RAW 24/10/2016: Έτοιμοι για την κόλαση!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για άλλη μια φορά το Monday Night Raw που διεξήχθη στην Μινεάπολις. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ.

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Chris Jericho να δηλώνει πως έχασε την λίστα του και την αναζητά! Την συμπαράσταση του στο θέμα αυτό δήλωσε ο Universal Champion και κολλητός του φίλος Kevin Owens κάνοντας την εμφάνιση του στο ρινγκ, με τον Y2J να λέει πως δεν θα συμμετέχει σε κανέναν αγώνα αν δεν βρει πρώτα την λίστα του. Η Stephanie McMahon είπε πως θα βρουν και θα συμμετέχει κανονικά.

    Την απάντηση για το που βρίσκεται η λίστα είχε ο Seth Rollins εμφανίζοντας την στο WWE Universe. Την είχε κλέψει ο Architect και αργότερα αποχώρησε από το Stage με την λίστα στα χέρια του. Να ενημερώσουμε πως είχε ανακοινωθεί Triple Threat Match στο main event του Raw.


Enzo Amore vs. Karl Anderson

Το πρώτο ματς της βραδιάς, είναι θα λέγαμε αποτέλεσμα μιας νέας "βεντέτας" που δημιουργήθηκε στο Raw. Ο Enzo Amore αντιμετώπισε τον Karl Anderson. Το κάθε μέλος πάλεψε για την ομάδα του. Νικητής του αγώνα ήταν ο Enzo Amore. Νίκη ψυχολογίας και γοήτρου!


The New Day vs. Sheamus & Cesaro

Οι Sheamus & Cesaro αντιμετώπισαν τους πρωταθλητές New Day σαν πρόβα τζενεράλε σε έναν non-title αγώνα. Ο αγώνας είχε ρυθμό, ήταν αρκετά καλός. Ως έκπληξη θα λέγαμε, νικητές ήταν οι Ευρωπαίοι superstars μετά από Brogue Kick του Sheamus επάνω στον Big E! Θα πάρουν εκδίκηση οι πρωταθλητές στο Hell In A Cell;


Arm-Wrestling Match: Dana Brooke vs Bayley

Συνήθως στο WWE τα ματς arm-wrestling καταλήγουν σε....μακελειό. Το arm-wrestling match μεταξύ των Dana Brooke και Bayley δεν έγινε εξαίρεση στον κανόνα καθώς κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, η Brooke επιτέθηκε στην Bayley με αποτέλεσμα την ματαίωση και την μη-ολοκλήρωση του αγώνα. Νέα βεντέτα ξεκινά!


Bo Dallas vs. Curtis Axel
Η προδοσία του Bo Dallas ενάντια στον φίλο και πρώην πλέον teamate Curtis Axel, δεν έλαβε απάντηση. Τα 2 πρώην μέλη της Social Outcasts βρέθηκαν αντιμέτωποι μεταξύ τους αυτή την φορά προκειμένου να γίνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών! Ωστόσο ο Curtis Axel δεν πήρε το αίμα του πίσω καθώς ηττήθηκε από τον Dallas. Το νικηφόρο σερί του Bo συνεχίζεται.


The Shining Stars vs The Golden Truth
Εκτός από τον Bo Dallas, το νικηφόρο σερί τους συνέχισαν και οι Golden Truth παίρνοντας ακόμη μια νίκη απέναντι στους Shining Stars. Τυπικό ματς για την κάλυψη του απαραίτητου χρόνου του επεισοδίου! Να πούμε πως το Ringside βρίσκονταν οι Mark Henry και Titus O'Neil υποστηρίζοντας αμφότεροι τις μαχόμενες ομάδες και στο τέλος οι δύο άντρες συνεπλάκησαν.


Οι Sasha Banks και Charlotte υπογράφουν το συμβόλαιο για τον αγώνα τους στο Hell In A Cell

Η ιστορία θα γράψει πως στο πρώτο Hell In A Cell ματς για Divas στην ιστορία του WWE θα συμμετάσχουν οι Sasha Banks και η Charlotte. Ο Mick Foley ενημέρωσε τις δυο Divas τους κινδύνους που υπάρχουν μέσα σε ένα τέτοιου είδους ματς. Ωστόσο καμία από τις δύο divas φάνηκαν να φοβήθηκαν ή να δίστασαν. Και οι δύο υπέγραψαν το συμβόλαιο και επισήμως θα παλέψουν μέσα σε ένα Hell In A Cell.


Rich Swann vs. Bryan Kendrick

Ο Bryan Kendrick λίγες ημέρες πριν αντιμετωπίσει τον P.J. Perkins κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Rich Swann. Ωστόσο η αναμέτρηση αυτή δεν συνοδεύτηκε με νίκη για τον Kendrick καθώς ηττήθηκε από τον Swann δείχνοντας πως κρατάει δυνάμεις για τον αγώνα τίτλου όπου θα διεκδικήσει το WWE Cruiserweight Championship του Perkins!


O Braun Strowman αρνείται να αντιμετωπίσει τον Sami Zayn

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Braun Strowman ζήτησε επιτέλους έναν δυνατό αντίπαλο για να αντιμετωπίσει. Στην συνέχεια εμφανίστηκε ο Sami Zayn προκειμένου να δείξει πως είναι έτοιμος να τον αντιμετωπίσει. Ωστόσο ο Strowman τον απαξίωσε απλά αποχωρώντας. Οι Zayn και Strowman ήταν προγραμματισμένο να παλέψουν, όμως ο Strowman ζήτησε ξανά δυνατό αντίπαλο και αποχώρησε. Καθώς όμως αποχωρούσε του επιτέθηκε ο Sami. Η απάντηση του Strowman ήταν άμεση καθώς του επιτέθηκε και αυτός με την σειρά του. Ο αγώνας δεν διεξήχθη.


Οι Brock Lesnar και Paul Heyman εμφανίζονται στο ρινγκ

Είναι γνωστό πως οι Goldberg και Lesnar θα βρεθούν αντιμέτωποι. Ο Paul Heyman χαρακτήρισε τον Goldberg "wannabe hero" και ότι μόνο με την δύναμη της φαντασίας θα κερδίσει τον Brock Lesnar. Δημιουργήθηκε από το κοινό ένα θα λέγαμε αντί-Goldberg κλίμα, με τα συνθήματα "Goldberg Sucks" και "Suplex City" να κυριαρχούν. Το promo αυτό ήταν ξεκάθαρα για να δημιουργηθεί ένα κλίμα από τα...παλιά!


Kevin Owens vs. Seth Rollins vs. Chris Jericho

Φτάνουμε στον τελευταίο αγώνα και ppv της βραδιάς. Θα μπορούσαμε να πούμε πως το ματς ίσως να είχε μια μορφή τύπου 2v1 Handicap Match. Και έτσι έγινε, οι δύο κολλητοί φίλοι συμμάχησαν εναντίον του Seth Rollins. Ωστόσο ο Architect ήταν ο μεγάλος νικητής της αναμέτρησης παίρνοντας την νίκη με διπλό (!) pinfall μετά από reverseal στο superplex που επιχείρησαν να του κάνουν οι Jericho και Owens. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Seth Rollins επιτέθηκε ανεπιτυχώς στον Kevin Owens, ωστόσο η απάντηση του ΚΟ έστειλε τον Rollins στο..πάτωμα αναίσθητο. Θα απαντήσει ο Man στο Hell In A Cell;



Αποτελέσματα RAW 24/10/2016:

- Ο Enzo Amore νίκησε τον Karl Anderson
- Οι Cesaro & Sheamus κέρδισαν τους The New Day
- Ο Bo Dallas επιβλήθηκε του Curtis Axel
- Οι Golden Truth επικράτησαν των The Shining Stars
- Ο Rich Swann πέρασε το εμπόδιο του Brian Kendrick
- Ο Seth Rollins κέρδισε τους Kevin Owens και Chris Jericho

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη