Vickie Guerrero: "Ο Chris Benoit πρέπει να μπει στο HOF"


Η αλήθεια είναι πως εκεί έξω υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να δουν τον Chris Benoit στο Hall of Fame του WWE. Βέβαια, το κακό παρελθόν του Benoit δεν επιτρέπει στον Vince McMahon να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, γι' αυτό άλλωστε και δεν αποτελεί μέλος του τιμητικού HOF.

Αυτή την εβδομάδα, η Vickie Guerrero παραχώρησε συνέντευξη στον Chris Van Vliet όπου εκεί παραδέχθηκε πόσο τραγική ήταν η κατάσταση πίσω από την ιστορία και τον θάνατο του "Rabid Wolverine", ωστόσο υποστήριξε πως αξίζει να μπει το όνομά του στο WWE Hall of Fame.

Σχετικά με τις επαφές της με την Benoit Family:

"Είναι μια θλιβερή ιστορία. Αγαπούσα τον Chris Benoit και η οικογένειά του ήταν οικογένειά μας. Ήμασταν στενοί φίλοι και με την σύζυγό του, την Nancy, όπως και με τον γιο του, Daniel, είχαμε καλές επαφές. Και εκτός αυτού, μας αγαπούσε και μας σεβόταν. Δεν ήμουν εκεί όταν έγινε αυτό το θλιβερό γεγονός, και δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε κάτι τέτοιο, αλλά πραγματικά συνεχίζω να τον αγαπώ ακόμα."

Σχετικά με την ένταξή του στο WWE Hall of Fame:

 "Ήταν ένας ταλαντούχος παλαιστής και είχε χτίσει την δικιά του κληρονομιά, και νομίζω πως αυτό δεν πρέπει να αγνοηθεί. Θέλω να πω, ότι δεν πρέπει να απορριφθεί παρά τα θλιβερά γεγονότα του παρελθόντος. Θα ήθελα πολύ να τον δω στο WWE Hall of Fame."




για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης 
Νεότερη Παλαιότερη