SMACKDOWN 07/07/2016: Ορκισμένοι εχθροί !


Με επιτυχία εξελίχθηκε το επεισόδιο του SmackDown αυτή την εβδομάδα, συνεχίζεται η αντιπαλότητα των Zayn & Owens, δεύτερη νίκη στην εβδομάδα για Ryder, πρώτη ανακοίνωση για SummerSlam 2016.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Dean Ambrose, ο WWE Champion διέκοψε την JoJo από το μικρόφωνο για να πάρει τη θέση της ως "Special Guest Ring Announcer" στον πρώτο αγώνα της βραδιάς.

Jey Uso vs. Seth Rollins

Νωρίτερα στα παρασκήνια, ο Jey Uso προκάλεσε τον Seth Rollins σε one on one match το οποίο έγινε δεκτό. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε singles επίπεδο κάποιο από τα αδέρφια Usos, ωστόσο παραμένει ένα ερώτημα για επέλεξε κάτι τέτοιο το WWE. Όσο για την αναμέτρηση, ο Jey προσπάθησε να εκμεταλευτεί τις ευκαιρίες που είχε αλλά ένα Pedigree από τον Rollins ήταν αρκετό να ηττηθεί.


Zack Ryder vs. Sheamus

Να θυμίσουμε πως ο Zack Ryder έρχεται από νίκη στο main event του RAW όπου αγωνίστηκε σ' ένα 16-Man Elimination Match και συγκεκριμένα έδωσε την νίκη στην Team USA με pinfall στον Sheamus όπου αντίκρισε για ακόμη μια φορά μέσα στην εβδομάδα, όμως αυτή τη φορά σε one on one match. Ωστόσο ακόμη μια σπουδαία νίκη έβαλε στο δυναμικό του κόντρα στον Ιρλανδό χτυπώντας τον με Elbow Drop.


Στην συνέχεια εμφανίστηκε ο Tom Phillips στην ράμπα για να πάρει συνέντευξη από τον νικητή του αγώνα, ο Zack Ryder τόνισε πως το επόμενό του βήμα είναι να στεφθεί νέος United States Champion κόντρα στον Rusev, και αυτό θα συμβεί στο Monday Night RAW την επόμενη εβδομάδα.

Η επίθεση της Natalya στην Becky Lynch

Η Ιρλανδέζα έκανε την είσοδό της στην αρένα μέσα σε ζεστή υποδοχή, όμως, από το πουθενά εμφανίστηκε η Natalya η οποία της επιτέθηκε άσχημα στο ringside, αφού την πέρασε και από ένα δυνατό Sharpshooter.


AJ Styles vs. Enzo Amore

Την εμφάνιση τους έκαναν οι Enzo Amore & Big Cass μέχρι που τους διέκοψε ο AJ Styles με τους Gallows & Anderson, συγκεκριμένα ο Phenomenal One είπε: "Τι θα έλεγες να έρθω εκεί και να σου βουλώσω την μεγάλη σου μάπα;" τότε ο Big Cass απάντησε: "Εσύ θα βουλώσεις τη μάπα μου; Τι θα έλεγες να έρθεις σε αυτό το ρινγκ και να το επιχειρήσεις;" τότε ο AJ Styles τόνισε: "Περίμενε, δεν το είπα σε εσένα, μίλησα στον τύπου που μοιάζει σαν πτηνό" (δείχνοντας τον Enzo). Τότε ο Amore δέχθηκε την πρόκληση του Phenomenal και η αναμέτρηση άρχισε.


Ο αγώνας τους κύλησε σε σύντομη χρονική διάρκεια, με τον AJ Styles να παίρνει τη νίκη χάρις το Styles Clash.


The Miz vs. Kalisto

Οι προσπάθειες του Μεξικανού ήταν πολλές, όμως όχι τόσο ισχυρές ώστε να προκαλέσουν ιδιαίτερο πρόβλημα στον Intercontinental πρωταθλητή, συγκεκριμένα ο Miz πήρε την νίκη με Skull Crushing Finale.


Η ανακοίνωση με τον αντίπαλο του Brock Lesnar για το SummerSlam.

Στα πλαίσια του επεισοδίου προβλήθηκε η ανακοίνωση που μας παρουσιάζει πως ο Brock Lesnar θα κοντραριστεί εναντίον του Randy Orton στη φετινή τελετή του SummerSlam.


Sami Zayn vs. Chris Jericho

Με τον Kevin Owens στο τραπέζι των σχολιαστών εξελίχθηκε το main event της βραδιάς. Συγκεκριμένα ο Sami Zayn ήταν έτοιμος να τελειώσει το παιχνίδι αλλά ο Kevin Owens του έριξε νερό στο πρόσωπο με αποτέλεσμα ο Zayn να εκνευριστεί και να ρίξει επάνω του τον Jericho. Στη συνέχεια ο Prizefighter προσπάθησε να παρενέβη στην αναμέτρηση αλλά δέχθηκε ένα δυνατό Helluva Kick στο πρόσωπο. Στο τελείωμα, καθώς ο Chris ετοιμαζόταν για το Walls of Jericho, αυτό έγινε counter και μετατράπηκε σε νίκη από roll-up του Sami Zayn.


Το επεισόδιο έκλεισε με τον Pride of Tijuana να πανηγυρίζει την νίκη του και ξαφνικά να δέχεται το Codebreaker του Y2J, τότε δεν έχασε την ευκαιρία να τον χτυπήσει και ο Kevin Owens με Pop-Up Powerbomb.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη