Πρέπει να δούμε μεγάλες αλλαγές στον δρόμο για την WrestleMania 32.

Ο Αποστόλης Μάρης γράφει στο Ringside House, την άποψη του για το ετήσιο Royal Rumble Pay-Per-View, τι πρέπει να αλλάξει, τι πάει προς το καλύτερο για τον δρόμο της WrestleMania 32, και άλλα θέματα όπου αφορούν τραυματισμούς κυρίως.

Οι τραυματισμοί είναι το πρώτο θέμα που επηρεάζουν το φετινό Royal Rumble, χωρίς τους Randy Orton, John Cena, Daniel Bryan, Seth Rollins, Cesaro, King Barrett και διάφοροι Superstars θα έδιναν μια διαφορετική μορφή στο 30-Man Royal Rumble Match ώσπου θα το χαρακτηρίζαμε "απρόβλεπτο". Ωστόσο οι σεναριογράφοι επέλεξαν να κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέρον, και να πουλήσουν ακόμα περισσότερα εισιτήρια βάζοντας τον παγκόσμιο τίτλο υπό διεκδίκηση (κάτι που έχουμε να δούμε από το μακρινό 1992). Οι πιθανότητες του Roman Reigns κατά κάποιο λόγο είναι ελάχιστες, διότι με την παρουσία του Brock Lesnar ο οποίος θα κάνει το δικό του "μπαμ" στο ματς, και την επιστροφή του Triple H στην αγωνιστική δράση, ώστε να πάρει εκδίκηση από τον Powerhouse θα είναι ένα ενδιαφέρον κομμάτι όπου θα καθορίσει τον δρόμο της WrestleMania 32. Κατά τη γνώμη μου οποιοσδήποτε θα είχε απογοητευτεί εάν ο Σαμοανός επικρατούσε και παρέμενε πρωταθλητής, αυτό θα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για την συνέχεια, διότι θα δεχτεί αρκετές αποδοκιμασίες από το κοινό σε κάθε του εμφάνιση μέχρι να χάσει τον τίτλο από τα χέρια του. Επίσης, με την παρουσία της Bullet Club στο Main Event της βραδιάς πιστεύω το κλίμα θα γινόταν "χαοτικό" από το WWE Universe, ο κάθε οπαδός θέλει να δει κάτι το διαφορετικό στον αγώνα, ωστόσο πιστεύω πως εάν δούμε το ντεμπούτο του AJ Styles τότε οι πρώτοι όπου θα τον χτυπήσουν θα είναι οι Wyatt Family, και ο λόγος είναι πως θεωρούνται η μεγαλύτερη δύναμη στο WWE αυτή τη στιγμή. Ένα Storyline με την Bullet Club και τους Wyatt Family δεν θα ήταν κακό, με το σωστό Build Up, σωστά; Ελπίζω να χρησιμοποιηθεί σωστά η παρέα του "Phenomenal One". Ενδιαφέρον θα αποτελούσε η είσοδος μιας Divas στο ματς, αν όχι από το τωρινό ρόστερ τότε μια παλαίστρια η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στο Royal Rumble Match (όπως και η Beth Phoenix). Σκέτη απογοήτευση θα θεωρούσα στον αριθμό #30 να εμφανιστεί κάποιος παλαιστής όπως ο Big Show, όλοι πιστεύω πως θέλουμε να εντυπωσιαστούμε από μια επιστροφή ή νέα παρουσία στο τέλος του αγώνα. Τέλος, θα ήθελα να υπάρξει ιδιαίτερη προσοχή στους Midcard Champions το πως θα τους χειριστούν οι αντίπαλοι τους, διότι είναι πρωταθλητές και πρέπει να υπάρξει μια ανωτερότητα σε σχέση με άλλους, όχι όπως στο περσινό Royal Rumble Match όπου οι πρωταθλητές αποκλείστηκαν γρήγορα και εύκολα από το παιχνίδι.

Μετά το Royal Rumble PPV, ο δρόμος για την WrestleMania 32 θα ανοίξει, εκεί σίγουρα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές, όχι στους Midcard Titles αλλά σίγουρα στις κατηγορίες των Divas Division, Tag Team Division, και σωστά Books στις νέες φατρίες της εταιρίας (Social Outcasts, Wyatt Family) οι οποίες προσπαθούν να "αρπάξουν" από τα μαλλιά τις "χρυσές" ευκαιρίες που τους δίνονται, κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να πάρει προώθηση η παρέα των Heath Slater, Curtis Axel, Adam Rose, και Bo Dallas διότι είναι οι Superstars όπου αξίζουν κάτι περισσότερο εδώ και μήνες, κυρίως οι Slater & Axel. Επίσης, μεγάλο ενδεχόμενο υπάρχει για επιστροφές μερικών Legends (Jeff Hardy, Kurt Angle, Goldberg etc..) για να αυξηθούν τα νούμερα τηλεθέασης. Σίγουρα μετά τη WrestleMania θα υπάρχουν μεγάλες αλλαγές όσο στο ρόστερ όσο και στο υλικό της εταιρίας, ο Mr. McMahon είναι πρόθυμος να κάνει περισσότερο βίαιο υλικό στα εβδομαδιαία επεισόδια. Οι επιστροφές σημαντικών Superstars θα αυξήσουν στο Full τα νούμερα προβολών, ωστόσο το WWE θα μπει σε ένα δρόμο με αρκετές αλλαγές, μια φρεσκάδα θα κυριαρχήσει. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ο,τι τους τελευταίους μήνες (κυρίως το τελευταίο 6μηνο) τα πράγματα δεν γίνεται να πάνε προς το καλύτερο γιατί το καλοκαίρι φεύγει, οι αριθμοί πέφτουν, οι Superstars θα υποστούν σοβαρούς τραυματισμούς λόγω κούρασης. Σαφώς, στο ρόστερ υπάρχουν και οι παλαίμαχοι, η αλλιώς.. Βετεράνοι, οι οποίοι παραμένουν αμφίβολοι για το αν θα κρατήσουν τις δυνάμεις τους να συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά, ώστε να γίνουν και WWE Hall of Famers. Κυρίως αναφέρομαι στον Undertaker ο οποίος δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει, πιστεύω πως η καριέρα του στα ρινγκ φτάνει στο τέλος της, ο "DeadMan" πρέπει επιτέλους να ξεκουραστεί και να δώσει περισσότερες οδηγίες σε NXT Rookies (Finn Balor, Baron Corbin). Σίγουρα θα έχουμε νέες παρουσίες στο κύριο ρόστερ από το NXT. Ο Mr. McMahon έχει έναν άσσο στο μανίκι του, εάν τον χρησιμοποιήσει με τον κατάλληλο τρόπο, τότε όλα θα πάνε προς το καλύτερο.


Νεότερη Παλαιότερη