Honor Rising: Japan 2017 (Day 2) Preview και Προβλέψεις


Δεν άργησε και πολύ το δεύτερο και τελευταίο μέρος του Preview για το Honor Rising ε; Αυτή την φορά θα επικεντρωθούμε στο Day 2 του event και θα αναλύσουμε τον κάθε αγώνα αφήνοντας μια πρόβλεψη στο τέλος. Αν δεν έχετε διαβάσει το preview σχετικά με την πρώτη μέρα, δείτε εδώ: Honor Rising: Japan 2017 (Day 1) Preview & Προβλέψεις. Στο Main Event της δεύτερης ημέρας οι Young Bucks, o Kenny Omega και ο Cody Rhodes θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Kazuchika Okada, Will Ospreay και Briscoes με την κάθε ομάδα να εκπροσωπεί τα Bullet Club και CHAOS αντίστοιχα. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.


1. Kushida and David Finlay vs Jado and Silas Young

Η αναμέτρηση που θα ανοίξει το show είναι περίπου η ίδια με το opener της πρώτης ημέρας χωρίς όμως τους Juice Robinson και Gedo. Αν και δεν έχουμε δύο ονόματα που θα έδιναν κάτι παραπάνω δεν χάνονται όλες οι ελπίδες για να δούμε ένα αξιοπρεπές match.  Πρόβλεψη: Πιστεύω ότι σε αυτό τον αγώνα την νίκη θα πάρουν οι Kushida και Finlay μόνο και μόνο επειδή είχα προβλέψει νίκη του CHAOS στο προηγούμενο preview.


2. Dalton Castle, Delirious, Jushin Thunder Liger, Ryusuke Taguchi and Tiger Mask vs Los Ingobernables De Japon (Bushi, Evil, Hiromu Takahashi, Sanada and Tetsuya Naito)

Σε αυτό το match το NJPW συνδύασε δύο feuds και με μια έξυπνη κίνηση τους έβαλε όλους σε ένα 10-Man Tag Team Match το οποίο ωφελεί για δύο λόγους. Αρχικά θα είναι πολύ ωραίο και δεν μένουν ταλαντούχοι παλαιστές εκτός show. Πρόβλεψη: Σε πολλούς δεν αρέσουν τα πολλά tag team matches του NJPW ωστόσο εγώ δεν έχω θέμα διότι είναι πολύ καλά και δίνονται ευκαιρίες σε καινούργια ταλέντα. Ο συγκεκριμένος αναμένεται πολύ ωραίος και πιστεύω πως οι LIJ θα πάρουν και την νίκη.


3. Guerillas Of Destiny (Tama Tonga and Tonga Roa) vs War Machine (Raymond Rowe and Hanson)

Αυτό κι αν θα είναι καλό. Οι δύο τερατώδης ομάδες και των δύο promotion θα έρθουν αντιμέτωπες. Αν και δεν έχει καμία σεναριακή σημασία ο αγώνας, μόνο και μόνο επειδή θα δούμε τους Guerrillas και τους War Machine στο ίδιο ring θα σπείρει. Ίσως είμαι μόνο εγώ, αλλά το περιμένω πως και πως. Επίσης ο αγώνας αυτός θα είναι και μια δυναμική επιστροφή για τους GOD.  Πρόβλεψη: Θα προβλέψω νίκη των Guerrillas of Destiny διότι πρέπει να επιστρέψουν δυναμικά στο Tag Team Division και να ξεκινήσουν άμεσα feud με Yano και Ishii για τους ομαδικούς τίτλους. Όσο για τους War Machine ξέρω ότι δεν έχουν πάρει μεγάλη νίκη από τότε που επέστρεψαν στο ROH αλλά δεν νομίζω να τους βλάψει αυτό καθώς με τις ματσάρες που δίνουν το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πέφτουν στα μάτια του κόσμου. Το ίδιο και τώρα. Αν δοθεί αρκετός χρόνος στην αναμέτρηση (15 λεπτά ότι καλύτερο) δεν θα βλάψει κανέναν και θα δούμε πολύ καλά πράγματα και από τις δύο ομάδες.


4. Bullet Club (Hangman Page, Bad Luck Fale and Yujiro Takahashi) vs Hiroshi Tanahashi, Jay Lethal and Juice Robinson

Άλλος ένας αγώνας όπου τα filler members του Bullet Club (δυστυχώς με την μεταχείριση που δέχεται συμπεριλαμβάνεται και ο Page σε αυτά) θα αντιμετωπίσουν τα δύο μεγαλύτερα ονόματα των NJPW και ROH αντίστοιχα. Η ευχάριστη προσθήκη είναι ο Juice Robinson ο οποίος παίρνει push και για εμένα το αξίζει. Πιστεύω ότι θα είναι ένας ευχάριστος αγώνας αλλά καλό θα ήταν να μην πάρει πολύ χρόνο. Ένα δωδεκάλεπτο θα ήταν ότι πρέπει.  Πρόβλεψη: Θα προβλέψω νίκη των faces εδώ. Αν ήταν άλλοι οι αντίπαλοί τους π.χ Omega, Cole etc. ίσως άλλαζα γνώμη αλλά πιστεύω είναι ξεκάθαροι οι νικητές.


5. Hirooki Goto (C) vs Punisher Martinez for the NEVER Openweight Championship

Σωστό το title match αλλά με λάθος contender. Ο Martinez δεν είναι έτοιμος για title match ακόμα. Απ' όσα έχω δει στο ROH, δεν με τραβάει κάτι στον Punisher. Είναι αθλητικός και έχει ένα ικανοποιητικό gimmick αλλά τίποτα παραπάνω. Συν το ότι θα κάνει κακό και στους δύο. Αρχικά ο Martinez δεν είναι ένας δυνατός αντίπαλος για τον Goto και θα ρίξει στα μάτια του κόσμου το μέχρι στιγμής αρκετά καλό title reign που έχει. Ο Punisher από την άλλη με το ξαφνικό σπρώξιμο που παίρνει θα καεί και θα πάει στράφι ένα καλό ταλεντάκι.  Πρόβλεψη: Σίγουρη η νίκη του Goto. Εδώ καλά καλά ήταν απρόβλεπτο το title match που δόθηκε στον Martinez, θα κερδίσει κιόλας; Ελπίζω να δώσουν έναν ικανοποιητικό αγώνα.


6. Adam Cole (C) vs Yoshi-Hashi for the ROH World Championship

Λοιπόν πριν ξεκινήσω να αναλύω τον αγώνα ας πω κάτι που με ενοχλεί εδώ και καιρό. Για ποιον λόγο παίρνει push o Hashi; Σας παρακαλώ πείτε μου κάτω στα σχόλια αν ξέρετε. Λοιπόν πάμε. Ο αγώνας αυτός καταστρέφει τον Cole και είναι ίσως η χειρότερη αρχή για το ROH World Championship run του. Ο Hashi όχι απλά δεν είναι έτοιμος, ποτέ δεν θα είναι. Κάκιστος στο ring, Κάκιστα mic skills απ' ότι ακούω σε ξένα sites (μιας και δεν γνωρίζω Γιαπωνέζικα) και το charisma ίσως το μόνο που τον σώζει. Βάζεις λοιπόν τον Adam Cole με αυτόν. Τέλος πάντων.  Πρόβλεψη: O Adam Cole πρέπει να πάρει την νίκη. Είναι τελείως προβλέψιμο αυτό το match. Ίσως και το πιο predictable από τα δύο days. Πιστεύω πως με ένα καλό κουβάλημα από τον Cole θα δούμε κάτι watchable.

7. Bullet Club (Kenny Omega, The Young Bucks and Cody) vs CHAOS (Kazuchika Okada, The Briscoes and Will Ospreay)

To πιο αναμενόμενο match της δεύτερης βραδιάς λόγω του θεάματος που θα προσφέρει αλλά και την ανυπομονησία των fans για το πως θα εξελιχθεί το Okada-Omega feud. Οι προσθήκες των Young Bucks, Briscoes, Cody και Ospreay πανέξυπνες διότι έχουμε όλα τα είδη wrestling και από τους καλύτερους στο καθένα σε ένα match! Οι Bucks μόλις τελείωσαν την αντιπαλότητα με τους Briscoes άρα μένει ακόμα η φωτιά και ίσως ξεκινήσει μια αντιπαλότητα μεταξύ Rhodes και Ospreay. Εγώ προσωπικά ανυπομονώ πως και πως!  Πρόβλεψη: Πιστεύω πως το Bullet Club θα πάρει την νίκη σαν Payback του Wrestle Kingdom 11. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος καμία ομάδα δεν θα φανεί αδύναμη οπότε όποιος και να νικήσει δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλώς τείνω περισσότερο στο Bullet Club.


Αυτό ήταν το τέλος του δεύτερου μέρος. Σας ευχαριστώ που διαβάσατε και τα δύο άρθρα διότι έπεσαν ώρες δουλειάς για την δημιουργία τους. Θα τα πούμε αύριο, στο review της πρώτης μέρας!



Για το Ringside House,
Δημήτρης Μπίκος (JimSR)
Νεότερη Παλαιότερη