NXT 25/01/2017: Πρωταγωνίστριες γένους... θηλυκού!


Στο τελευταίο επεισόδιο του NXT πριν το TakeOver του Σαββάτου, την παράσταση έκλεψαν οι Asuka και Nikki Cross! Οι δύο από τις τέσσερις συμμετέχοντες του Fatal 4-Way για το NXT Women's Championship, είχαν ένα απίστευτο segment, που οδήγησε σε brawl.


Εmber Moon vs. Liv Morgan

Τις είχαμε δει να χτίζουν τη φιλία τους μέσα από τη μεγάλη κόντρα τους με τις Peyton Royce Και Billie Kay. Τώρα, οι δύο φίλες είχαν την ευκαιρία να έρθουν αντιμέτωπες και να αναδειχθεί η καλύτερη. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Moon, όταν"αποτελείωσε" την αντίπαλό της με το Eclipse.


No Way Jose vs. Kona Reeves

Είχαμε πολύ καιρό να δούμε τον Jose να αγωνίζεται σε ρινγκ του ΝΧΤ. Μάλιστα, τους συνδέει το γεγονός πως και οι δύο ήταν από τα πρώτα θύματα της SAnitY. Ο Reeves χλεύασε και ατίμασε τον αντίπαλό του, γεγονός που εκνεύρισε τον Jose και με μια γερή δεξιά γροθιά τον έβγαλε-εύκολα θα έλεγε κανείς-εκτός μάχης. Μετά τον αγώνας, ο Elias Samson βγήκε να προκαλέσει τον νικητή, μόνο για να δεχθεί και αυτός μια ακόμη γροθιά.


Eric Young vs. Chris Atkins

Ο ηγέτης της SAnitY αντιμετωπίζει τον Tye Dillinger στο αυριανό TakeOver και δε δίσταζε να τον κοροϊδεύειε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Atkins, έβαλε ζόρικα στην αρχή για τον Young, με την εμφάνιση της SAnitY όμως, ο τρόμος"ζωγραφίστηκε" στο πρόσωπό του, ο Young εκμεταλλεύτηκε τη σύγχηση και πήρε τη νίκη. Μετά τον αγώνα, τον"παρέδωσε" στα χέρια του γιγαντόσωμου Killian Dian(πρώην Damo), στέλντοντας παράλληλα άλλο ένα μήνυμα στον Dillinger εν' όψει Σαββάτου.



Face-off από τις διεκδικήτριες του NXT Women's Championship

Μπορεί το segment να ξεκίνησε και με τις τέσσερις, αλλά τελείωσε με τις δύο. Ο ίδιος ο GM του ΝΧΤ, William Regal, πήρε βεβαίωση από όλες πως δε θα υπήρχε σωματική αντιπαράθεση, αλλά δεν άργησε να αποδειχθεί το αντίθετο. Η Asuka επιτέθηκε πρώτα στις Peyton Royce και Billie Kay, με το δίδυμο να δραπετεύει με την ουρά στα σκέλια και να αφήνουν τις Asuka και Nikki Cross να"ξεσπάσουν". Οι δύο τους ενεπλάκησαν σε brawl, μια ομάδα security έκανε την εμφάνισή της, τραβώντας την Asuka από το ρινγκ, με την Cross να ανεβαίνει στα σχοινιά και να πηδάει πάνω στην Asuka και τους security που ήταν εκτός ρινγκ! Όσο για τις Αυστραλές, παρακολούθησαν όλη τη δράση από τη ράμπα εισόδου, φανερά φοβισμένες για το τί τους περιμένει στο TakeOver!



 Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο:



για το Ringside House, 
Γιώργος Γκίκας
Νεότερη Παλαιότερη