Roman Reigns: Τέσσερα σημαντικά ρεκόρ που διατηρεί μέχρι και σήμερα στο WWE

   
Ο Roman Reigns αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους διασημότερους παλαιστές στον κόσμο αυτή τη στιγμή και σίγουρα είναι το μεγάλο στοίχημα του WWE την εποχή που διανύουμε. Πάνω του οι ιθύνοντες της εταιρείας έχουν βασίσει πολλά πράγματα, τα οποία ευελπιστούν πως θα τους βγούνε.  Πρόσφατα, το κανάλι του WWE στο Youtube ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο αναφέρονται τέσσερα ρεκόρ τα οποία βρίσκονται στην κατοχή του Big Dog.

   1. Αήττητος, ως μέλος της Shield, σε 6 man Tag Team Matches για έξι μήνες.

   Η Shield αποτέλεσε κάτι πρωτόγνωρο για τους απανταχού WWE fans. Η φατριά των Seth Rollins, Dean Ambrose και Roman Reigns κυριάρχησε με το "καλημέρα" στο main roster διαλύοντας οποιονδήποτε βρισκόταν εμπόδιο στο πέρασμα της. Μαζί τα τρία μέλη της ισχυρής αυτής stable κατέκτησαν ζώνες και επιβλήθηκαν σε αγώνες κόντρα σε μεγάλα ονόματα του χώρου. Το μεγαλύτερο τους κατόρθωμα όμως ήταν η οριοθέτηση ενός καταπληκτικού σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων. Οι Hounds of Justice παρέμειναν αήττητοι σε 6 man Tag Team αγώνες για το χρονικό διάστημα των έξι μηνών. Το "ρόδι" έσπασε η ομάδα των Randy Orton, Daniel Bryan και Kane σε ένα εβδομαδιαίο επεισόδιο του SmackDown, η οποία κατάφερε να επιβληθεί της φατριάς και να της σταματήσει το εκπληκτικό της σερί.

                                                               
   2. Ρεκόρ για τους περισσότερους αποκλεισμούς σε Traditional Survivor Series 5 on 5 Tag Team Elimination Match.

   To 2013, στο Survivor Series PPV, η ομάδα των Shield και Real Americans τέθηκε αντιμέτωπη με αυτή των Rey Mysterio, Usos και Brotherhood (Cody Rhodes και Goldust) σε ένα Tag Team Elimination Match 10 ανδρών. Οι heels είδαν να αποκλείονται από την ομάδα τους τρία μέλη της και είχαν το αριθμητικό μειονέκτημα από πολύ νωρίς. Ο Roman Reigns όμως κατάφερε να πετύχει την υπέρβαση και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του πετυχαίνοντας τέσσερις αποκλεισμούς (έβγαλε εκτός αγώνα με τη σειρά τους Jimmy Uso, Cody Rhodes, Goldust και Rey Mysterio). Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να ισοφαρίσει το ρεκόρ για τους περισσότερους αποκλεισμούς σε Traditional Survivor Series 5 on 5 Tag Team Elimination Matches.

                                    Αποτέλεσμα εικόνας για rey mysterio roman reigns

   3. Ρεκόρ για περισσότερους αποκλεισμούς σε ένα Royal Rumble Match.

   To Royal Rumble PPV είναι αναμφισβήτητα το αγαπημένο του Roman Reigns. Ο Big Dog έχει καταφέρει σε τέσσερεις συμμετοχές του στο Royal Rumble Match να τερματίσει στην τελική τριάδα ισάριθμες φορές, παίρνοντας μάλιστα τη νίκη το 2015. Στην παρθενική του συμμετοχή, το 2014, ο Samoan Badass έφτασε κοντά στη νίκη, μένοντας τελευταίος στο ρινγκ μαζί με τον μετέπειτα νικητή, Batista. Το σημαντικότερο γεγονός όμως για τον Roman Reigns σε αυτόν τον αγώνα ήταν ότι κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ που κρατούσε από το 2001 ο Kane, για τους περισσότερους αποκλεισμούς παλαιστών σε ένα Royal Rumble Match. Απέκλεισε δώδεκα superstars. Στα θύματα του συγκαταλέγονται τα ονόματα των Dolph Ziggler, Kevin Nash, JBL, Sheamus, Dean Ambrose, Seth Rollins, The Great Khali, Kofi Kingston, Goldust, El Torito, Cesaro και Luke Harper.

   4. Αποτέλεσε κομμάτι του main event στην WrestleMania με τη μεγαλύτερη προσέλευση οπαδών.

   Η WrestleMania 32 μπορεί να άφησε ένα μεγάλο μέρος του WWE Universe ανικανοποίητο με το θέαμα που προσέφερε, μολαταύτα όμως αποτέλεσε την WrestleMania με τη μεγαλύτερη προσέλευση οπαδών σε όλη την ιστορία του WWE. Στο AT & T Stadium του Τέξας παρευρέθηκαν 101.763 οπαδοί για να παρακολουθήσουν το μεγαλύτερο event στο χώρο του pro wrestling και είδαν στο main event τον Roman Reigns να επικρατεί του Triple H και να στέφεται ο νέος WWE World Heavyweight Champion. Μεγάλη επιτυχία για τον Big Dog χωρίς καμία αμφιβολία, από τη στιγμή μάλιστα που το ρεκόρ αυτής της μεγάλης προσέλευσης δεν το έχει πλησιάσει καμία άλλη WrestleMania. Δεύτερη και καταϊδρωμένη ακολουθεί η WrestleMania 3 με κοινό 93.173 ανθρώπων.

                                       

   Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, o Roman Reigns είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα των ανθρώπων του WWE την εποχή που διανύουμε. Στο πρόσωπο του οι ιθύνοντες βλέπουν τον μελλοντικό Hulk Hogan ή John Cena που θα "κουβαλήσει" στην πλάτη του την εταιρεία για τα επόμενα χρόνια. Το γεγονός ότι έχει ήδη υπό την κατοχή του τα παραπάνω ρεκόρ και ότι έχει κατακτήσει ήδη αμέτρητες ζώνες είναι αποδεικτικό στοιχείο της παραπάνω θεωρίας. Μένει να δούμε αν οι ιθύνοντες έχουν υπολογίσει σωστά την όλη κατάσταση και αν θα τους βγει σε καλό αυτή η επιμονή ή σε κακό.


Για το Ringside House,
Kill Bill
Νεότερη Παλαιότερη