SMACKDOWN 16/06/2016: Τερμάτισε το κοντέρ ο Ambrose!


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τελευταίο επεισόδιο πριν το Money In The Bank, ωστόσο αρκετοί είναι οι superstars που προσπάθησαν να κρατήσουν το momentum τους.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το επεισόδιο άνοιξε με το Highlight Reel του Chris Jericho, αρχικά καλεσμένος ήταν ο Dean Ambrose αλλά το παρών έδωσαν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες του Money In The Bank Ladder Match. Μετά από μια έντονη σχετικά λεκτική αντιπαράθεση, οι superstars ξέσπασαν σε ένα δυνατό brawl όπου έλαβε τέλος με τους διαιτητές να προσπαθούν να τους ξεχωρίσουν σε κάθε μια γωνία ξεχωριστά.


Kofi Kingston vs. Aiden English vs. Big Cass vs. Luke Gallows

Από ένα μέλος κάθε ομάδας που θα αγωνιστεί αυτή την Κυριακή στο Fatal 4-Way Match του Money In The Bank, βρέθηκε αντιμέτωπο σε ένα Fatal 4-Way Match στο εβδομαδιαίο SmackDown. Σε μια αναμέτρηση με αρκετή δράση ο Kofi Kingston κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη χάρις το Trouble In Paradise.


Baron Corbin vs. Zack Ryder

Με τον Dolph Ziggler στο τραπέζι των σχολιαστών, για άλλη μια φορά ο Baron Corbin έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει. Συγκεκριμένα διέλυσε τον Zack Ryder με End of Days και πλέον μοιάζει έτοιμος εν' όψει του Money In The Bank όπου θα αντιμετωπίσει τον Dolph Ziggler στο Kickoff του Pay-Per-View.


Rusev vs. Kalisto

Η αναμέτρηση ανάμεσα στους Kalisto και Rusev δεν έγινε ποτέ καθώς ο Βούλγαρος επιτέθηκε στον Μεξικανό πριν ο αγώνας να ξεκινήσει, καθώς τον πέρασε μέσα από το Accolade. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Titus O'Neil με αποτέλεσμα ο United States Champion να εγκαταλείψει την αρένα αφού έφαγε μερικές "ψηλές".


AJ Styles vs. Xavier Woods

Σε backstage segment ο Xavier Woods προκάλεσε σε αγώνα τον Phenomenal One, έτσι ο δεύτερος δέχτηκε. Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης ο AJ Styles φάνηκε να δυσκολεύτηκε κόντρα στον Tag Team πρωταθλητή, παρ' όλα αυτά κατάφερε να πάρει την νίκη χάρις το Calf Crusher. Στη συνέχεια ο διεκδικητής του WWE World Heavyweight Championship αφέθηκε σε promo όπου ισχυρίστηκε ο,τι αυτό είναι απλά ένα δείγμα για το τι πρόκειται να πάθει ο John Cena αυτή την Κυριακή στο Money In The Bank.


Charlotte vs. Natalya

Στον γυναικείο αγώνα της βραδιάς, η Women's πρωταθλήτρια, Charlotte πήρε ακόμη μια νίκη κόντρα στην Natalya αφού την υπέταξε με το Figour-Eight Leglock.


Dean Ambrose, Cesaro & Sami Zayn vs. Chris Jericho, Alberto Del Rio & Kevin Owens

Στο main event της βραδιάς, οι Ambrose, Cesaro και Zayn πήραν μια σπουδαία νίκη κόντρα στους Jericho, Del Rio και Owens με τον Lunatic Fringe να δίνει τη νίκη στην ομάδα του μετά από Dirty Deeds & Pinfall στον Owens.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:

για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη