SMACKDOWN 25/10/2016: Το σκοτάδι τύλιξε τον Orton...


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το εβδομαδιαίο μπλε σόου, όπου είδαμε πολλές εξελίξεις ανάμεσα στους Wyatt Family, Randy Orton, και Kane, καθώς ο Viper πραγματοποίησε Heel Turn σοκάροντας τον κόσμο.


No Disqualification Match
Bray Wyatt vs. Kane

Στην έναρξη του επεισοδίου, είδαμε μια όμορφη αναμέτρηση ανάμεσα στους Kane και Bray Wyatt όπου στην αρχή έκανε την παρέμβασή του ο Luke Harper. Τα πράγματα ξέφυγαν όταν εμφανίστηκε ο Randy Orton για να "βοηθήσει" τον Big Red Monster, όμως, ο Viper αντί να χτυπήσει τον Eater of the Worlds με RKO, το μοίρασε στον... Kane. Ο κόσμος σοκαρίστηκε, και εμείς το ίδιο.


Η επιστροφή της Becky Lynch

Μετά τον τραυματισμό που υπέστη, η SmackDown Women's Champion πραγματοποίησε την επιστροφή της στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του SmackDown. Η Renee Young της πήρε μια συνέντευξη, με την Lass Kicker να δηλώνει χαρούμενη που γύρισε πίσω. Λίγα δευτερόλεπτα πέρασαν μέχρι να την διακόψει η Alexa Bliss και να της ξεκαθαρίσει πως περίμενε την επιστροφή της για να κατακτήσει τον γυναικείο τίτλο, έπειτα ακολούθησε ένα brawl με την Bliss να χτυπάει με DDT την πρωταθλήτρια και να αποχωρεί από την αρένα.


The Ascension vs. The Hype Bros

Σε ένα σύντομο Tag Team αγώνα, η ομάδα των Zack Ryder και Mojo Rawley, πήρε προβάδισμα ενόψει του Survivor Series κερδίζοντας τους The Ascension χάρις το Hype Ryder του Zack από το δεύτερο σχοινί στον Viktor.


Nikki Bella vs. Natalya

Τον εαυτό της αρχίζει να βρίσκει η Nikki Bella (;) η οποία στο χθεσινό επεισόδιο πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στην Natalya, χρησιμοποιώντας το STFU του John Cena. Αμέσως μετά την αναμέτρηση εμφανίστηκε ξαφνικά η Carmella και της επιτέθηκε με Bella Buster.


Οι Heath Slater και Rhyno αποδέχονται την πρόκληση των The Spirit Squad

Την παρουσία του στο ρινγκ έκανε ο The Miz έχοντας την Maryse και τους Spirit Squad στο πλευρό του, αφού ο πρώην IC Champion προκάλεσε με διάφορα σχόλια τον Dolph Ziggler, o Showoff έκανε παρέμβαση και του υπογράμμισε πως είναι διατεθειμένος να υπερασπιστεί τον τίτλο του ακόμα και τώρα. Ο A-Lister δεν δέχτηκε την προσφορά του Ziggler, έτσι προχωρήσαμε σε ένα SmackDown Tag Team Championship Match ανάμεσα στους Heath Slater & Rhyno, και Spirit Squad.


SmackDown Tag Team Championship Match
Heath Slater & Rhyno (c) vs. The Spirit Squad

Καθώς είχε ξεσπάσει καυγάς ανάμεσα στους Dolph Ziggler & The Miz οι οποίοι βρισκόντουσαν στο τραπέζι των σχολιαστών, ο Rhyno τρύπησε το στομάχι του Mikey με ένα δυνατό GORE για να κρατήσει τους ομαδικούς τίτλους μαζί με τον Heath Slater.


AJ Styles vs. Dean Ambrose

Στο main event της βραδιάς, είδαμε τους Dean Ambrose και AJ Styles αντιμέτωπους, με stipulation του αγώνα σε περίπτωση που κερδίσει ο πρώτος, τότε θα γίνει και ο νούμερο ένα διεκδικητής του WWE World Championship. Τελικά, νικητής κατάφερε να φύγει με DQ ο AJ Styles καθώς δέχτηκε την επίθεση του... James Ellsworth, με Superkick, μπροστά στα μάτια του διαιτητή.


Με αυτόν τον τρόπο, ο Ellsworth διαπίστωσε το λάθος του ζητώντας συγνώμη από τον Ambrose, ενώ ο Lunatic Fringe είχε σοκαριστεί από την πράξη του James, χάνοντας την ευκαιρία να γίνει #1 Contender για το WWE World Championship.


Αποτελέσματα SmackDown Live 25/10/2016:

- Ο Bray Wyatt κέρδισε τον Kane
- Οι Hype Bros νίκησαν τους Ascension
- Η Nikki Bella επικράτησε της Natalya
- Οι Heath Slater & Rhyno υπερίσχυσαν των Spirit Squad (παρέμειναν SmackDown Tag Team Champions)
- Ο AJ Styles κέρδισε τον Dean Ambrose

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη