Ο Braun Strowman μας έκανε να θυμηθούμε καταστροφικές βραδιές του '98


Η χθεσινή βραδιά του RAW είχε ως κύριο πρόσωπο τον Braun Strowman, ο οποίος μετά την "ήττα" του στο Roadblock: End of the Line από τον Sami Zayn, έχει θυμώσει με τους πάντες.

Ο Braun Strowman έκανε 2 παρεμβάσεις στο πρόσφατο επεισόδιο του RAW, η πρώτη ήταν στον αγώνα των Sin Cara και Titus O'Neil με τον Μεξικανό να τρώει απίστευτο ξύλο. Η δεύτερη ήταν στο main event της βραδιάς και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση των Seth Rollins & Roman Reigns vs. Kevin Owens & Chris Jericho, όπου επιτέθηκε έντονα στους babyfaces. Νωρίτερα στα backstage χτύπησε μερικούς security ενώ λίγο έλειψε να τις φάει μέχρι... και ο General Manager, Mick Foley.

Οι περισσότεροι οπαδοί αυτό που θα κρατήσουν από το συγκεκριμένο επεισόδιο, είναι οι καταστροφικές επιθέσεις/αντιδράσεις του Strowman. Η αλήθεια είναι πως ο Braun επιχείρησε κάτι που έχουμε να δούμε αρκετά χρόνια (με τον συγκεκριμένο τρόπο). Για τους παλιότερους, που θυμούνται, το ίδιο είχε επιχειρήσει και ο Kane το 1998, στο RAW is WAR, όπου είχε κάνει παρεμβάσεις (σχεδόν) σε όλες τις αναμετρήσεις της βραδιάς.

Θυμηθείτε την συγκεκριμένη στιγμή, παρακάτω:



Είναι φανερό το γεγονός ο,τι ο Braun Strowman χτίζει εβδομάδα παρά εβδομάδα momentum ενόψει Royal Rumble, όπου ίσως τεθεί αντιμέτωπος με τον Big Show, ενώ δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει τον Roman Reigns για το United States Championship στην WrestleMania 33.

Ο Braun Strowman είναι και επίσημα το νέο καταστροφικό πρόσωπο της New Era.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη