NXT 27/07/2016: Ετοιμασίες για το Brooklyn!


Ακόμη ένα ενδιαφέρον επεισόδιο είδαμε στο NXT αυτή την εβδομάδα, ανακοινώσεις για NXT TakeOver: Brooklyn, ντεμπούτο για Kota Ibushi, θέλει ρεβάνς η Bayley, ασταμάτητοι οι TM-61.

Shinsuke Nakamura vs. Wesley Blake

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, ο ανανεωμένος Wesley Blake ηττήθηκε με Kinshasa από τον ασταμάτητο Shinsuke Nakamura, μετά την λήξη του αγώνα εμφανίστηκε ο General Manager του NXT, William Regal, και ανακοίνωσε πως ο Ιαπωνέζος θα διεκδικήσει το NXT Championship στο Main Event του NXT TakeOver: Brooklyn.


Billie Kay vs. Santana Garrett

H Billie Kay συνεχίζει να εντυπωσιάζει αναδεικνύοντας τις ικανότητές της σε μια επιβλητική νίκη κόντρα στην Santana Garrett. Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης η Kay κρατούσε στα χέρια της τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο η νίκη ήρθε με Big Boot από την Αυστραλέζα.


Η Bayley ζητάει rematch κόντρα στην Asuka

Στα πλαίσια του επεισοδίου εμφανίστηκε η Bayley στα backstage η οποία ζήτησε επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην Women's πρωταθλήτρια, Asuka. Βέβαια, ο William Regal συμφώνησε στην ιδέα να τεθούν αντιμέτωπες αλλά πρώτα πρέπει να το εγκρίνει και η ίδια η Ιαπωνέζα.


TM-61 vs. Rob Kimball & Adrian Nails

Συνεχίζουν να κινούνται στην σωστή γραμμή της NXT Tag Team Division οι TM-61! Αυτή την εβδομάδα πήραν την νίκη κόντρα στους Rob Kimball και Adrian Nails με ένα εμφατικό Thunder Valley.


No Way Jose vs. Steve Cutler

Ο χιουμοριστικός χαρακτήρας του No Way Jose ήταν εμφανές κατά την διάρκεια του αγώνα, μέχρι που πήρε την νίκη για να σοβαρέψουν τα πράγματα. Όταν ο αγώνας έληξε, έστειλε ένα μήνυμα στον Austin Aries τον οποίο θα αντιμετωπίσει το NXT TakeOver: Brooklyn.


Kota Ibushi vs. Buddy Murphy

Όσες φορές και να προσπαθήσει ο Buddy Murphy, είτε σε singles είτε σε tag team επίπεδο, δεν μπορεί βρει τον εαυτό του, να λέμε την αλήθεια έχει πάρει τον κατήφορο. Αυτή την εβδομάδα ηττήθηκε κόντρα στον Kota Ibushi ο οποίος πραγματοποίησε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στο θυγατρικό Promotion. Ο Ibushi (όπως ήταν αναμενόμενο) πήρε την νίκη με Sit-Out Powerbomb.


Αποδέχθηκε την πρόκληση του Shinsuke Nakamura ο Samoa Joe

Στο Main Event εμφανίστηκε ο Samoa Joe με νεύρα αναφέροντας πως δεν θα βάλει τον τίτλο του υπό διεκδίκηση επειδή ο William Regal όρισε τον αγώνα δίχως να πάρει την άδεια από τον ίδιο. Ωστόσο ο General Manager του NXT του απάντησε πως εάν δεν αντιμετωπίσει τον Nakamura τότε θα αναγκαστεί να παραδώσει τον τίτλο του. Έτσι ο Samoan Submission Machine δέχθηκε την πρόκληση του King of Strong Style, με τον διεκδικητή να εμφανίζεται στην σκηνή εισόδου.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη