RAW 29/04/2019: Phenomenal Beatdown


Ανακοινώσεις για το Money In The Bank, μπόλικη δράση, προκλήσεις και φυσικά η υπογραφή του συμβολαίου για το Universal Championship μεταξύ AJ Styles & Seth Rollins. Δείτε παρακάτω όλα όσα έγιναν στο Raw της χθεσινής Δευτέρας.


- Πρώτα, η Alexa Bliss έκανε την είσοδο της σε ένα ξεχωριστό Moment of Bliss και μας αποκάλυψε τους συμμετέχοντες από την μεριά του RAW, στο Ανδρικό Money In The Bank match. Αυτοί ήταν οι Braun Strowman, Ricochet, Drew McIntyre & Baron Corbin. Οι heels λογομάχησαν με τους faces και εκεί είχαμε ένα tag team match, όπου η ομάδα των Ricochet & Strowman κέρδισε την ομάδα των Corbin & McIntyre, όταν ο δεύτερος, εκνευρισμένος, χτύπησε τον πρώην General Manager του RAW. 

- Στην συνέχεια, είχαμε ένα tag team match, όπου οι Usos αντιμετώπισαν την ομάδα των Luke Gallows & Karl Anderson, οι οποίοι είναι μέλη του Raw από ότι φαίνεται. Μετά από ένα ματς, όπου και οι δύο ομάδες αντάλλαξαν χτυπήματα, οι Usos κατάφεραν να κερδίσουν τους Good Brothers. Ωστόσο, αργότερα, για κάποιον περίεργο λόγο, είδαμε ένα βίντεο, όπου οι Usos κατασκόπευαν την Revival, με τον Dash Wilder να ξυρίζει την πλάτη του Scott Dawson (επειδή αν σώζεις τον Bret Hart από βέβαιο ξυλοδαρμό, δεν παίρνεις ευκαιρίες για ζώνη. Παίρνεις την ευκαιρία να ξυρίσεις έναν άλλον άντρα στη πλάτη). Η Revival έκανε την είσοδο της να δικαιολογηθεί, οι Usos συνέχισαν να τους προκαλούν και κάπως έτσι τελείωσε ένα παράξενο segment.


- Έπειτα, ακολούθησε το Miz TV, με τον The Miz να έχει καλεσμένο τον Bobby Lashley. O Miz έβαλε την ταμπέλα του "Underachiever" στον "All Mighty", με τον δεύτερο να προσβάλλει τον πατέρα του Miz. Αυτό οδήγησε σε ένα ματς μεταξύ των δύο, με τον Lashley να κερδίζει τον Awesome One, όταν ο Shane McMahon βγήκε στη ράμπα και απέσπασε την προσοχή του Miz, με την φωτογραφία του κλαμμένου πατέρα του. Αφού τελείωσε το ματς, Lashley & Shane συνέχισαν την επίθεση τους στον Miz, με τον τελευταίο να προκαλεί στα παρασκήνια σε Steel Cage match τον Shane. O Prodigal Son έκανε αποδεκτή την πρόκληση του Miz με το ματς να γίνεται στο Money In The Bank.

- Οι Viking Raiders συνέχισαν τον δρόμο της καταστροφής τους, κερδίζοντας το Lucha House Party, χωρίς να τους διακόψουν με βίαιη επίθεση, όπως την προηγούμενη εβδομάδα.


- Η Alexa Bliss έκανε πάλι την είσοδο της στη ράμπα, για άλλο ένα "Moment of Bliss", όπου μας αποκάλυψε τις συμμετέχουσες για το Money In The Bank match των Γυναικών από την μεριά του RAW. Έτσι είδαμε τις Naomi, Natalya, Dana Brooke να βγαίνουν στην σκηνή, με την κάθε μία να δηλώνει ενθουσιασμένη για την ευκαιρία. Η τέταρτη συμμετέχουσα ήταν η ίδια η Bliss, η οποία ανακήρυξε μόνη της, τον εαυτό της, νικήτρια, μέχρι που η Naomi την προκάλεσε σε ένα ματς. Η Bliss το δέχτηκε, με την Naomi ωστόσο να παίρνει την νίκη. 

- Το "Firefly Fun House" ήταν για ακόμη μια φορά στο RAW. O Bray Wyatt ήταν ακόμη μια φορά ένας περίεργα-χαρούμενος-creepy τύπος. Αυτήν την εβδομάδα, ο Bray ζωγράφισε έναν πίνακα, καθώς έτσι εκφράζει τα συναισθήματα του. Γνωρίσαμε τον Rambling Rabbit, το τρίτο μέλος της παρέας του Fun House, με τον πίνακα να είναι ένα φλεγόμενο σπίτι με κάποιον παγιδευμένο μέσα. Η Abby δεν εντυπωσιάστηκε με αυτόν τον πίνακα, λέγοντας του πως γίνεται κακός πάλι. Ωστόσο το κοινό "συγχώρεσε" τον Wyatt, ο οποίος μας αποκάλυψε και την λέξη της ημέρας: SOCIOPATH. Ένα πολύ ενδιαφέρον promo, ένας πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας, που περιμένω να γίνει πολύ "καυτός" στο RAW.


- Στην συνέχεια ο "The Man", η Becky Lynch έκανε την είσοδο της στο ρινγκ, λέγοντας πως ξέρει πως έχει να αντιμετωπίσει δύο προκλήσεις στο Money In The Bank. Ωστόσο δεν θα έπαιρνε τους τίτλους, χωρίς να ξέρει πως πρέπει να τους υπερασπιστεί, ούτε έχει λάβει ποτέ μια γροθιά που να μην τις άρεσε (έχει γίνει λίγο κουραστικό αυτού του είδους το promo). H Lacey Evans (αγάπη μου εσύ) έκανε την είσοδο της και αφού συνέχισε να προκαλεί την Lynch, καταλήξαμε στο να έχουμε ένα brawl, με τους διαιτητές να καταφέρνουν να χωρίσουν τις δύο γυναίκες. 

- Η Revival αντιμετώπισε τους RAW Tag Team Champions, Curt Hawkins & Zack Ryder σε ένα non-title match. Οι Hawkins & Ryder κέρδισαν το ματς με roll-up, με την Revival να είναι εκνευρισμένη με το αποτέλεσμα. O Sami Zayn στην συνέχεια, έκανε άλλο ένα promo, εναντίον του WWE Universe. Τέλος, πριν πάμε στο συμβόλαιο του Universal Title match, o Samoa Joe αντιμετώπισε σε ένα όμορφο ματς (σίγουρα πάντως καλύτερο από αυτό της Mania) τον Rey Mysterio. O Master του 619 κατάφερε να κερδίσει τον United States Champion και το γιόρτασε μαζί με τον γιο του, τον Dominik στην ράμπα.


- Η ώρα για το κύριο γεγονός της βραδιάς έφτασε. Seth Rollins & AJ Styles έκαναν την είσοδο τους στο ring για να υπογράψουν το συμβόλαιο για το match τους στο Money In The Bank. Η ένταση υπήρχε εξαρχής, ο Styles ήταν πιο αλαζονικός από ότι συνήθως, λέγοντας πως ο Seth Rollins πλέον δεν έχει τα αδέρφια του να τον βοηθάνε, με τον Universal Champion να του θυμίζει ωστόσο, ότι κέρδισε τον Brock Lesnar, κάτι που ο Styles δεν έκανε. Το promo οδήγησε σε ένα μεγάλο brawl, με τον Rollins αρχικά να παίρνει το πάνω χέρι, ωστόσο να τελειώνει με τον Styles να κάνει το Phenomenal Forearm πάνω στο τραπέζι που ήταν το συμβόλαιο και να πανηγυρίζει με τον τίτλο. 


Αποτελέσματα RAW 29/04/2019:

- Οι Braun Strowman και Ricochet κέρδισαν τους McIntyre και Corbin
- Oι Usos νίκησαν τους Gallows και Anderson
- O Bobby Lashley επικράτησε του Miz
- Oι Viking Raiders νίκησαν τους Lucha House Party
- Η Naomi κέρδισε την Alexa Bliss
- Oι Zack Ryder και Curt Hawkins επικράτησαν των Revival
- Ο Rey Mysterio κέρδισε τον Samoa Joe



Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:




για το Ringside House,
Γιώργος Ναστούλης
Νεότερη Παλαιότερη