SMACKDOWN LIVE 17/01/2017: Το μυστήριο λύθηκε!


Με πολλές εξελίξεις ολοκληρώθηκε το εβδομαδιαίο επεισόδιο του SmackDown Live, καθώς είχαμε από «καυγάδες» στην Wyatt Family, επίθεση Ziggler στον Lawler, καθώς και την επιστροφή της Mickie James στο WWE. Ακολουθεί το αναλυτικό ρεπορτάζ.


Το επεισόδιο άνοιξε από τον Shane McMahon, ο Commissioner του SD Live ανακοίνωσε στην έναρξη του επεισοδίου τους συμμετέχοντες (μέχρι στιγμής) του Royal Rumble 2017, ενώ επισήμανε ο,τι μετά το επερχόμενο Pay-Per-View, το WWE Championship θα τεθεί υπό διεκδίκηση μέσα στο Elimination Chamber από 6 superstars όπου θα συγκρουστούν σε μια μεγάλη μάχη.

Στη συνέχεια τον διέκοψε ο AJ Styles για να υπενθυμίσει στο WWE Universe πως στο Royal Rumble θα επικρατήσει του John Cena και θα παραμείνει πρωταθλητής, ωστόσο, ο Shane O' Mac διαφώνησε καθέτως με τον Phenomenal One καθώς εξέφρασε ο,τι ο John Cena θα στεφθεί για 16η φορά παγκόσμιος πρωταθλητής.


Ο WWE Champion απάντησε στον Commissioner λέγοντας "πάνω από το νεκρό μου σώμα". Ο Shane στη συνέχεια είπε πως πράγματι ο Styles είναι "Phenomenal" και ένας από τους "καλύτερους", αλλά αυτό που του λείπει είναι το απαραίτητο "Attitude", κάτι που έκανε τον πρωταθλητή να θυμώσει και να αναγκαστεί να ισχυριστεί πως θα πάρει τον τίτλο του θα γυρίσει στην Ιαπωνία και δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά στο WWE.

Ο John Cena είχε διαφορετική γνώμη αφού τους σταμάτησε για να βάλει και αυτός το λάδι στη... φωτιά. Δεν πρόλαβε να μιλήσει ο Leader of Cenation τους σταματάει ο The Miz, όπως πάντα ο A-Lister έκανε το κοινό να τον αντιπαθήσει λέγοντας πως σε λίγους μήνες θα επιστρέψει εκεί που του "ανήκει" ξεφωνίζοντας το Main Event της WrestleMania, αφού πρώτα πάρει το IC Title πίσω από τα χέρια του Dean Ambrose. Μετά από ένα όμορφο και διασκεδαστικό segment, ο Shane McMahon ανακοίνωσε πως ο AJ Styles θα αντιμετωπίσει τον The Miz στον πρώτο αγώνα της βραδιάς.


AJ Styles vs. The Miz

Μετά από μια αρκετά καλή χημεία που είχαν οι Styles & Miz εντός ρινγκ, ο αγώνας οδηγήθηκε στο ringside όπου ξέσπασε και άγριος καυγάς με τον John Cena όπου βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών. Συγκεκριμένα ο AJ πέταξε τον Miz επάνω στον Cena αλλά ο τρίτος τον απέφυγε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει brawl στο οποίο ο Cena "καθάρισε" τους δύο heel χτυπώντας τους με Attitude Adjustment.


Η Nikki Bella καλεί στο ρινγκ την Natalya

Εμφανίστηκε λοιπόν η Nikki Bella και κάλεσε έξω στο ρινγκ την Natalya, για να λύσουν επιτέλους τις διαφορές τους. Η Natalya εμφανίστηκε στη κορυφή του σταδίου και απλά τόνισε στην αντίπαλη να ρίξει μια ματιά στη γιγαντοοθόνη για το «θέαμα» που θα ακολουθήσει. Η Natalya πήγε στον χώρο πώλησης προϊόντων και ζήτησε μερικά μπλουζάκια της Nikki και του Cena επιχειρώντας... να τα πετάξει στο σκουπίδια, τότε εμφανίζεται η Bella και επιτέθηκε στην Natalya ώσπου αναγκάστηκαν να εμφανιστούν security για να τις χωρίσουν.


Dean Ambrose vs. Randy Orton

Νωρίτερα στα backstage ο Dean Ambrose ζήτησε από τον Shane McMahon να γίνει μια "φρεσκάδα" στην εμφάνιση του Intercontinental Title καθώς το δέρμα του μυρίζει άσχημα ενώ ο τίτλος ίσως χρειαστεί ορισμένες ανανεώσεις, μεταξύ άλλων ζήτησε και για αντίπαλο τον Randy Orton σε ένα singles match. Στα του αγώνα, ο Lunatic Fringe κατάφερε να επικρατήσει του Apex Predator καθώς ο Luke Harper απόσπασε την προσοχή του συνεργάτη του.


Ο καυγάς όμως ξέσπασε σύντομα ανάμεσα στους Orton & Harper, με τον δεύτερο να δέχεται μέχρι και το... χαστούκι του Bray Wyatt για να ηρεμήσει η κατάσταση. Στη συνέχεια ο Eater of the Worlds προσπάθησε να τους καθησυχάσει αλλά αυτός που αποχώρησε από την αρένα ήταν ο Luke.


King's Court with Jerry "The King" Lawler
Special Guest: Dolph Ziggler

Ο Jerry "The King" Lawler πραγματοποίησε την επιστροφή του στο WWE, καθώς είχε καλεσμένο στο King's Court τον Dolph Ziggler. Ο Jerry έκανε μερικές ερωτήσεις στον Dolph αλλά ο δεύτερος φαινόταν αρκετά δυσαρεστημένος για να του απαντήσει, ωστόσο ο Lawler μέσω της γιγαντοοθόνης του έδειξε τις τελευταίες του πράξεις στο SmackDown Live με τις επιθέσεις στους Kalisto & Apollo Crews.


Η απάντηση του Showoff, ήταν να του θυμίσει μια αναμέτρησή τους 2012 όπου ο Ziggler τον είχε χτυπήσει με μερικά elbow drops, πριν πάθει καρδιακή προσβολή, κάτι που έριξε το λάδι στη "φωτιά" με τον Ziggler να λέει πως αν ο Jerry δεν σταματήσει τις ερωτήσεις θα "αποτελειώσει" το έργο που ξεκίνησε 4 χρόνια πριν.


Τότε ο Lawler έκανε την τελευταία του ερώτηση, καθώς αποκάλεσε τον καλεσμένο του "loser", κάτι που άναψε τα αίματα. Ο Ziggler δίχως δεύτερη κουβέντα χτύπησε με Superkick τον King μέσα στη καρδιά, και αποχώρησε από την αρένα με το πλήθος να τον αποδοκιμάζει έντονα.


Steel Cage Match για το SmackDown Women's Championship
Alexa Bliss (c) vs. Becky Lynch

Και φτάσαμε στο main event της βραδιάς όπου η Alexa Bliss κλήθηκε να βάλει τον τίτλο της υπό διεκδίκηση μέσα στο Steel Cage κόντρα στην Becky Lynch. Είδαμε όμορφη αναμέτρηση με τις δύο γυναίκες να χρησιμοποιούν αρκετά την χρήση του κελιού (προσπάθειες για escape). Ωστόσο κατά την διάρκεια του αγώνα έκανε παρέμβαση η La Luchadora η οποία κόστισε το SmackDown Women's Title από την Ιρλανδή. Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως η La Luchadora ήταν η... MICKIE JAMES! Μεγάλη επιστροφή από την Mickie στο WWE, ευτυχώς πάντως που το μυστήριο λύθηκε.


Αποτελέσματα SmackDown Live 17/01/2017:

- Ο αγώνας AJ Styles vs. The Miz έληξε με No Contest
- Ο Dean Ambrose επικράτησε του Randy Orton
- Η Alexa Bliss κέρδισε την Becky Lynch (παρέμεινε SmackDown Women's Champion

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη