RAW 14/11/2016: Συνάντηση πριν το ραντεβού!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τελευταίο επεισόδιο του Raw πριν το Survivor Series. Το επεισόδιο διεξήχθη στο Buffalo της Νέας Υόρκης. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Το επεισόδιο άνοιξε με την Stephanie McMahon και τον Mick Foley να παρουσιάζει την ομάδα του RAW ενθαρρύνοντας τους για τους αγώνες της βραδιάς εναντίον της ομάδας του SmackDown Live καθώς και για τους αγώνες τους στο Survivor Series. Μετά την ολοκλήρωση της ενθαρρυντικής ομιλίας των Foley και McMahon ορίστηκε ματς κατά το οποίο οι πρωταθλητές Roman Reigns και Kevin Owens θα αντιμετωπίσουν τους Cesaro και Sheamus.


Roman Reigns & Kevin Owens vs. Cesaro & Sheamus

Μπορεί το επεισόδιο να είναι κυρίως μια διαμάχη μεταξύ των 2 brands ωστόσο ο πρώτος αγώνας είχε κοινό brand καθώς όλοι οι διαγωνιζόμενοι ήταν από το RAW. Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς λοιπόν, οι Reigns και Owens καλούνταν να αποδείξουν πως είναι άξιοι πρωταθλητές. Υπήρξαν αρκετές διαμάχες μεταξύ αυτών κατά την διάρκεια του ματς, ωστόσο κατάφεραν και πήραν την νίκη απέναντι στους Sheamus και Cesaro.


Bo Dallas vs. Sami Zayn

Τέλος στο νικηφόρο σερί που είχε σχηματίσει ο Bo Dallas έβαλε ο Sami Zayn. Ο Καναδός πήρε την νίκη απέναντι στον Dallas με Helluva Kick. Μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως θα φέρει το IC Championship πίσω εκεί που ανήκει, στο RAW. Σε φόρμα ο Sami Zayn, θα φέρει το Intercontinendal Championship στο Monday Night RAW;


The New Day vs. Seth Rollins & Chris Jericho & Braun Strowman

Δεύτερη σερί ήττα για τους πρωταθλητές New Day σε επεισόδιο του RAW. Οι Rollins, Jericho και Strowman συμμάχησαν και πήρανε την νίκη απέναντι στους πρωταθλητές. Να σημειώσουμε πως όπως ήταν λογικό υπήρξε ψύχρα μεταξύ των Jericho και Strowman κατά του Rollins με αποκορύφωμα το Pedigree του Architect στον Y2J μετά το τέλος του αγώνα. Θα υπάρξει αρμονία στην ομάδα του RAW;


The Brian Kendrick vs. Sin Cara

Ας περάσουμε στο Cruiserweight Division. Μετά από μια διαμάχη που υπήρξε στα παρασκήνια του RAW, ο Cruiserweight Champion, The Brian Kendrick και ο Sin Cara κλήθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους στο ρινγκ. Νικητής αναδείχθηκε ο πρωταθλητής στέλνοντας ένα μήνυμα στον Kalisto πως είναι πανέτοιμος για την μεταξύ τους αναμέτρηση στο Survivor Series.


Το τετ-α-τετ Goldberg και Brock Lesnar

Τα τσιμέντα πέσανε! Έγινε ο χαμός! Πολύς κόσμος το περίμενε αυτό το τετ-α-τετ! Κάναμε υπομονή 12 χρόνια αλλά αυτοί οι 2 άντρες βρίσκονται ξανά και οι 2 στο ρινγκ. Πριν γίνει αυτή η συνάντηση, ο General Manager του RAW, Mick Foley, κάλεσε να υπάρχει το μέγιστο ποσοστό των σεκιούριτι προκειμένου να αποφευχθεί το παραμικρό επεισόδιο.


Παρόλο τους πολλούς φρουρούς, οι δύο άντρες βρέθηκαν αρκετά κοντά στο να γίνει το ρινγκ... Βαγδάτη, ωστόσο δεν πιάστηκαν στα χέρια. Οι φρουροί αποδείχθηκαν λίγοι μπροστά στα δύο τέρατα. Ο Paul Heyman πάλι έπαιξε με την φωτιά καθώς έλεγε αρκετά υποτιμητικά σχόλια για τον Goldberg. Η συνάντηση έληξε με τους 2 superstars να κοιτάζονται κατάματα και τον Brock Lesnar να αποχωρεί.


Charlotte Flair & Sasha Banks vs. Alicia Fox & Nia Jax

Ο πρώτος Divas αγώνας της βραδιάς θα λέγαμε πως ήταν δύσκολος να πραγματοποιηθεί χωρίς να υπάρξουν διαμάχες καθώς οι Divas μισιούνται θα λέγαμε μεταξύ τους. Η νίκη ήρθε για την νυν και την πρώην RAW Women's Champion, Charlotte και Banks με την Bayley να υψώνει αυτή τα χέρια των νικητριών. Θα υπάρξει και εδώ κάποια αρμονία προκειμένου να έρθει η νίκη για την ομάδα Women's RAW;


Gallows & Anderson & Enzo Amore & Big Cass vs. The Shining Stars & The Golden Truth

Μπορεί οι ομάδες για πολλούς να μην ήταν ισάξιες, ωστόσο οι Shining Stars και οι Golden Truth πάλεψαν πολύ γενναία. Όπως ήταν πιο λογικό η νίκη ήρθε για τους Gallows, Anderson, Amore και Cass. Η πιο αστεία φάση του αγώνα, ήταν το... troll που έκανε ο Gallows στον Amore. Απλά δείτε το.


Η συνάντηση της ομάδας RAW με την ομάδα SmackDown Live

Οι Shane McMahon και Daniel Bryan έκαναν την εμφάνιση τους στο ρινγκ, εκεί όπου τους περίμεναν οι Stephanie McMahon και Mick Foley αντίστοιχα. Οι 4 διευθύνοντες των 2 brands αντάλλαξαν κουβέντες υπερίσχυσης και υπεράσπισης των brands τους. Μετά λοιπόν από ένα promo για το Survivor Series, η Stephanie παρουσίασε στους Bryan και τον αδερφό της, την ομάδα του RAW.


Ωστόσο ο Bryan τους απάντησε λέγοντας: "You thing guys, we came alone?" παρουσιάζοντας την ομάδα του SmackDown Live! Μετά από ένα δυνατό promo με υποτιμητικά σχόλια με πρωταγωνιστές τους Kevin Owens και AJ Styles (τους κατόχους των 2 μεγάλων πρωταθλημάτων), Chris Jericho και Bray Wyatt ακολούθησε ένα χάος.  Οι 2 ομάδες συνεπλάκησαν και το επεισόδιο έκλεισε με την ομάδα του SmackDown να αποχωρεί. Προβλέπεται μεγάλο PPV στο Survivor Series.



Αποτελέσματα RAW 15/11/2016:

- Οι Kevin Owens & Roman Reigns νίκησαν τους Cesaro & Sheamus
- O Sami Zayn κέρδισε τον Bo Dallas
- Οι Seth Rollins, Braun Strowman & Chris Jericho επικράτησαν των The New Day
- Ο The Brian Kendrick κέρδισε τον Sin Cara
- Οι Charlotte Flair & Sasha Banks επικράτησαν των Nia Jax & Alicia Fox
- Οι Gallows & Anderson, Enzo Amore & Big Cass νίκησαν τους The Shining Stars & The Golden Truth

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη