συγνώμη από τον Kane για ότι του έχει κάνει στο παρελθόν. Ο Kane άλλαξε το θέμα και οι δυο τους επικεντρώθηκαν στον αγώνα τους με του Usos.

Ο AJ Styles βρέθηκε στο ρινγκ και έκανε ένα promo στο οποίο μίλησε για το πόσο θέλει να αποδεικνύει τον κόσμο λάθος και ότι θα παραμείνει WWE Champion. Οι Rusev και Aiden English τον διέκοψαν και ο πρώτος τόνισε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που θα κυνηγήσει παγκόσμιο τίτλο και θα τα καταφέρει.

AJ Styles vs Aiden English

Ο Rusev απέσπασε με το μικρόφωνο την προσοχή του Styles και ο Aiden English πήρε τον έλεγχο με ένα cheap shot στον αντίπαλο του. Ο Phenomenal One κατάφερε και αντέδρασε τελικά με πολλαπλά strikes και clotheslines. Η νίκη ήρθε για τον WWE Champion αφού πέρασε τον Aiden μέσα από το Calf Crusher και εκείνος έκανε tap out.


Μετά τον αγώνα, ο Rusev τράβηξε τον AJ στο ringside και τον έστειλε στο ringpost για να τον εκτελέσει με ένα Machka Kick. Έπειτα κατέληξαν στο ρινγκ όπου ο Bulgarian Brute πέρασε τον Phenomenal One μέσα από το Accolade.


Becky Lynch vs Peyton Royce

Η Peyton Royce είχε σε αρκετά σημεία τον έλεγχο του αγώνα χάρη στις βοήθειες και στα distractions που έκανε η Billie Kay η οποία βρισκόταν στο ringside. Η Peyton πήγαινε να τελειώσει τον αγώνα αλλά η Lass Kicker ξέφυγε και την πέρασε μέσα από το diss arm her για να πάρει την νίκη.


Στην μεγάλη οθόνη σε βίντεο, ο Shinshuke Nakamura αναρωτήθηκε αν ο Jeff Hardy είναι κλόουν ή ντρέπεται για το τι είναι και τόνισε ότι στο Extreme Rules θα γίνει US Champion.

The Usos vs Team Hell No

Οι Usos πρώτα έπεσαν με double team επιθέσεις πάνω στον Daniel Bryan. Ο Kane έκανε την παρέμβαση του για να αλλάξει την ροή του αγώνα και έστειλε τα αδέρφια στο ringside. Εκεί έπεσαν πάλι με double team στον Big Red Machine αφού έβγαλαν εκτός τον Bryan που προσπάθησε να παρέμβει. Μάλιστα οι Usos απογειώθηκαν με όμορφα dives πάνω στον Kane στο ringside. Στην επιστροφή στο ρινγκ οι Bryan και Jimmy συγκρούστηκαν στον αέρα και βρέθηκαν κάτω.


Οι Usos εφάρμοσαν στον Kane double superkicks με τον Demon να κάνει δύσκολο kick out στο 2. Οι Usos εκτινάχτηκαν από τις κορυφές του ρινγκ για τα double splashes αλλά ο Kane τους πρόλαβε και ετοιμάστηκε για double chokeslam. Πάσαρε τον ένα στον Bryan ο οποίος τον χτύπησε με knee strike και ο Kane έκανε το chokeslam στον Jey για να πάρει την νίκη για την ομάδα του.


Μετά τον αγώνα, η Team Hell No πανηγύρισε με το "Yes" chant μαζί με το κοινό και οι Bryan και Kane αγκαλιάστηκαν για ακόμη μια φορά. Η μουσική των Bludgeon Brothers όμως ακούστηκε και εκείνοι βγήκαν στην σκηνή με τις επιβλητικές στολές τους για να έχουν ένα έντονο staredown με την Team Hell No, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για την συνέχεια.



Αποτελέσματα SmackDown Live 03/07/2018:

  • Ο Jeff Hardy νίκησε τον Miz και παρέμεινε United States Champion.
  • Ο αγώνας ανάμεσα στην Asuka και τον James Ellsworth έληξε με Double Count Out.
  • Ο AJ Styles επιβλήθηκε στον Aiden English.
  • Η Becky Lynch νίκησε την Peyton Royce.
  • Η Team Hell No επικράτησε ενάντια στους Usos. 

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη