SmackDown Live 02/05/2017: Ο Kevin Owens είναι το μοναδικό Face of America!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το χθεσινό επεισόδιο του μπλε show, με αλλαγή τίτλου. Ο Kevin Owens κατάφερε και πήρε πίσω το US Championship μετά από δύο ημέρες στο main event του show. Ακόμη, είχαμε και σκληρές μονομαχίες στην Women's Division. Ας ξεκινήσουμε...


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Shane McMahon να καλωσορίζει το κοινό και με τον Chris Jericho να κάνει την εμφάνιση του. Ο Y2J είπε με λίγα λόγια πως αυτό είναι το Chris Jericho's show πια και ότι αυτός είναι το The New Face of America. Ο Comissioner του SD Live του ανακοίνωσε όμως πως θα αντιμετωπίσει τον Kevin Owens για το US Championship στο main event.
Τους διέκοψε ο Aj Styles ο οποίος είπε πως αυτό είναι το δικό του σπίτι και το δικό του show και έκανε μία σύντομη αναδρομή στο παρελθόν όταν ήταν tag team με τον Jericho. Τελικά είπε πως θα ήθελε να τον αντιμετωπίσει στο Backlash αν επιβιώσει μετά το main event.
Ο Prizefighter έκανε την παρέμβαση του πριν ο Y2J γράψει τον Phenomenal One στην λίστα του, λέγοντας πως αυτά που θα κάνει στον Chris Jericho δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που του έκανε στην Wrestlemania 33 και στο Festival of Friendship. Μετά είπε στον Aj Styles να φύγει μιας και δεν είναι δική του υπόθεση αυτή. Ο Phenomenal One αποχωρούσε και ξαφνικά επιτέθηκε στον KO μέχρι που τους χώρισαν οι υπεύθυνοι ασφάλειας.





Sami Zayn vs Jinder Mahal

Ο αγώνας έγινε υπό το βλέμμα των Singh Brothers που συνόδευαν τον Jinder Mahal, ο οποίος είχε για αρκετή ώρα τον έλεγχο. Ωστόσο, ο Sami Zayn αντέδρασε παρά τις βάναυσες επιθέσεις του Ινδού και με ένα Helluva Kick πήγε να τελειώσει τον αγώνα αλλά ο Sunil Singh τράβηξε έξω τον Jinder. Την παρέμβαση του έκανε και ο Samis Singh ο οποίος απέσπασε την προσοχή του Καναδού και ο Jinder Mahal από πίσω με το Cobra Clutch πήρε την νίκη.



Aiden English vs Tye Dillinger

Πριν τον αγώνα είδαμε τον Aiden English να κάνει ένα σύντομο promo που ήταν τόσο σύντομο όσο ο αγώνας του με τον Tye Dillinger σχεδόν. Ο Perfect 10 πήρε τον έλεγχο κατευθείαν και χτύπησε τον English με το γόνατου του για την εύκολη νίκη που συνοδεύτηκε και από τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του.




Έπειτα μεταφερόμαστε στα παρασκήνια, όπου ο Chris Jeicho πρόσθεσε στην λίστα του την Renee Young και τον Aiden English. Έπειτα είδαμε την Charlotte να δίνει συνέντευξη και να λέει πως το Smackdown Women's Championship είναι το πεπρωμένο της, το οποίο θα ολοκληρώσει κάποια στιγμή.
Ωστόσο, η Carmella, η Nataya και η Tamina την πλησιάζουν επιθετικά και της ορμάνε βάναυσα χτυπώντας την στα παρασκήνια. Ακολούθησε χλευασμός για την Queen και ραντεβού για απόψε στο ρινγκ.




Naomi & Charlotte Flair vs Natalya & Carmella

Ο αγώνας άρχισε με την ομάδα των Charlotte & Naomi να βρίσκεται σε δύσκολη θέση μιας και στο ringside βρίσκονταν οι Tamina και James Ellsworth. Ο έλεγχος του αγώνα εναλασσόταν ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά δεν έλειψαν και οι παρεμβάσεις.Τελικά, η νίκη ήρθε για την ομάδα των heels με τον James Ellsworth να αποσπά την προσοχή της Naomi και η Carmella με ένα αστραπιαίο roll up να παίρνει την νίκη για την ομάδα της.
Μετά το τέλος του αγώνα, η Becky Lynch εισέρχεται και συγχαίρει τις νικήτριες, οι οποίες την είχα προσεγγίσει πιο πριν για να τις υποστηρίξει. Οι οπαδοί τις γιουχάρουν όμως ξαφνικά η Lass Kicker στέλνει τον Ellsworth πάνω στην Tamina και επιτείθεται στην Natalya. Τελικά, η ομάδα των heels ανέκτησε τον έλεγχο και όλο αυτό το brawl έκλεισε με ένα εμφατικό superkick της Tamina στην Ιρλανδή superstar και ένα χτύπημα και από την Carmella.



Sin Cara vs Dolph Ziggler

Ο Dolph Ziggler πήρε από την αρχή τον έλεγχο και προσπάθησε να διαλύσει τον Sin Cara. Ωστόσο, ο Sin Cara κατάφερε και αντέδρασε και εκτέλεσε ένα όμορφο dive στον Show Off. Η νίκη τελικά ήρθε για τον Dolph Ziggler με ένα superkick σε έναν αγώνα χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θέαμα.




WWE United States Championship match:
Chris Jericho (c) vs Kevin Owens 

Ο Kevin Owens μπήκε στην arena γνωρίζοντας τις αποδοκιμασίες του κοινού και κατάφερε να κυριαρχήσει στην αρχή του αγώνα. Είδαμε από μέρους του και ένα Cannonball από τον Prizerfighter
στο barricade, το οποίο δέχτηκε ο Chris Jericho.
Στην συνέχεια, ο Y2J απείλησε τον Owens όταν τον κλείδωσε στο Walls of Jericho όμως ο KO κατάφερε και ξέφυγε από αυτό και εκτέλεσε με superkick ον πρωταθλητή για ένα κοντινό 2 count. Ξαναείδαμε το Walls of Jericho με τον Owens να φτάνει τελικά το bottom rope. Γενικά ο αγώνας ήταν πολύ καλός κάτι που μπορούσε να καταλάβει κανείς και από τα "This is awesome" chants.
Η νίκη τελικά ήρθε για τον Kevin Owens με το κλασσικό του Pop-Up-Powerbomb. Έτσι στέφθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του United States Champion.
 Όμως, τίποτα δεν τελείωσε εκεί μιας και ο New Face of America ήθελε να βγάλει τον Jericho μια και καλή έξω. Έτσι εφάρμοσε άλλη μια φορά την τελειωτική του κίνηση και έστειλε στο ringpost τον Y2J με μία καρέκλα γύρω από κεφάλι του. Το επεισόδιο έκλεισε με τον νέο πρωταθλητή να αποχωρεί και τον Chris Jericho να σφαδάζει από τους πόνους στο ringside.





Αποτελέσματα SmackDown Live 02/05/2017:

  • Ο Jinder Mahal νίκησε τον Samia Zayn
  • Ο Tye Dillinger επιβλήθηκε στον Aiden English.
  • Οι Carmella & Natalya νίκησαν τις Charlotte Flair & Naomi.
  • O Dolph Ziggler επιβλήθηκε στον Sin Cara.
  • Ο Kevin Owens νίκησε τον Chris Jericho και στέφθηκε νέος United States Champion.



Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη