RAW 01/05/2017: Το Raw ανήκει στον Bray Wyatt's World!


Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το εβδομαδιαίο κόκκινο show, με αρκετές εξελίξεις. Είδαμε ένα δυνατό segement της Women's Division αλλά και εξελίξεις στην Tag Team Division. Ο Bray Wyatt ανακοίνωσε πως αυτό είναι το δικό του show και έκανε παρέμβαση στο main event της βραδιάς, βοηθώντας τον Miz να στεφθεί No.1 Contender για το Intercontinental Championship. Ας ξεκινήσουμε...



Το επεισόδιο άνοιξε με ένα segement της Alexa Bliss, η οποία στέφθηκε Raw Women's Champion στο πρόσφατο Payback. Μίλησε μπροστά σε όλη την Raw Women's Division, λέγοντας πως πολλές αυτοαποκαλούνται "Queen", αλλά η "Queen" είναι θαμμένη πια μιας και κυριαρχεί εκείνη. Αποκάλεσε την Nia Jax ως μία ισχυρή γυναίκα και πως θα ήθελε πολύ να συμμαχήσουν. Έπειτα ακολούθησαν τα προσβλητικά της σχόλια για την Bayley, η οποία σάστισε και επιτέθηκε βάναυσα στην πρωταθλήτρια και δημιουργήθηκε ένα μεγάλο brawl.


Eight Woman Tag Team Match:
Emma & Nia Jax & Alicia Fox & Alexa Bliss vs Sasha Banks & Bayley & Dana Brooke & Mickie James

Είδαμε έναν σχετικά όμορφο αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες με πολλά pinfalls, καθώς και κάποια brawl έξω από το ρινγκ. Ο αγώνας άρχισε ομαλά με την Bayley να έχει τον έλεγχο για την ομάδα των face. Ωστόσο, έπειτα κυριάρχησε η Nia Jax η οποία είχε καθοριστικό ρόλο στον αγώνα. Έτσι κατά την διάρκεια ενός brawl έξω από το ρινγκ, η Alexa Bliss και η Bayley βρέθηκαν τετ-α-τετ με την πρωταθλήτρια να παίρνει την νίκη έπειτα από ένα ύπουλο χτύπημα στα μάτια της Bayley και ένα εμφατικό DDT.



Enzo Amore vs Luke Gallows

Οι Enzo Amore και Big Cass εμφανίζονται στην συνέχεια, μιλώντας για την νίκη τους στο Payback με τον Enzo να είναι πεπεισμένος ότι θα νικήσει και πάλι τον Gallows σε one on one δράση. Ο Luke Gallows κυριάρχησε από την αρχή του αγώνα, ενώ ταυτόχρονα οι Big Cass και Karl Anderson είχαν μία κόντρα στο ringside. Τελικά την νίκη πήρε ο Luke Gallows, εκτελώντας το Flapjack από τους ώμους του.



Στην συνέχεια την εμφάνιση του κάνει ο Seth Rollins, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό. Ο Architect μίλησε για το τι έχει καταφέρει τις τελευταίες εβδομάδες και είπε χαρακτηριστικά έπειτα: "I want The Beast". Το κοινό εξεράγει με το Yes Chant, με τον Seth να λέει πως δεν φοβάται να ξαναπάει στην Suplex City, όμως ο Finn Balor τον διακόπτει.
Ο Demon King είπε πως θαυμάζει τον Rollins, αλλά ο ίδιος κατάφερε και έγινε ο πρώτος Universal Champion στην ιστορία με ένα χέρι. Έτσι είπε πως όταν υπάρχει θέμα για διεκδικητή για το Universal Championship, η σειρά ξεκινάει από αυτόν. Ο Dean Amrbose έκανε την παρέμβαση και είπε πως ο ίδιος είναι fighting champion ενώ ο Lesnar όχι και πως το Intercontinental Championship είναι αυτήν την στιγμή ο τίτλος του κόκκινου show.
Ο Miz όπως συνηθίζει δεν έχασε την ευκαιρία να παρέμβει και αυτός με την Maryse, αναφέροντας ότι αν κάποιος αξίζει Universal Title chance, είναι εκείνος. Ο Lunatic Fringe φάνηκε μπερδεμένος και καλεί στο κινητό του τον Kurt Angle, ανακοινώνοντας την απόφαση του GM του Raw για την πραγματοποίηση του Miz vs Finn Balor vs Seth Rollins No.1 Conteder match για το Intercontinental championship.



Tony Nese & Brian Kendrick & Noam Dar vs Rich Swann, Akira Tozawa & Jack Gallagher

Είχαμε και Cruiserweight action, με ένα tag team match. Δεν είδαμε τίποτα το ιδιαίτερο ανάμεσα στις δύο ομάδες με την ομάδα του Swann,Tozawa και Gallagher να παίρνει την νίκη. Η νίκη ήρθε με ένα δυνατό Gentleman's Dropkick από τον Gallagher στο Brian Kendrick.



Ακολούθησαν οι Cesaro & Sheamus οι οποίοι μίλησαν για την αντίδραση τους στο Payback όταν έχασαν από τους Hardys (heel turn). Το κοινό τους αποδοκίμαζε καθ'όλη την διάρκεια του segement του, με τον Sheamus να τονίζει ότι ποτέ δεν συμπάθησε το κοινό της εταιρείας και όλους τους fans. Οι δυο τους έκαναν αστεία για το δόντι του Jeff Hardy και για το γεγονός ότι οι Hardys τους έκλεψαν την δικιά του Wrestlemania moment. Γενικότερα είπαν πως τώρα είναι ελεύθεροι και θα πάρουν πίσω τα Raw Tag Team Titles.
Οι Hardys εμφανίστηκαν στην σκηνή, γνωρίζοντας την αποθέωση του κοινού με τον Mat Hardy να ζητάει τον λόγο των πρόσφατων πράξεων τους. Έπειτα ο Mat έκανε το taunt του delete και οι πρωταθλητές όρμησαν στο ρινγκ, με την ομάδα των heels να αποχωρεί έγκαιρα.



Heath Slater vs Apollo Crews

Έναν ασήμαντο αγώνα είδαμε ανάμεσα στους δυο superstar, υπό το βλέμμα των Rhyno και Titus 'Neil που βρίσκονταν στο ringside. Ο Crews είχε τον έλεγχο σ'όλη την διάρκεια του αγώνα. Τελικά, την νίκη πήρε ο Apollo με ένα εμφατικό sitdown powerbomb.



Μετά το τέλος του αγώνα και αφού οι superstar αποχώρησαν, την εμφάνιση του έκανε ο Kurt Angle και είπε πως ο Roman Reigns τραυματίστηκε ξανά στα πλευρά και πως η κόντρα του με τον Braun Strowman έχει τελειώσει επίσημα όπως τόνισε και στους δύο.
Ξαφνικά τα φώτα σβήνουν και εμφανίζεται ο Bray Wyatt μπροστά στο General Manager, παρουσιάζοντας τον εαυτό του σε εκείνον. Ο Eater of The Worlds είπε πως ήρθε ως σωτήρας σήμερα και πως το κεφάλαιο "Randy Orton" έκλεισε για πάντα μιας και ο Viper θα είναι στο House of Horrors για πάντα, πληρώνοντας για τις αμαρτίες του. Συνέχισε λέγοντας πως θέλει να ξαναχτίσει το Raw ο ίδιος και ρώτησε τον Kurt Angle αν θα τον βοηθήσει ή αν θα σταθεί εμπόδιο στον δρόμο του. Ο GM απάντησε πως αυτό είναι το δικό του show! Ο Wyatt ξεσπάει σε ειρωνικό γέλιο και τονίζει ότι ξέρει ότι αυτό είναι δικό του show, το οποίο βρίσκεται στον Wyatt's World.



Στα παρασκήνια βλέπουμε τον Dean Ambrose στον ρόλο του ρεπόρτερ να μιλάει με τον Seth Rollins σε έντονο ύφος. Έπειτα ρωτάει τον Finn Balor αν είναι αγχωμένος με τον Demon King να λέει πως πάντα τα καταφέρνει και το Intercontinental championship θα έρθει στο Balor Club. Εκείνη την στιγμή εμφανίζεται ο Elias Samson, ο drfiter από το NXT παίζοντας την κιθάρα μπροστά στον εντυπωσιασμένο Lunatic Fringe.


TJ Perkins vs Austin Aries

Έναν σχετικά καλό αγώνα είδαμε ανάμεσα στους δύο cruiserwights superstar, με τον Neville να παρακολουθεί τον αγώνα του συμμάχου του, TJ Perkins. Ο Austin Aries μπήκε δυναμικά στον αγώνα, έχοντας τον έλεγχο από νωρίς. Ωστόσο, ο Perkins αντέδρασε καθώς επιτέθηκε βάναυσα στο τραυματισμένο γόνατο του AA. Ένα Detonation Kick πήγε να τον τελειώσει αλλά ο Austin βρήκε την δύναμη και με ένα Last Chancery πήρε την νίκη.


Μεταφερόμαστε πάλι στα παρασκήνια, όπου οι Golden Truth περιμένουν ανυπόμονοι, την απόφαση του Kurt Angle για το push μιας και δεν πήραν την ευκαιρία απόψε που είχαν συμφωνήσει με τους Hardys. Ο General Manager του είπε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι, αλλά ο Goldust τον παρακάλεσε και έτσι όρισε ένα Tag Team Turmoil match για την στέψη των No.1 Contenders για τα Raw Tag Team Titles.


Triple Threat 1st Contender match για το Intercontinental Championship:
Finn Balor vs Seth Rollins vs Miz

Περνάμε στο main event της βραδιάς, το οποίο ήταν ιδιαίτερα απολαυστικό. Από την αρχή οι face superstars (Seth Rollins και Finn Balor) προσπάθησαν να βγάλουν από την μέση τον Miz και το κατάφεραν για μερική ώρα. Ωστόσο, ο A-Lister αντέδρασε με δυνατά kick και στους δύο σε στυλ Daniel Bryan, με το Yes Chant να εισακούγεται.
Στην συνέχεια είδαμε δύο συνεχόμενα εντυπωσιακά suicide dives από τον Architect στους άλλους δύο. Παραλίγο να πάρει την νίκη με ένα superkick στον Demon King. Εκτέλεσε και έναν ακόμη εντυπωσιακό Blockbluster και στους δύο από το turnbuckle. Όλα κυλούσαν τέλεια για τον Architect μέχρι που εμφανίστηκε ο Samoa Joe και τον διέλυσε στο ringside, χωρίς να υπάρχει  DQ μιας και είχαμε triple threat match.
Ο Finn Balor έμεινε στο ρινγκ με τον Miz, εκτελώντας ένα dropkick που έστειλε στην γωνία τον A-Lister, καθώς έπαιρνε θέση για ένα Coup de Gras και όλα έμοιαζαν να τελειώνουν, τα φώτα σβήνουν. Ο Bray Wyatt εμφανίζεται και ορμάει στον Finn Balor με Sister Abigail και τον αφήνει εκτός, ο ίδιος εξαφανίζεται καθώς τα φώτα σβήνουν και ο Miz βρίσκει την ευκαιρία για το εύκολο pinfall, κερδίζοντας τον αγώνα.




Αποτελέσματα RAW 01/05/2017:

  • Οι Alexa Bliss, Nia Jax, Emma και Alicia Fox νίκησαν τις Bayle, Shasa Banks, Dana Brooke και Mickie James.
  • Ο Luke Gallows επιβλήθηκε στον Enzo Amore.
  • Οι Jack Gallagher, Akira Tozawa και Rich Swann νίκησαν του Brian Kendrick, Tony Nese και Noam Dar.
  • Ο Apollo Crews νίκησε τον Heath Slater.
  • Ο Austin Aries επιβλήθηκε στον TJ Perkins.
  • Ο Miz νίκησε τους Finn Balor και Seth Rollins σε triple threat match, για να στεφθεί No.1 Contender για το Intercontinental Championship.



Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη