Σοβαροί τραυματισμοί για King Barrett και Darren Young.

Οι τραυματισμοί γίνονται όλο ένα μεγαλύτεροι, καθώς το ιατρικό team του WWE, πρόσθεσε άλλους δύο παλαιστές στο προσωπικό του για.. θεραπείες!

Ο Bad News Barrett το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται στα εβδομαδιαία Shows του WWE, ωστόσο ο Βρετανός είχε ενημερώσει τους οπαδούς του με μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό Twitter, πως δεν έχει κάτι σοβαρό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ο,τι ο "BNB" πρόκειται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να διορθώσει κάποιους τραυματισμούς τους οποίους είχε αφήσει να εξελιχθούν, στην προκειμένη περίπτωση δεν προλαβαίνει το Royal Rumble ενώ αμφίβολη παραμένει η εμφάνιση του και στο μεγαλύτερο Event, WrestleMania 32.

Η περίπτωση του Darren Young έχει το εξής, ο πρώην ομαδικός πρωταθλητής εδώ και λίγες εβδομάδες σε πρόσφατο εβδομαδιαίο επεισόδιο τόνισε ο,τι νιώθει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Ο συνάδελφος του Titus O'Neil έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό Twitter, καθώς ανακοίνωσε πως πρόκειται να υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό στον τετρακέφαλο, ωστόσο θα μείνει εκτός δράσης έως το πρόβλημα του να διορθωθεί.


Νεότερη Παλαιότερη