205 Live 02/05/2017: Σαν σαπουνόπερα!


Το επεισόδιο του 205 Live επεφύλασσε εξελίξεις σχετικά με τους ...ρομαντικούς του show. Ο Noam Dar αντιμετώπισε τον Rich Swann και η Alicia Fox έκανε την επανεμφάνισή της στο πλευρό του Dar, "γεννώντας" ερωτήματα σχετικά με τη σχέση τους.

ΤJ Perkins vs Lince Dorado

Ο "Duke of Dub", TJ Perkins, είχε την ευκαιρία να "εξιλεωθεί" για την ήττα του από τον Austin Aries στο χθεσινό RAW. Ο Dorado ξεκίνησε καλύτερα από τον Perkins και πήρε τα ηνία του αγώνα. Ο TJ, προσπάθησε να επανέλθει με "βρώμικο" τρόπο, προσπαθώντας να αφαιρέσει την μάσκα του αντιπάλου του. Αυτό εξαγρίωσε τον luchador, o οποίος εξαπέλυσε ένα κύμα "τυφλών" επιθέσεων προς τον Perkins. Κι όμως, ο Perkins κατάφερε να πάρει την νίκη από το πουθενά, καθώς αιφνιδίασε τον Dorado, πιάνοντας την μάσκα του και τον αποτελείωσε με submission.


Drew Gulak vs Mustafa Ali

Από την αρχή του αγώνα, ο Gulak είχε ξεκάθαρη στρατηγική: Να περάσει όσες περισσότερες submissions μπορεί στον αντίπαλό του. Πάραυτα, ο Ali σταδιακά άρχισε να βρίσκει ρυθμό, με γρήγορες επιθέσεις. Μάλιστα, ήταν έτοιμος να αποτελειώσει τον Gulak, καθώς ετοιμάστηκε για την εκτέλεση του Frog Splash, αλλά ο Gulak έκανε την reversal, παίρνοντας μια πύρρειο νίκη!



Rich Swann vs Noam Dar

Δύο παλαιστές που γνωρίζουν πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Κάτι που φάνηκε και μέσα στον αγώνα. Ο Swann "έβαλε" τον Dar σε submissions. Ο Dar από την άλλη φρόντισε να χτυπάει μεθοδικά και δίχως να σπαταλά πολλή ενέργεια. Μάλιστα, στόχευε το γόνατο του Swann. Η ζημιά έγινε, ενώ ο φάνηκε να τραυματίζει και τον αγκώνα του κατά τη διάρκεια της μάχης. Ο Dar είχε το πάνω χέρι και τελείωσε τον αγώνα με running kick, σκοράροντας και το pinfall. Μετά τον αγώνα, η Alicia Fox ήρθε να πανηγυρίσει μαζί με τον Dar, δημιουργώντας ένα νέο κεφάλαιο στα ...ρομαντικά του show.




Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:


για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας

Νεότερη Παλαιότερη