NXT 20/6/2018 : Takeover Fallout



Ένα μικρό και χαλαρό επεισόδιο αυτή την εβδομάδα το NXT, γεμάτο με highlights από το περασμένο Takeover και δύο αγώνες!

To show άνοιξε με highlights από το NXT Takeover Chicago που διεξήχθη το Σάββατο 16/6/2018 και με ένα graphic στην μνήμη του θρύλου Vader ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα.

Dakota Kai vs. Bianca Belair

Ο αγώνας ξεκίνησε δυναμικά με την "EST" Bianca Belair να ελέγχει δυνατά κάνοντας επίδειξη δύναμης στέλνοντας την Kai από το ένα suplex στο άλλο χρησημοποιώντας τα σχοινιά. Η πολύ επίδειξη δύναμης παραλίγο να της κοστίσει τον αγώνα με την Kai να ξεφεύγει από μια σειρά suplexes και να ξεκινάει τις περίφημες κλωτσιές της. H Belair πήγε να "μαστιγώσει" την Kai με την κοτσίδα της και στην προσπάθεια να το αποφύγει η Kai, βρέθηκε στο Torture Rack Facebuster finisher και στο pin για τη νίκη για την Belair.





Highlights από τον αγώνα του Velveteen Dream με τον Ricochet και backstage συνεντεύξεις και από τους δύο μετά τον αγώνα τους με τον Dream να φεύγει θυμωμένος και τον Ricochet να λέει ότι δεν είναι ένα gif που βλέπουμε στον internet, ότι κάνει είναι αληθινό και τα φώτα του NXT του ανήκουν τώρα πια.

Highlights από τον αγώνα για τον NXT Women's Title και συνέντευξη με την πρωταθλήτρια μετά τον αγώνα της να περηφανεύεται για τη νίκη της.

Highlights και από τον αγώνα τίτλου του NXT και ακολούθησε συνέντευξη στον Alisteir Black μετά τη νίκη του.

Highlights από τον αγώνα για τους NXT Tag Team Titles και συνέντευξη από τους ηττημένους Burch και Lorcan μετά τον αγώνα τους να λένε ότι ο μεγαλύτερος αγώνας τους ήταν και η μεγαλύτερη ήττα τους.

Τέλος τα highlights από το επικό Main Event του Takeover με τους Gargano και Ciampa.

Σε συνέντευξη που έδωσε μετά το Takeover o EC3 στο Performance Center του WWE, μίλησε για το πόσο καλό ήταν το Takeover αλλά κάτι έλειπε. Ο ίδιος. Έπειτα ανακοίνωσε ότι κατευθύνεται στο γραφείο του GM William Regal για να ζητήσει τον καλύτερο ανταγωνισμό στο NXT. Όταν ρωτήθηκε για το ποιον θα ζητήσει για αντίπαλο από τον GM απάντησε..."ΟΛΟΥΣ"!

War Raiders vs. The Mighty
Οι πρώην TM61 γνωστοί τώρα ως The Mighty, έκαναν την είσοδο τους με νέα εμφάνιση φορόντας μαύρες καμπαρντίνες και μαύρα tight παντελόνια. 
Πριν καν αρχίσει ο αγώνας εκτέλεσαν μια ύπουλη επίθεση στους War Raiders, και μερικά δευτερόλεπτα μετά ήχησε το καμπανάκι. Με την έναρξη του αγώνα οι Raiders τους ισοπέδωσαν με ότι είχαν αλλά μια απόπειρα για "βρώμικο" pin έδωσε τον έλεγχο του αγώνα στους Mighty. Δύο λεπτά αργότερα οι Raiders πήραν και πάλι τον έλεγχο και με δύο double team κινήσεις και το double team finisher τους πήραν τη νίκη σε ένα 5λέπτο εξαιρετικό γεμάτο δράση tag team αγώνα και το κλείσιμο του επεισοδίου.





Αποτελέσματα αγώνων:

  • Η Bianca Belair νίκησε την Dakota Kai με pinfall
  • Οι War Raiders νίκησαν τους The Mighty με pinfall

Για το Ringside House
"Undisputed" Πάνος Κάσδαγλης



Νεότερη Παλαιότερη