Το WWE προσπαθεί να "προστατέψει" τον Roman Reigns


Ο Roman Reigns έπαιξε δυνατό ρόλο στο ετήσιο Superstar Shake-Up καθώς μεταφέρθηκε από το κόκκινο σόου, στο SmackDown Live. Και η αλήθεια είναι πως δημιουργήθηκαν αρκετά ερωτήματα σχετικά με την επιλογή του WWE να προχωρήσει σε αυτή την ιδέα, καθώς ο Reigns αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία και πλέον άφησε το RAW για να μετακομίσει σε ένα B-Show.

Ο κύριος λόγος που ο "Powerhouse" πήγε στο SmackDown Live, ήταν για να τον προστατέψουν από τις αποδοκιμασίες του κοινού. Ο Vince McMahon θεώρησε πως αν ο Reigns συνεχίσει να κάνει τις εμφανίσεις στο RAW, τότε ο κόσμος θα τον "βαρεθεί" και θα αρχίσει να τον αποδοκιμάζει καταστρέφοντας ξανά την ψυχολογία του και τα μελλοντικά του πλάνα, διότι μην ξεχνάμε πως ο Reigns παραμένει ως κορυφαίος babyface χαρακτήρας.

Έτσι, πηγαίνοντας στο SD Live και ξεκινώντας από την midcard αντιμετωπίζοντας τον Elias στο Money In The Bank, ο κόσμος θα δεχτεί τον Roman και δεν θα τον αποδοκιμάσει. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως αισθάνονται τυχεροί οι οπαδοί του μπλε σόου που έχουν τον Reigns στο στρατηγικό τους, καθώς πάνε 3 χρόνια από την τελευταία φορά που ήταν ενεργό μέλος του συγκεκριμένου brand.





για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη