NXT 06/07/2016: RHYNO IS BACK!


Πολύ όμορφο ήταν το επεισόδιο του θυγατρικού promotion αυτή την εβδομάδα, με την μεγαλύτερη προσοχή να συγκεντρώνεται στην επιστροφή του θρυλικού Rhyno στο NXT, επίσης πανέμορφο ήταν το main event της βραδιάς σε 2-Out-of-3-Falls για τα NXT Tag Team Titles.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Bayley vs. Alexa Bliss

Το επεισόδιο άνοιξε με γυναικεία αναμέτρηση, σε ένα αρκετά ρυθμικό αγώνα που προηγήθηκαν τρομερές κινήσεις όπως το Glitter Blizzard από την Alexa, η Bayley κατάφερε να αποχωρήσει νικήτρια από την αρένα αφού την περάσει από το Bayley-to-Belly Suplex.


Αμέσως μετά εμφανίστηκε η Nia Jax μέσα σε δυνατές αποδοκιμασίες, και απάντησε θετικά στην πρόκληση της Bayley να την αντιμετωπίσει.

Blake & Murphy vs. The Hype Bros

Την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση έκανε ο Rhyno αυτή την εβδομάδα ο οποίος σόκαρε το κοινό προσφέροντας GOREs στους Mojo Rawley, Zack Ryder, και Blake, καθώς ο Murphy έτρεξε μακριά από το ρινγκ για να σωθεί από την οργή του ECW Original.


Στα πλαίσια του επεισοδίου προβλήθηκε ένα promo ανάμεσα στους Shinsuke Nakamura και Finn Balor, επίσης και ανακοίνωση για την επιστροφή του Samoa Joe την άλλη εβδομάδα.

NXT Tag Team Championship - 2-Out-of-3-Falls Match
The Revival (c) vs. The American Alpha

Στο main event της βραδιάς τα Tag Team Championships μπήκαν υπό διεκδίκηση κόντρα στην ισχυρή ομάδα των American Alpha. Η αναμέτρηση ξεκίνησε δυναμικά με τον Gable να κλειδώνει τον Wilder με Ankle Lock αλλά έγινε break κατευθείαν, στη συνέχεια προηγήθηκε το Veg-o-Matic from the Top Rope από τους πρωταθλητές το οποίο έγινε kick-out, ήρθε η στιγμή όμως που ο Gable έκανε tag τον Jordan και ο ίδιος έδωσε το 1-0 στην ομάδα του με Ankle Lock.


Παρακάτω, ο Dawson ισοφάρισε το παιχνίδι στο 1-1 κλειδώνοντας με Figure-Four Leglock τον Jordan. O Gable επιχείρησε αρκετές φορές με έξυπνα roll-up να κλέψει τη νίκη αλλά δεν κατάφερε κάτι το ιδιαίτερο καθώς οι Revival έδωσαν τη τελική απάντηση κάνοντας το 1-2 με Shatter Machine επάνω στο Apron τον Gable για να παραμείνουν NXT Tag Team Champions.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη