SMACKDOWN 15/10/2015: Welcome to the New Day-Ville.


Ανάβουν περισσότερο τα αίματα για Reigns-Wyatt, New Day-Dudleys αλλά και για Owens-Ryback, μεγάλη νίκη για Sheamus & Barrett, να ξανακερδίσει τις φίλες τις προσπαθεί η Paige και ο Ziggler ρίχνει άκυρο στην Summer Rae.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Roman Reigns vs Bo Dallas

Πριν το match ο Βο Dallas είπε στον Reigns πως δεν είναι κακό να φοβάται και πως αυτός άντεξε στην Suplex City ενώ ο Reigns όχι, επίσης συμπλήρωσε πως ο Reigns θα φύγει από το Hell in a Cell σε φορείο. Στα του αγώνα, παρόλο που ο Dallas ζήτησε time-out και να συμφιλιωθεί με τον Reigns, ο τελευταίος τον έκοψε στην μέση με Spear για την νίκη. Μετά το match ο Reigns είπε πως βλέπει κακία στα μάτια του Wyatt και πως στο Hell in a Cell θα γίνει η μεγάλη μάχη, ο "Εater of Worlds" εμφανίστηκε στο titantron και προειδοποίησε τον Reigns πως του ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο για την Δευτέρα στο  RAW.



Cesaro & Neville vs King Barrett & Sheamus

Μέσα στο κοινό εντοπίστηκαν οι Cosmic Wasteland να παρατηρούν το match. Παρά την μεγάλη εμφάνιση και των δύο Face παλαιστών ο Sheamus κατάφερε να πάρει το νικηφόρο pinfall μετά από το cheap-shot Bullhammer του Barrett στον Cesaro.


Backstage, η Renee Young ρώτησε την Summer Rae σε τι συναισθηματική κατάσταση βρίσκεται μετά τα γεγονότα της Δευτέρας. Η Summer είπε πως αυτή δεν είναι η τελευταία φορά που βάζει κάποιον άντρα στην θέση του και πως όπως όλοι πρέπει να διαχωρίσει την προσωπική της ζωή από την επαγγελματική της ζωή.

Kevin Owens vs Zack Ryder 

Ο Ryback βρισκόταν στο commentary. Αέρα-Πατέρα πέρασε το εμπόδιο του αποξεχασμένου Ryder ο Owens με Pop-Up Powerbomb. Μετά το match ο Ryback έτρεξε στο ring αλλά ο Intercontinental Champion τράπηκε σε φυγή ως συνήθως.


Backstage, η Paige απολογήθηκε στην Natalya για τις πράξεις τις. H Natalya αφού άκουσε τι είχε να πει η Paige, της είπε πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο αλλά προς το παρών πρέπει να φύγει από τον δικό της.

Special Referee: Summer Rae
Dolph Ziggler vs Rusev

Σε έναν ωραίο αγώνα που τον καθοριστικό ρόλο έπαιξε η Summer Rae νικητής στέφθηκε ο Ziggler. Όταν ο Βούλγαρος χτύπησε με Super Kick τον Show-Off και του έκανε cover η Summer Rae μέτρησε αρκετά αργά, ο Rusev της διαμαρτυρήθηκε αλλά εκείνη τον χαστούκισε και ο Ziggler άδραξε την ευκαιρία με Zig Zag. Μετά το match η Summer Rae είπε στον Ziggler πως υπάρχει χημεία ανάμεσα τους αλλά εκείνος της είπε πως έχει χημεία με πολλές γυναίκες και πως δεν πρόκειται να την αφήσει να τον χρησιμοποιήσει.


Backstage, οι Dudleys και ο Dean Ambrose είπαν πως θα διαλύσουν την New Day, και πως στο Hell in a Cell οι πρώτοι θα γίνουν για 10η φορά WWE Tag Team Chanpions.

The Prime Time Players vs Luke Harper & Braun Strowman

Δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά οι "πεσμένοι" Primetime, όταν ο Titus O'Neil βγήκε μαζί με τον Harper από το ring ο Darren Young έμεινε αναίσθητος στα χέρια του Black Sheep από το Lifting Triangle Choke.


Charlotte vs Alicia Fox

Στο ringside βρισκόντουσαν οι Bella Twins και η Becky Lynch. Η Charlotte κατάφερε να υποτάξει την Alicia Fox με το Natural Selection παρόλα τα distractions της Nikki Bella. Μετά το match οι Bellas επιτέθηκαν στις Face Divas αλλά η Paige έτρεξε να τις σώσει στέλνοντας έξω από το ring τα μέλη της Team Bella. Ακολούθησε Backstage segment μετά το match με την Paige να λέει πως είπε απαίσια λόγια στο παρελθόν και πως θέλει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη τους, εκεί που φαίνεται να τα βρήκαν, ένα μέλος της ιατρικής ομάδας του WWE βρήκε την Natalya αναίσθητη στα αποδυτήρια της.



Dudley Boyz & Dean Ambrose vs The New Day

Πριν το match, ο Kofi Kingston έκανε ένα promo θετικής ενέργειας. Δεν είχε καθαρό νικητή ο αγώνας, αφού οι Dudleyz έκαναν το 3D στον Kofi Kingston, ο Xavier Woods τους επιτέθηκε με το τρομπόνι και αυτό κήρυξε τους face νικητές από Disqualification. Μετά το match τα μέλη της New Day έκαναν τους Dudley ασήκωτους.



Δείτε το επεισόδιο


του Παναγιώτη Αθανασάκου
Νεότερη Παλαιότερη