How WWE should have booked: The Rock vs. Shawn Michaels


Αχ, άλλη μια μέρα, όπου χρειάζεται να γράψω ένα ακόμη fantasy booking για να κάνω τα όνειρα μου και τα όνειρα πολλών πραγματικότητα. Τι κρίμα που όντως πολλά από τα bookings που βλέπουμε online δεν έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ, προκειμένου να χαρεί λίγο το χειλάκι μας, γιατί after all, το wrestling είναι αυτό που μετράει και τίποτα δεν κάνει το wrestling καλύτερο, από μια ωραία ιστορία.

Σήμερα λοιπόν, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για ένα ματς, το οποίο κανονικά είχε κανονιστεί να δούμε δύο φορές, αλλά λόγω της ιστορίας και των υποχρεώσεων του ενός, ακυρώθηκε. Ο λόγος γίνεται για τον αγώνα του The Rock απέναντι στον Shawn Michaels. Τώρα, κανονικά οι Rock & Michaels ήταν προγραμματισμένο να μονομαχήσουν το 2003 στην Wrestlemania 19, αφού ο Austin είχε "πάρει το μπαλάκι του και πήγε σπίτι", γιατί δεν ήθελε να χάσει από τον καλύτερο παίκτη ράγκμπι όλων των εποχών, τον Brock Lesnar. Έτσι, είχε αρχικά προγραμματιστεί να έχουμε έναν αγώνα μεταξύ των δύο στην Mania 19, αλλά ο Austin τελικά γύρισε και έτσι είχαμε το Rock-Austin III και στην συνέχεια, είχε συζητηθεί και για ένα ματς στο SummerSlam 2004, μόνο που τελικά δεν έκατσε, αφού ο Rock γύριζε την καλύτερη ταινία όλων των εποχών, το DOOM.

To The Rock vs Shawn Michaels αν το WWE είχε το μυαλό και την λογική να το προωθήσει κατάλληλα στο κοινό του θα μπορούσε να έχει γίνει και να χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα ματς όλων των εποχών, δεδομένου του ταλέντου και της τεράστιας ποιότητας των δύο. Και WWE, μπορώ να το κάνω να γίνει πραγματικότητα. Και μάλιστα, καλύτερα από εσάς.

Μια μικρή υποσημείωση: Το άρθρο αυτό είναι το τελευταίο που επιμελούμαι προσωπικώς, αφού αύριο Πέμπτη, η μαμά πατρίδα με καλεί να κάνω την θητεία μου. Ωστόσο, οι στήλες θα συνεχιστούν κανονικά, αφού ορισμένα άρθρα έχουν ήδη ετοιμαστεί, απλώς θα βγαίνουν πιο αραιά. 

ΤΟ ΠΛΑΝΟ


Οπότε, πότε μπορούμε να βολέψουμε το πρόγραμμα του Rock και να τον βάλουμε σε αγώνα με τον Shawn Michaels; Η απάντηση είναι η χρονιά 2004. Σίγουρα, αφού ο Rock μπορεί να εμφανιστεί τον Μάρτιο του 2004, στην Wrestlemania 20 ε; Επομένως τότε θα πραγματοποιήσουμε το μεγάλο αγώνα ανάμεσα στον Shawn Michaels και τον The Rock. Ο λόγος είναι ότι, πρώτον, ο Shawn Michaels, χώθηκε λίγο σφήνα στον αγώνα του Chris Benoit με τον Triple H, αφού ούτως ή άλλως όλον τον Φλεβάρη βλέπαμε τετ-α-τετ του Benoit και του Triple H και να χώνεται ο HBK, ξανά το ίδιο, πάλι εκεί ο Michaels και ήταν λες και προσπαθούσαν να μας θυμίσουν ότι ήταν και ο Michaels στο ματς. Οπότε, βγάζουμε τον Michaels εκτός world title contention και τον βάζουμε με κάποιον τρόπο σε μια μεγάλη κόντρα με τον The Rock.

Δεύτερον, ο Rock επέστρεψε για να βοηθήσει τον Mick Foley στον μεγάλο του αγώνα με την Evolution και για να δώσει ένα μεγάλο push στον Randy Orton, αλλά η αλήθεια είναι ότι πολλοί δεν θέλαμε αυτό το quality match για τον The Great One, αφού περιμένανε κάτι καλύτερο. Για να δώσεις push στον Randy Orton, μπορείς να φέρεις απλά έναν άλλον legend..Ίσως έναν ECW Legend, όπως τον Terry Funk. Ο Terry θα λάτρευε να δουλέψει με νεαρό άτομο αλλά και με τον Ric Flair και επίσης ο Orton θα μπορούσε να επωφεληθεί πάρα πολύ από το να κερδίσει δύο μεγάλους θρύλους του ECW και όπως στην περίπτωση του Edge, να αποδειχθεί ότι είναι πολύ πιο σκληρό καρύδι από όσο νομίζουμε.

Τέλος, για να φεύγει και αυτό από την μέση, ο Rock θα είναι ο heel αυτής της κόντρας και ο Shawn Michaels το babyface, προκειμένου να συνεχίσουμε αυτό το εκπληκτικό heel run που είχε ο Rock, που ήταν όλο Hollywood λάμψη και ειρωνεία (γιατί αυτόν τον Rock ζητάμε και απαιτούμε), ενώ προωθούμε ταυτόχρονα και την αλλαγή προσωπικότητας του HBK, όντας βαφτισμένος Χριστιανός και κοντά με την εκκλησία, αφού μέχρι και τότε, πολλοί αμφισβητούσαν ότι ο HBK είχε πραγματικά ξεφύγει από το πόσο κόπανος είναι. Οπότε ξεκινάμε και για να δούμε πως θα τα πάω...

1o κεφάλαιο:
Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ


Όπως όλοι ξέρουμε, τον Ιανουάριο του 2004, ο Shawn Michaels είχε πάρει άλλη μια ευκαιρία, απέναντι στον Triple H για το World Heavyweight Championship στο Royal Rumble, ενώ ο Rocky γύριζε ταινίες. Το μόνο που θα αλλάξω σε όλο αυτό το timeline του HBK είναι δύο πράγματα. Πρώτον, δεν πρόκειται να έχει Last Man Standing match στο Royal Rumble, αλλά ένα κανονικό singles match και δεύτερον, στο ίδιο PPV, θα συμμετέχει στο Royal Rumble match. Το χρειαζόμαστε, ω ναι, το χρειαζόμαστε αυτό. 

Επίσης, το WWE, όντας εκείνη την εποχή, μακριά από δίκτυα, όπως το ESPN, αφού τότε ο Jonathan Coachman ήταν ακόμα μέλος του WWE, θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε την κόντρα αυτή, μέσω ενός τέτοιου καναλιού, να έχει λίγο τα makings μιας "Χολιγουντιανής" θα έλεγε κανείς, κόντρας. Οπότε, για να καταλάβετε τι εννοώ ας αρχίσουμε. Ο Dwayne Johnson κανονίζει συνέντευξη στο ESPN προκειμένου να μιλήσει για την καριέρα του ως WWE superstar. Και έχουμε φροντίσει, ως WWE, να ενημερώσουμε ότι θα ξεκινήσει μια από τις μεγαλύτερες κόντρες στην ιστορία μας και αυτή η συνέντευξη θα φέρει σε 2 μήνες, σοβαρό χρήμα και στις δύο εταιρείες.

Αρχές Γενάρη του 2004 λοιπόν και ο Rock δίνει συνέντευξη στο ESPN για να μιλήσει για την καριέρα του και μέσα στην κουβέντα, ο δημοσιογράφος ρωτάει τον Rock, ότι ενώ λέει ότι τα έχει κάνει όλα, δεν έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει και να κερδίσει ποτέ, τον Shawn Michaels. Και μάλιστα, όπως σε μια ταινία που λέγεται "Rocky Balboa" (ίσως δεν την ξέρετε, το 2006 βγήκε), όπου είχαμε ένα simulated match μεταξύ του ομώνυμου πρωταγωνιστή και του Mason Dixon, έτσι και εδώ έχουμε ένα simulated PC match, απέναντι στον Rock και τον HBK.


O Rock γελάει και ρωτάει από περιέργεια να δει ποιος νικάει. Βλέπουμε λοιπόν τον simulated αγώνα και παρατηρούμε ότι μετά από ένα Sweet Chin Music, o Rock χάνει από τον Shawn Michaels. Αμέσως μετά, βλέπουμε την φάτσα του Rock να σοβαρεύει για λίγο, αλλά μετά ηρεμεί και γελάει, ξέροντας πως ο Shawn Michaels δεν μπορεί να συγκριθεί με τον ίδιο. Είναι πιο ταλαντούχος ο Rock, πιο χαρισματικός και σίγουρα πιο όμορφος από τον γέρο-Shawn, ο οποίος αποφάσισε να ζήσει πάλι τις παλιές ένδοξες εποχές.

 Για να καταλάβετε, γιατί ξεκινήσαμε από το πλαίσιο μιας τηλεοπτικής εκπομπής την κόντρα μας, ο Rock είναι "Hollywood", αγνοεί πλέον το WWE, έχει ξεχάσει το μέρος που έλεγε κάποτε "σπίτι" του, έχει γίνει ακριβώς αυτό που κατηγορούσε τον Stone Cold πριν από δύο χρόνια. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, θα "ανάψει η σπίθα" (στο σενάριο πάντα) προκειμένου ο Rocky να κάνει την μεγάλη επιστροφή του. Ο δημοσιογράφος μάλιστα που έχει αναλάβει την εκπομπή, λέει πως όντας wrestling fan, πιστεύει πως αυτό το ματς θα ήταν ενδιαφέρον να το δει πολύς κόσμος. Τα πρώτα teasers αρχίζουν.


Ο Michaels ερωτάται το ίδιο ακριβώς πράγμα, αλλά ο Shawn όντας ο καλός HBK λέει πως έχει εστιάσει στο να κατακτήσει ξανά το World Heavyweight Championship από τον Triple H και όχι σε "δήθεν Χολιγουντιανούς αστέρες". Το Royal Rumble φτάνει λοιπόν και στο WHC match, o Triple H, με την βοήθεια του Ric Flair, κερδίζει το ματς, τελειώνοντας μια και καλή την κόντρα του με τον HBK (για τώρα). Το Royal Rumble match φθάνει στην συνέχεια και στο νούμερο 18, o Shawn Michaels μπαίνει στο ματς. Από ότι φαίνεται, ο Stone Cold, ως σερίφης του brand, πίεσε τον Eric Bischoff να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον Michaels, αφού αδικήθηκε από την Evolution. Και ο Michaels είναι αποφασισμένος να κερδίσει. Το βλέπεις στα μάτια του ότι θέλει άλλη μια ευκαιρία απέναντι στον Triple H. 

O HBK καταφέρνει και επιβιώνει μέχρι τους τελευταίους τρεις, όπου έχει μείνει μαζί με τους Big Show & Chris Benoit. O Michaels εκτελεί δύο Sweet Chin Music στον Big Show και ένα στον Benoit. Όλα δείχνουν ότι ο HBK πάει να κερδίσει, όταν από το πουθενά, ο Rock μπαίνει από το κοινό και εκτελεί το Rock Bottom στον Michaels. Και πιστέψτε με, όλοι θα "έχαναν τα μυαλά " τους. Ο Michaels αναισθητοποιείται, ο Rock σηκώνει κλασσικά το φρύδι και χαμογελάει και φεύγει από το ring και ο Big Show (για να πάρει heat, όντας heel) πετάει έξω τον αναίσθητο Shawn. O Rock είναι εδώ και κυνηγάει τον Michaels.

2o κεφάλαιο:
ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ


Την επόμενη μέρα λοιπόν, ο Shawn Michaels κάνει την είσοδο του στο ring, όντας εκνευρισμένος και φανερά απογοητευμένος από την έκβαση του χθεσινού PPV για αυτόν, αφού είχε 0 στις 2 νίκες και στα δύο ματς. Και ο Michaels δεν αναφέρεται στον Rock, καθ'όλη την διάρκεια του PPV, δεν θέλει να αναφερθεί σε αυτόν. Το μόνο που αναφέρει για τις πράξεις του Rock είναι το ότι "εξαιτίας κάποιων χαζών ενεργειών, έχασα την ευκαιρία μου να ξεκαθαρίσω την κατάσταση με τον Triple H και να γίνω world champion."  Και τότε, ο Rock ξεπροβάλλει στο titantron, μέσω satelite φυσικά, όντας χαμογελαστός, έχοντας και ένα γυάλινο ποτήρι με ποτό μέσα, χαλαρός στον καναπέ του. Και ο "The Great One" λέει τα εξής:

"Shawn Michaels! Hey buddy. The Rock is so happy to see you, HBK. But, before The Rock gives you the answers you so desperately desire, let The Rock just say that finally...THE ROCK HAS COME BACK TO.....HAS COME BACK TO...Actually The Rock is chilling in his beautiful home. The Rock doesn't care which city RAW is right now. But really..The Rock just wanted to talk to you, Shawn. So, you want to know why I did it right? Why did The Rock came back to cost Shawn Michaels the Royal Rumble?  Well to tell you the.."

O Michaels διακόπτει τον Rock και του λέει πως δεν τον νοιάζει γιατί το έκανε, δεν χαίρεται που τον βλέπει και αμέσως ζητάει από τα παρασκήνια να κλείσει το satelite feed του Rock (φέρνοντας ταυτόχρονα στο προσκήνιο το ενδεχόμενο πραγματικότητας-σεναρίου), πράγμα που παρά τα παρακάλια του Rock γίνεται. Κανείς ποτέ δεν έχει τολμήσει να διακόψει τον Rock και ο Shawn Michaels είναι ο πρώτος που το κάνει. Ο Shawn παίρνει το μικρόφωνο, αφού διακόπτεται το feed και λέει ότι κάποτε έχει υπάρξει και αυτός τόσο αλαζόνας και τόσο ειρωνικός, όπως ο Rock, αλλά αυτά τον έκαναν να οδηγηθεί στους δαίμονες που πολέμησε πολλά χρόνια. Ο Rock του θυμίζει τον εαυτό του, αλλά τονίζει πως δεν θα υπήρχε Rock, αν δεν υπήρχε πρώτα ο Shawn Michaels. Και το WWE δεν χρειάζεται τον Rock. O Rock χρειάζεται το WWE. Απλώς δεν το παραδέχεται ακόμα. Ο Michaels φεύγει από το ring και κάπως έτσι άδοξα τελειώνει το πρώτο segment της κόντρας μας, με το κοινό να αναρωτιέται γιατί ο Michaels δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον Rock.


Μετά από δύο εβδομάδες δίχως να έχουμε κάποιο νέο (μιας και ο Rock κάνει γυρίσματα ταινίας την περίοδο αυτή και δεν τον έχουμε διαθέσιμο εκεί), το τελευταίο RAW πριν το No Way Out, o Rock κάνει από το πουθενά, δίχως να έχει ανακοινωθεί κάτι, την είσοδο του από το κοινό στο ring (όπως πχ ο Seth Rollins στο NXT Takeover) και όντας πολύ νευριασμένος και τρελαμένος, ζητάει από τον Shawn Michaels να φέρει τον...κώλο του στο ring. O Michaels δεν έρχεται, ο Rock νευριασμένος απαιτεί να βγει ο Shawn Michaels, προκειμένου να συζητήσουν και μάλιστα για να τον πείσει λέει πως "δεν σου μιλάω σαν Rock. Σου μιλάω ως Dwayne. Shawn σε παρακαλώ, έλα έξω". Ο Michaels όντως, με αυτή την προσέγγιση βγαίνει, αφού πρέπει να κάνουμε ξεκάθαρο, πως ενώ ο Rock επιζητεί την προσοχή του HBK και του κοινού, ο Michaels πλέον έχει γίνει φιλήσυχος και πλέον είναι ο Showstopper μόνο στο ring και όχι ως προσωπικότητα προς τα έξω, αφού η φήμη και οι τίτλοι τον οδήγησαν στους δαίμονες του. Ο Rock χαμογελάει και του λέει:

"So this is what it takes to get you out here, right Shawn? You don't want The Rock to speak to you, but you want Dwayne talk to you. And The Rock knows what burns you inside. The Rock knows what makes you worry at night, The Rock knows what you think. You wanna know what you think? ( o Michaels πάει να απαντήσει με το στυλ "I think..") IT DOESN'T MATTER WHAT YOUR TEXAN COWBOY MONKEY ASS THINKS! Jabroni, let The Rock tell you what you think. You think that you are no star, compared to The Rock. You haven't done absolutely nothing...and The Rock means NOTHING that makes you equal to The Most Electrifying Man in all of entertainment today! While you stayed here, The Rock went global! The Rock became The Scorpion King. The Rock will be Walking Tall as a kick-ass ex-marine. And you! You still haven't found your smile and you still are Triple H's bitch! You know what The Rock believes? The Rock believes that The Heartbreak Kid has lost his balls, thanks to The Rock!"

O Shawn Michaels γελάει και πιάνει το μικρόφωνο και λέει σαν απάντηση στον The Rock, τα εξής λόγια:

"Dwayne. You are such an entertaining character. But really, that is all what you really are. A character. A fascade. Even though, you don't admit it, you owe everything that you have, all the cars, the money, the fame, the interviews, the red carpets, the movies...EVERYTHING..You owe it to the WWE. But you do everything that you can to avoid the WWE. And why? Why come here since you don't have anything else to prove? Since you don't need this anymore, why did you attack me at the Royal Rumble? Why your face was so weird, when you saw that simulation on the TV? Is it because it proved that Shawn Michaels is better than The Rock? Is it because you don't believe in simulations, in which I absolutely agree. Or is it because, like you said, deep down inside, you know that, in personality, you pass me. But when it comes to this ring, The Rock is the Showstopper's bitch!"

O Rock, όντας νευριασμένος, παίρνει ξανά το μικρόφωνο και απαντάει, λέγοντας τα εξής στον Shawn Michaels:

"Shawn Michaels, The Rock isn't afraid of nobody! So you wanna put your money where your mouth is? You wanna show the world, if The Rock is truly HBK's bitch? You wanna show to the fans, that you so desperately love, that you can go toe to toe, ONE ON ONE, with The Great One at the Grandaddy of them all, Wrestlemania? You wanna put a show for the world to see? Then come face The Rock, you son of a bitch!"

O Shawn Michaels, γελάει λίγο, πάει να απαντήσει στον Rock, πετάει το μικρόφωνο του κάτω, πάει να γυρίσει και την ώρα που ο Rock πάει να τον πιάσει, εκείνος εκτελεί από το πουθενά, το Sweet Chin Music. Ο Rock πέφτει αναίσθητος και ο Michaels πιάνει το μικρόφωνο και λέει "See you at Wrestlemania, Rocky!" Είναι επίσημο. Ο Shawn Michaels θα αντιμετωπίσει τον The Great One στην Wrestlemania 20.

3o κεφάλαιο:
TO BUILD UP ΕΩΣ ΤΗΝ WRESTLEMANIA


Την επόμενη μέρα, μετά το No Way Out PPV, στις 16 Φλεβάρη, ο Rock κάνει ένα αγαπημένο concert (γιατί τα heel concerts του Rock είναι ότι καλύτερο σε heel έχει βγει ποτέ σε WWE και μας αρέσει αυτό) και φυσικά, αφού προσβάλλει λίγο την πόλη, στην οποία βρίσκεται το RAW, τότε αρχίζει τις προσβολές για τον Shawn Michaels. Αναφέρει πολλά περιστατικά, τα οποία τότε, είχαν αρχίσει και έβγαιναν στην φόρα για τον HBK. Αναφέρει τις περίφημες "Sunny Days" που ανέφερε o Michaels για τον Bret Hart, αναφέρει την μάχη του Michaels με την κατάθλιψη με τα χάπια, λέγοντας τον "Junkie" και ότι ψάχνει το χαμόγελο του. Αλλά αυτό που ξεπερνάει κάθε όριο, είναι όταν μιλάει για την γυναίκα του Michaels.

 Ότι όπως και το WWE άνοιξε τις πόρτες για την επιστροφή του Michaels, έτσι θα ανοίξει και η Rebecca τα πόδια της, περιμένοντας τον The Rock σπίτι, για το νικητήριο δώρο. Αυτό ωθεί τον HBK μπρος τα έξω, ο οποίος τρέχει να πιάσει τον Great One, αλλά ο Rock φεύγει γρήγορα προς τα παρασκήνια και μπαίνει γρήγορα στα αυτοκίνητο του και αποχωρεί από την arena. O Michaels πάει γρήγορα στα παρασκήνια και ζητάει από τον Eric Bischoff να αντιμετωπίσει τον The Great One σε ένα NO DQ Match, κάτι που ο Eric το αποδέχεται.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Shawn Michaels ανοίγει το show και παίρνει το μικρόφωνο λέγοντας τα εξής:

"Last week, I saw a side of me, that I haven't seen in years. I saw the old Shawn Michaels. The guy who wouldn't care for absolutely anybody, except for himself, to get exactly what he wanted. The Rock did that to me! And I want to say to you, Rock and the entire world that NO. I am not a saint! I have done some terrible things to the past. Things that I think about right now, and make me sick to my stomach. Things that almost cost me friends, things that almost cost me my family and things that almost cost me my wife. And you, Rock. You came out here and you told all those things, just to get my attention. Just to make me see you and our match, seriously. Well, Rocky, you wanted the spotlight? You got it! You wanted my attention? You got it! You will get Shawn Michaels, The Headliner, The Showstopper, The Main Event, you will get absolutely 100% the best of lil'old HBK, every fiber of my being! And I promise you. I am gonna make you wish that you were left just on this simulation!"


Γενικότερα, οι δύο αυτοί τύποι έχουν τόσο τεράστιο ταλέντο που μπορείς να κάνεις πολλά segment. O Rock μπορεί για παράδειγμα να κάνει τα History lessons, παρόμοια με αυτά που είχε κάνει στον John Cena, στo build-up για την Wrestlemania 28. O Shawn μπορεί να παρουσιάζεται σε συνέντευξη στον J.R και να μιλάει για το πόσο τον έχει επηρεάσει η θρησκεία στην ζωή του για να μας τονίσει και την διαφορά ανάμεσα στους δύο παλαιστές. Ο Rock επιζητεί την προσοχή, παρακαλάει το κοινό να κοιτάει αυτόν, ο Michaels θέλει μόνο το ματς, δεν θέλει να έχει την προσοχή κανενός, παρά μόνο στο ring. Επίσης, σιγά σιγά, παρατηρούμε ότι ο Rock αρχίζει και σταδιακά αλλάζει. Παραμένει σίγουρα ο heel, ωστόσο τώρα, βλέπεις ότι μιλάει περισσότερο για το ματς, παρά για να διασκεδάσει εντυπώσεις. Μια "φωτιά" έχει ανάψει μέσα του (γιατί θέλουμε μετά αυτό το ματς να γίνει face, οπότε το κάνουμε σιγά σιγά) και θέλει να αποδείξει ότι το simulation αυτό ήταν ψεύτικο.

Από την άλλη, ο Shawn Michaels θέλει και αυτός τον αγώνα με τον Rock και θα τα πει όλα στο ring και θα δείξει για άλλη μια φορά γιατί είναι ο Showstopper. Στο τελευταίο RAW πριν την Wrestlemania, έχουμε την υπογραφή συμβολαίου για τον μεγάλο αγώνα. Ο Michaels βγαίνει έξω ήρεμος και χαλαρός. Ο Rock βγαίνει, όλο με τον αέρα του Hollywood επάνω του, με σκοπό να υπογράψει το συμβόλαιο. Άλλη μια φορά, ο Rock τονίζει ότι θα κερδίσει τον Michaels και θα κάνει τα πάντα για να τον δει να γυρνάει στο Τέξας κλαίγοντας, ενώ ο HBK λέει το κλασσικό "I'm gonna kick your teeth down your throat!" O Rock κάνει ότι πάει να επιτεθεί στον Michaels αλλά γρήγορα, ως φοβητσιάρης heel φεύγει έξω από το ring. Όταν όμως ο Shawn γυρνάει την πλάτη του, ο Rock μπαίνει στο ring, όμως ο Michaels τον καταλαβαίνει και του φιλοδωρεί με Sweet Chin Music.

4o κεφάλαιο:
O ΑΓΩΝΑΣ


Η μεγάλη ημέρα του αγώνα έφτασε. Ο Rocky τίθεται αντιμέτωπος απέναντι στον Shawn Michaels. Ο αγώνας σίγουρα αξίζει να μπει μετά το Brock Lesnar vs Goldberg. Γιατί, από την κατακραυγή του κοινού θέλουμε να οδηγηθούμε σε αγώνα επικών διαστάσεων. Πρώτος κάνει την είσοδο του ο Shawn Michaels. Απλός, τυπικός, φιλικός με τους fans. Ο HBK έχει ωριμάσει, θέλει να δείξει το πραγματικό show στο ring. Και τότε έχουμε την είσοδο του The Rock. Θα είχα τον Rock να κάνει την είσοδο του στο ring με λιμουζίνα. Hollywood. Λιμουζίνα λοιπόν, στην κορυφή της ράμπας και ο Great One βγαίνει έξω από την πίσω πόρτα με τα γυαλιά ηλίου του, παίζοντας τον αλαζόνα και κοιτώντας τον HBK.

O αγώνας ξεκινάει και είναι δυνατός, με τον Shawn Michaels να έχει την πρωτοκαθεδρία των κινήσεων στο ματς, με τον Rock να μην μπορεί να συγκριθεί τεχνικά με τον HBK.  Κάποια στιγμή ο Rock κάνει ένα low blow, απόλυτα επιτρεπτό σε συνθήκες NO DQ και ανακτά τον έλεγχο. Γίνεται χρήση καρέκλας και θα έβαζα τον Rock να πάρει και το μικρόφωνο και κάθε φορά που χτυπάει με την καρέκλα τον Michaels να αρχίζει να τον κοροϊδεύει. Τότε ο Michaels αρχίζει και χτίζει σταδιακά το μεγάλο του comeback. Και αρχίζει και αυτός να χρησιμοποιεί όπλα, μέχρι που από το πουθενά, ο Rock εκτελεί ένα Rock Bottom στον HBK. 1..2..O HBK κάνει kick-out και ο Rock δεν μπορεί να το πιστέψει. Κάνει το Sharpshooter στον Michaels. Ο Michaels το γυρίζει σε Figure-Four ή το Cloverleaf. Εκτελεί το Spinebuster. Ξανά kick-out. Ότι και να κάνει ο Rock δεν μπορεί να νικήσει τον HBK.

Την στιγμή που πάει ο Rock να κάνει πάλι Rock Bottom, o Michaels κάνει το Flying Elbow και κάνει το κλασσικό Kip-up. Ανεβαίνει στα σκοινιά, κάνει το Elbow drop και αρχίζει να "ετοιμάζει την μπάντα". Πάει για το Sweet Chin Music, ο Rock αποφεύγει, πάει να κάνει το Rock Bottom, o Michaels το αποφεύγει και χτυπάει το Superkick. 1..2..O Rock κάνει kick-out. Ζυγίζει πάλι ο Michaels. Εκτελεί πάλι το Sweet Chin Music. 1..2...Kick-out ξανά. Τώρα ο Michaels είναι αυτός που αρχίζει να αναρωτιέται αν το έχει. Και επειδή, τα μεγάλα ματς στην Wrestlemania είναι γνωστά για τις μεγάλες τους στιγμές, εμείς θα έχουμε άλλη μία. Ο Michaels θα βάλει τον The Great One στο τραπέζι των σχολιαστών και θα του κάνει το Asai Moonsault, σε μια στιγμή που σίγουρα θα κλέψει την παράσταση. Ωστόσο, αυτό παίρνει αρκετή δύναμη από τον HBK και αυτό οδηγεί σε ένα άλλο Rock Bottom και στην συνέχεια απευθείας ένα People's Elbow από τον Rock. 1..2..3..O Rock κερδίζει τον Shawn Michaels στην Wrestlemania 20.

Μετά τον αγώνα, ο Rock κάνει κάτι περίεργο και αγκαλιάζει τον Michaels, λέγοντας του "I just wanted to see if you are The Showstopper. Turns out the people are right", κάνοντας τον ξανά face. Έτσι ο Rock μπορεί να πάει να συνεχίσει τις ταινίες του, ενώ ο Michaels με το momentum ενός τεράστιου αγώνα και επειδή κανένας άλλος, δεν είχε προωθηθεί ως αντάξιος contender, μπορεί να γίνει ο επόμενος διεκδικητής του τίτλου του Chris Benoit, αφού φυσικά πάρει το rematch του ο HHH στο Backlash.

Έτσι θα ετοίμαζα εγώ μια κόντρα ανάμεσα σε Rock & Shawn Michaels. Ποια κόντρα ή γεγονός που δεν έχει γίνει ποτέ, θα θέλατε να δείτε στην συνέχεια; Πείτε μας στα σχόλια!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη