RAW 01/08/2016: Εισβολέας από το μπλε σόου...


Το Ringside House ήταν μαζί σας και σας μετέφερε σε ζωντανή ροή τα αποτελέσματα του Monday Night RAW, ένα επεισόδιο στο οποίο είδαμε επιστροφή του Jinder Mahal, επιστροφή του Brock Lesnar, καθώς και εξελίξεις για την κάρτα του SummerSlam.

Το επεισόδιο άνοιξε από την Sasha Banks, αφού μίλησε για την κατάκτηση του τίτλου της τότε την διέκοψε η Charlotte για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Ξαφνικά, τους σταμάτησε ο Chris Jericho για να βάλει τις δικές του πινελιές κάνοντας το κοινό να γελάσει. Τελικά τους διέκοψε όλους ο Enzo Amore ώστε να προχωρήσει στο δικό του promo, μετά από ένα πανέμορφο segment εμφανίστηκε ο Mick Foley για να ανακοινώσει ένα Mixed Tag Team Match όπου οι Chris Jericho και Charlotte θα αντιμετωπίσουν τους Enzo Amore και Sasha Banks.


Mixed Tag Team Match
Enzo Amore & Sasha Banks vs. Chris Jericho & Charlotte

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς είδαμε τους Sasha Banks & Enzo Amore να κρατάνε δυνατά τον έλεγχο της μάχης, τελικά η αναμέτρηση έληξε με νικητές τους heels αφού η Charlotte χτύπησε με Natural Selection την Women's Champion. Στο τέλος ο Jericho σέρβιρε ένα Codebreaker στον Amore αλλά εμφανίστηκε ο Big Cass για να σώσει την κατάσταση.


Braun Strowman vs. Local Athlete

Χωρίς καμία απολύτως δυσκολία ο Braun Strowman συνέχισε το σερί του διαλύοντας έναν άγνωστο performer με Reverse Chokeslam.


Ακολούθησε στα backstage μια συζήτηση μεταξύ Mark Henry, Mick Foley, και Stephanie McMahon η οποία οδήγησε σε ένα United States Title Shot για τον Henry εναντίον του Rusev.

The Golden Truth vs. The Shining Stars

Με τον R-Truth κολλημένο στο κινητό παίζοντας Pokemon Go και έναν Goldust να προσπαθεί να τα βγάλει μόνος του πέρα, οι Shining Stars πήραν μια σημαντική νίκη με Roll-Up.


Seth Rollins & Finn Balor - Segment

Πρώτος στο ρινγκ ήρθε ο Finn Balor μέχρι που τον σταμάτησε ο Seth Rollins για να του πει πως δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ στην ζωή του άτομα σαν τον Rollins, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του καλύτερο. Ωστόσο, ο Balor τον χτύπησε με μερικά kicks για να τον απομακρύνει από την αρένα στέλνοντάς του ένα μικρό μήνυμα για το SummerSlam που θα τεθούν αντιμέτωποι.


United States Championship Match
Rusev (c) vs. Mark Henry

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, οι δυο τους έχουν τεθεί αντιμέτωποι ξανά στο παρελθόν, ωστόσο για ακόμη μια φορά ο Rusev υπέταξε με το Accolade τον Mark Henry για να παραμείνει US Champion.


Στην συνέχεια ο Βούλγαρος αφέθηκε σ' ένα promo τονίζοντας πως κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει, τότε εμφανίστηκε ο Roman Reigns και του έδωσε ένα Superman Punch για να ηρεμήσουν τα πράγματα.


Darren Young vs. Titus O'Neil

Οι δύο πρώην συνεργάτες τέθηκαν αντιμέτωποι αυτή την εβδομάδα, συγκεκριμένα σε ένα σχετικά σύντομο αγώνα ο Titus O'Neil πήρε την νίκη με Roll-Up κόντρα στον Darren Young.


Nia Jax vs. Local Competitor

Το νικηφόρο σερί της συνέχισε στο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου η Nia Jax κόντρα σε μια άγνωστη performer, στην συνέχεια προσπάθησε να παραχωρήσει συνέντευξη στο Byron Saxton αλλά επέλεξε να επιτεθεί στην ηττημένη.


Kofi Kingston & Big E vs. Gallows & Anderson

Στην αρχή εμφανίστηκαν οι New Day μέσα στην θερμή υποδοχή του κοινού, οι ομαδικοί πρωταθλητές μίλησαν για την επίθεση που είχαν δεχτεί από τους Gallows & Anderson την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο τους διέκοψαν οι αντίπαλοι τους για να ξεκινήσει ο αγώνας.


Τελικά, ο Big E σε σύντομο χρονικό διάστημα έδωσε την νίκη στην ομάδα του με έξυπνο Roll-Up στον Anderson, στην συνέχεια όμως, ακολούθησε δυνατή επίθεση με 2 απανωτά Boot of Dooms στον Big E.



Cesaro vs. Sheamus

Η αλήθεια είναι πως είχαν πολύ καλή χημεία εντός ρινγκ, ωστόσο διασκέδασαν το κοινό με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Η εμπειρία του Ιρλανδού φαίνεται να μην ήταν αρκετή αφού ηττήθηκε από τον Ελβετό με Neutralizer.


Heath Slater vs. Jinder Mahal

Την επιστροφή του στο WWE πραγματοποίησε ο Jinder Mahal, αρχικά εμφανίστηκε ως tag team partner μαζί με τον Slater αλλά ο Mick Foley τους όρισε αγώνα One on One με τον νικητή να υπογράφει συμβόλαιο ώστε να ενταχθεί στο RAW. O Mahal πήρε την νίκη με Big Boot.


Seth Rollins vs. Sami Zayn

Οι τεράστιες προσπάθειες του Sami Zayn εκτελώντας Blue Thunder Bomb έως και Michinoku Driver δεν ήταν αρκετές στο πανίσχυρο Pedigree του Seth Rollins. Συγκεκριμένα ο Architect κέρδισε τον αγώνα μέσα από πολλές απόπειρες.


Η επιστροφή του Brock Lesnar

Στο main event του κόκκινου σόου εμφανίστηκε ο Paul Heyman μαζί με τον πελάτη του, Brock Lesnar για πρώτη φορά μετά την WrestleMania 32. Ο manager του Beast Incarnate ανέφερε μερικά σχόλια στα οποία εστίασε την προσοχή του στον αντίπαλο του πελάτη του στο φετινό SummerSlam, Randy Orton. Καθώς βρισκόντουσαν στο ρινγκ, από το πουθενά εμφανίζεται ο Viper και χτυπάει με RKO τον Brock Lesnar, τότε έκλεισαν οι κάμερες του επεισοδίου με τους security να ψάχνουν τον... εισβολέα.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη