Ο Undertaker ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του


Η θρυλική καριέρα του Undertaker όπως φαίνεται έχει τελειώσει. Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα, μέσα από το τελευταίο επεισόδιο του "Last Ride" στο WWE Network.

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου, ο Undertaker δήλωσε πως είναι χαρούμενος με το να μην αγωνίζεται πια. Ο αγώνας του με τον AJ Styles ήταν και ο τελευταίος, όπως ανέφερε, αφού ο ίδιος επέλεξε πως ο "Phenomenal One" ήταν ο απαραίτητος αντίπαλος για να κλείσει όμορφα την καριέρα του.

Παρά τα διάφορα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Taker εκείνη την περίοδο, ο ίδιος κατάφερε να σταθεί στα πόδια του. Μετά τον αγώνα ο Phenom δήλωσε πως αυτός ήταν ο τέλειος τρόπος για να κλείσει αυτός ο μεγάλος κύκλος, και πως πλέον μόνο ο χρόνος θα δείξει. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο DeadMan είναι σε συμβόλαιο με το WWE για 15 ακόμη χρόνια, το οποίο σημαίνει ότι ο Vince μπορεί να τον καλέσει οποιαδήποτε στιγμή. Μέσα στο ντοκιμαντέρ, ο Undertaker μας πέρασε το μήνυμα πως δεν θέλει να αγωνιστεί ξανά. Θέλει να καθίσει στο σπίτι του, και να απολαύσει τον χρόνο με την οικογένειά του.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη