WWE 205 Live 17/01/2017: Τα κατάφερε ο Gallagher;


Σε αυτό το επεισόδιο είδαμε γι' άλλη μια φορά το τρίγωνο των Noam Dar-Cedric Alexander και Alicia Fox να παίρνει νέα τροπή, τον Mustafa Ali να αντιμετωπίζει τον Tony Nese, μα ο αγώνας που έκλεψε το ενδιαφέρον ήταν το "I Forfeit Match" των Jack Gallagher και Ariya Daivari. 

Drew Gulak vs. Cedric Alexander

Ο αγώνας έγινε στη "σκιά" των εξελίξεων της σχέσης Alexander-Fox. Αν και στο RAW η Fox τον βοήθησε, εκείνος επιμένει πως η σχέση έχει "λήξει" σε segment που έγινε πριν τον αγώνα. Στον αγώνα τώρα, ο Gulak έκανε από νωρίς"δουλειά"στα πόδια του Alexander. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και η εισβολή του Dar για να επιτεθεί στον Alexander. Παρ' όλο που βρέθηκε σε πολύ δυσμενή θέση, ο Alexander κατάφερε να τον απωθήσει από το ρινγκ, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει και παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε, ο Gulak έφυγε νικητής.


Tony Nese vs. Mustafa Ali

Ξέροντας την υπεροχή του Nese στη δύναμη, ο Αli βασίστηκε στην ταχύτητά του. Παρ' όλα αυτά, ο Nese είχε τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του, Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Ali, ο Nese με ένα knee strike πήρε την νίκη.


Ariya Daivari vs. Jack Gallagher - Ι Forfeit Match

Ο Daivari ξεκίνησε δυναμικά και από την αρχή πίεζε με όποιον τρόπο έβρισκε δυνατό τον αντίπαλό του στο να παραιτηθεί. Η μάχη οδηγήθηκε εκτός ρινγκ, εκεί που ο Gallagher χρησιμοποίησε το αγαπημένο του όπλο: την ομπρέλα. Η ομπρέλα ήταν αυτή που του έδωσε και την νίκη, καθώς ο Gallagher τη χρησιμοποίησε για να "δέσει" τον αντίπαλο με hammerlock.



Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη