Γιατί ο Undertaker πρέπει να κερδίσει στο Hell In A Cell 2015;

Ο Αποστόλης Μάρης γράφει στο WWE Greek News για τον επικείμενο αγώνα του θρυλικού Undertaker στο Hell In A Cell με τον Brock Lesnar, γιατί ο "Phenom" πρέπει να πάρει καθαρά την νίκη, και για το πόσο θα επιβαρύνει αυτή η ήττα τον Brock Lesnar.

Όλα ξεκίνησαν στις 6 Απριλίου του 2014, όταν ο Brock Lesnar έσπασε το Streak του Undertaker, μπορώ να ομολογήσω ότι δεν ήθελα να συμβεί κάτι τέτοιο, εδώ και 5 χρόνια είμαι φανατικός οπαδός του Undertaker, ωστόσο μπορεί οποιοσδήποτε να καταλάβει την θλίψη μου για το τέλος του σερί.

Αυτή η κόντρα δεν ήλπιζα να τελειώσει εκεί, περίμενα κάθε Δευτέρα να ακούσω τις καμπάνες, διψούσα για εκδίκηση όπως και ο ίδιος ο Undertaker, πλέον η στιγμή έφτασε, όπου στο Battleground έγινε το θέλημα μου πράξη. Ο αγώνας του Undertaker στο SummerSlam πιστεύω ότι ήταν μια σωστή και έξυπνη επιλογή να τελειώσει έτσι, μιας και ο Brock Lesnar θα ζητούσε επαναληπτικό αγώνα διότι όπως και να το κάνουμε ηττήθηκε.

Το να τελειώσει έτσι ο αγώνας, μας κράτησε σε αγωνία ώστε να δούμε αυτούς τους 2 θρύλους και πάλι αντιμέτωπους για μια τελευταία φορά στο ίδιο ρινγκ την ίδια στιγμή. Και φτάσαμε το WWE να κάνει μια ανακοίνωση βόμβα όπου έριξε τα δύο αυτά θηρία στο σατανικό κελί, οι αγώνες του DeadMan μέσα στο συγκεκριμένο κελί είναι σε όλους μας γνωστοί, από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις, τα επικά ματς με Shawn Michaels, Mankind, Triple H, Edge, Batista στιγμάτισαν τον κάθε οπαδό του Pro Wrestling.

Η αλήθεια είναι ότι παρά το έξυπνο τελείωμα που είχε το Main Event του SummerSlam ήταν και άσχημο προς την ιστορία του Undertaker, το να κερδίζει ένας θρύλος μετά από Low Blow είναι εξεφτελιστικό, ωστόσο μέσα σε όλα πρέπει να τελειώσει καθαρά με νικητή τον Undertaker αυτό το Storyline, ποιοι είναι οι λόγοι; Λοιπόν...

Αρχικά, ο Brock Lesnar αυτά που ήθελε να κατακτήσει ήταν να σπάσει το Streak (το οποίο κατάφερε), και να κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο (το οποίο εξίσου κατάφερε), η ήττα του Beast Incarnate στο SummerSlam δεν τον επιβάρυνε σχεδόν καθόλου, διότι ο Paul Heyman τον κάλυψε πλήρες με ένα Promo όπου τον ανέδειξε άξιο νικητή του αγώνα.

Από την άλλη... ο Undertaker αναδέχθηκε νικητής του αγώνα έτσι το σκορ ήρθε στο 1-1, μια επιπλέον νίκη για τον Phenom θα είναι χρυσάφι διότι θα ξεχαστεί σε όλους το άσχημο τελείωμα του SummerSlam και θα επιστρέψει ακόμα ποιο δυνατός με τον κόσμο στο πλευρό του για την WrestleMania 32! Ελπίζω και πιστεύω πως αυτή την φορά θα φύγει νικητής και με την αξία του ο Grim Reaper, εάν το WWE σεβαστεί την ιστορία του.

Εσείς τι λέτε;

Νεότερη Παλαιότερη