FACTS: Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την Billie Kay


Η Billie Kay υπέγραψε με το WWE το καλοκαίρι του 2015, ενώ το ντεμπούτο της στο Main Roster έκανε σε επεισόδιο του SmackDown το καλοκαίρι του 2016, δηλαδή ένα χρόνο μετά. Ωστόσο ας ρίξουμε μια ματιά σε 5 Facts που πρέπει να γνωρίζει κανείς γι' αυτήν.

1) Είναι γεννημένη στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας


Η Billie Kay γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας στις 23 Ιουνίου του 1989, και αγαπούσε το Pro Wrestling από μικρή ηλικία. Συγκεκριμένα, παρακολουθούσε χάρις τον αδερφό της ο οποίος την ανάγκασε να δουν μαζί από την ηλικία των 10 ετών, αργότερα, στα 17 της άρχισε να προπονείται στο Pro Wrestling Alliance του Sydney στην οποία σχολή έγινε μέλος μέσω ενός φίλου του αδερφού της, ενώ τρεις μήνες μετά την εκπαίδευσή της έδωσε τον πρώτο της αγώνα στον οποίο στέφθηκε νικήτρια.

2) Έχει αγωνιστεί στο CZW και στο ROH


Η Αυστραλέζα όταν έφυγε από το PWA άρχισε να αγωνίζεται σε διάφορα Promotions όπως το Shimmer Women Athletes, το Combat Zone Wrestling, το NCW Femmes Fatales, το Shine Wrestling, και το Ring of Honor. Η ίδια ισχυρίστηκε πως από την αρχή της καριέρας της μέχρι σήμερα έχει παρατηρήσει μεγάλη εξέλιξη στο Women's Wrestling.

3) Εντάχθηκε στο WWE στις αρχές του 2015


Όταν το WWE περιόδευσε στην Μελβούρνη της Αυστραλίας το 2014, της δόθηκε ένα tryout με την εταιρία, ωστόσο εκεί συμμετείχαν 40 παλαιστές που κρίθηκαν μέσα από αγώνες και καθημερινές ασκήσεις, εκτός από τα interviews. Μάλιστα, η Kay θυμάται ακόμη την στιγμή που έλαβε email στις 5:30 το πρωί και όταν το άνοιξε είδε πως της προσφέρθηκε συμβόλαιο με το WWE.

4) Μεγάλωσε μαζί με την Peyton Royce


Η Billie Kay έχει μια παιδική φιλία με την Peyton Royce της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Cassie McIntosh. Οι δύο πήγαιναν στο ίδιο γυμνάσιο και τελικά εκπαιδεύτηκαν μαζί στο Pro Wrestling Alliance του Σίδνεϊ. Η Royce με την Kay σε συνέντευξη που παραχώρησαν μέσα στο 2016 τόνισαν ότι θα ήθελαν να συνεχίσουν μαζί στο μέλλον ως Women's Tag Team Champions (σε περίπτωση που υπήρχαν οι τίτλοι) στην κατηγορία των γυναικών του Main Roster.

5) Οπαδός του «Buffy the Vampire Slayer» και μεταξύ άλλων Geeky Shows



Όποιος ακολουθεί την Billie Kay στο Instagram, θα έχει καταλάβει σίγουρα περί τίνος πρόκειται. Η Αυστραλέζα έχει μια εμμονή με τα ακόλουθα: «Buffy the Vampire Slayer», «Supernatural», και «Veronica Mars», ενώ αγαπάει και τα Video Games με αγαπημένα της παιχνίδια τα: «Tomb Raider» και «Halo».

Μπορείτε να ακολουθήσετε την Billie Kay στο Facebook, Twitter, και Instagram.

Για ποιον WWE Superstar θέλετε να είναι τα επόμενα Facts;
Αφήστε σχόλια παρακάτω...


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη