RAW 19/12/2016: Το «τέρας» ισοπέδωσε το Οχάιο!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Monday Night Raw που διεξήχθη στο Ohio State University. Ας παρακολουθήσουμε λοιπόν τι έγινε.

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Universal Champion Kevin Owens και τον Chris Jericho να βρίσκονται ήδη στο ρινγκ και αναλύουν αρχικά για ακόμη μια φορά την δύναμη της φιλίας τους. Ο Y2J μάλιστα έβαλε στην λίστα του....τον Άγιο Βασίλη. Αυτό έκανε τον Mick Foley να παρέμβει, ντυμένος Χριστουγεννιάτικα! Ο Mick Foley ενημέρωσε τον Kevin Owens πως θα ξαναντιμετωπίσει τον Roman Reigns για το Universal Championship αλλά στο Royal Rumble. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Chris Jericho θα βρίσκεται σε suspension κλεισμένος σε ένα κελί που θα βρίσκεται πάνω από το ρινγκ εκείνη την βραδιά! Πρωτοπόρα πράγματα.


Rusev vs. Big Cass

Ο πρώτος αγώνας της βραδιάς ήτανε ένα rematch του ματς της Κυριακής που μας πέρασε. Ο αγώνας δεν είχε "καθαρό" νικητή, καθώς ο Rusev μεν πήρε την νίκη αλλά ήτανε λόγω DQ. O Big Cass δεν σταμάτησε να χτυπάει τον Βούλγαρο στο corner του ρινγκ μέχρι το 5ο δευτερόλεπτο του διαιτητή με αποτέλεσμα να αποκλειστεί!Είναι ξεκάθαρο πως ο Big Cass έχει πολύ θυμό για τον Rusev.


Η συνάντηση Sasha Banks και Nia Jax.

Η Sasha Banks μπήκε στο ρινγκ στηριζόμενη σε μια πατερίτσα. Τα λόγια της Boss έλεγαν πως χθες (σ.σ. Κυριακή) η καλύτερη στο ρινγκ νίκησε και θέλησε να συγχαρεί η ίδια την Charlotte Flair. Αντί για την Charlotte Flair όμως, στο ρινγκ εμφανίστηκε η Nia Jax. H Nia Jax την χαρακτήρισε αδύναμη και μικρό κορίτσι και πως μπροστά της δεν θα είναι ποτέ Boss. Και σαν να μην έφτανε αυτό, της επιτέθηκε και σωματικά χτυπώντας την και μετέπειτα αποχώρησε.


Οι νέες WWE Raw Tag Team Championship ζώνες.

Εν τω μεταξύ στα backstage, o Mick Foley παρουσίασε στους νέους πρωταθλητές Sheamus και Cesaro τις Raw Tag Team Championship ζώνες, με νέο design.


Cedric Alexander vs. Noam Dar

Προχωράμε στο Cruiserweight Division. Ο Cedric Alexander με την κοπέλα του Alicia Fox στο πλευρό του, πήρε μια εύκολη σχετικά νίκη απέναντι στον Noam Dar. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Noam Dar είπε μέσω του μικροφώνου του "All i want for Christmas is you" (απευθυνόμενος στην Alicia Fox) κάνοντας τον Alexander έξαλλο.


Sheamus and Cesaro & The New Day vs. Luke Gallows & Karl Anderson & The Shining Stars

Μετά από ένα μεγάλο promo το οποίο κατέληξε σε μεγάλο καυγά όταν ο Cesaro έσκισε το προωθητικό τουριστικό διαφημιστικό για το Puerto Rico των Shining Stars, ακολούθησε match. Οι Sheamus και Cesaro στον πρώτο τους αγώνα ως πρωταθλητές συμμάχησαν με την New Day και αντιμετώπισαν τους Luke Gallows & Karl Anderson και τους Shining Stars. Μετά από έναν κλασσικό tag team αγώνα νικητές αναδείχθηκαν οι νυν και οι πρώην Raw Tag Team Champions.


Ο Neville προειδοποιεί

Ο Neville επέστρεψε. Δυνατός και heel! Μια μέρα μετά την επίθεση του στον Rich Swain, ο the man that gravity forgot, προειδοποίησε όλο το 205 Live Roster πως είναι ο Βασιλιάς των Cruiserweights. Ο Rich Swann μπήκε στο ρινγκ για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Τα πράγματα ωστόσο έγιναν ακόμα χειρότερα όταν ο Brian Kendrick μπήκε στο ρινγκ και μαζί με τον Neville επιτέθηκαν στον πρωταθλητή! H είσοδος του TJ Perkins δεν βοήθησε ουσιαστικά καθόλου καθώς εδέχθη επίθεση αμφότερος.


Titus O'Neil vs. Sin Cara

Πρόκειται για αγώνα ο οποίος δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο Braun Strowman εκνευρισμένος μετά την ήττα του από τον Sami Zayn,μπήκε στο ρινγκ και επιτέθηκε στους 2 διαγωνιζόμενους και αποχώρησε μην αφήνοντας κάτι όρθιο...Νωρίτερα ο Braun Strowman ζήτησε από τον Mick Foley τον Sami Zayn χωρίς να είναι αυτό εφικτό (ο Καναδός δεν ήτανε εκεί για το επεισόδιο του Raw) αλλιώς θα ένιωθε την οργή του.


Charlotte Flair vs. Bayley

Η πρώτη είσοδος της Charlotte Flair ως νέα πρωταθλήτρια συνοδεύτηκε με είσοδο και της Bayley λίγο αργότερα. Η Bayley είπε πως η κόντρα της Queen με την Boss είναι η καλύτερη στην ιστορία του WWE όσον αφορά το Women's division. Επιπροσθέτως ανέφερε πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσει το feud μεταξύ Charlotte Flair και Bayley καθώς η Bayley δεν ξέχασε τι της έκανε η Charlotte στο Survivor Series. Επιπλέον, ζήτησε ματς από την Charlotte Flair επι τόπου για να της αποδείξει πως αξίζει μια θέση στις διεκδικήτριες του Raw Women's Championship. Και έγινε.


Στα του αγώνα, η Bayley έκανε την μεγάλη ανατροπή,καθώς στο μεγαλύτερη διάρκεια του ματς η Charlotte Flair κυριαρχούσε. Νίκη για την Bayley και 3-0.


Ο Enzo Amore δέχεται επίθεση!

Νωρίτερα, ο Enzo Amore δέχθηκε μια πρόσκληση για μαθήματα Sensitive Training με την αιτιολογία πως κυκλοφορούσε γυμνός στα backstage του Raw. Τα μαθήματα κυλούσαν ομαλά μέχρι που ο Enzo δέχθηκε την επίθεση από τους Rusev, Lana και Jinder Mahal. Ο Certified G ανήμπορος να αντιδράσει, "προσγειώθηκε" σε ένα τραπέζι από τα χέρια του Rusev μετά από χαστούκι της Lana.


Roman Reigns & Seth Rollins vs. Kevin Owens & Chris Jericho

Τέλος, φτάνουμε στο main event. Το ματς ήταν αρκετά ωραίο και ενδιαφέρον. Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο Braun Strowman και διέκοψε τον αγώνα αφού επιτέθηκε αρχικά στον Roman Reigns και αργότερα στον Seth Rollins. Ο Braun Strowman βρίσκεται σε βαριά σύγχυση.


Αποτελέσματα του RAW 19/12/2016:

- O Rusev κέρδισε τον Big Cass
- Ο Cedric Alexander επικράτησε του Noam Dar
- Οι Cesaro & Sheamus και New Day νίκησαν τους Gallows & Anderson και Shining Stars
- Ο αγώνας Sin Cara vs Titus O'Neil έληξε No Contest
- Η Bayley επικράτησε της Charlotte Flair
- Οι Seth Rollins & Roman Reigns κέρδισαν τους Kevin Owens(c) & Chris Jericho

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:

για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη