Φήμες για επανένωση της Wyatt Family


Πριν από μερικές μέρες ο Bray Wyatt πυροδότησε πολλές φήμες που καίνε τα social media, σχετικά με την επανένωση της Wyatt Family. Συγκεκριμένα ο "Eater of Worlds" ανέβασε μια φωτογραφία που απεικονίζει τον εαυτό του, μαζί με τον Braun Strowman και τον Erick Rowan, τον καιρό που ο Luke Harper απουσίαζε λόγω τραυματισμού.

Κατά την διάρκεια του Friday Night SmackDown της περασμένης Παρασκευής, το WWE χρησιμοποίησε κάποιες εικόνες της Wyatt Family για το γνωστό intro του Bray Wyatt. Βέβαια από το κλιπ απουσίαζε ο Luke Harper για τους γνωστούς λόγους, αφού πλέον αγωνίζεται για το AEW και έχει αφήσει πίσω το WWE. Οι οπαδοί παρατήρησαν επίσης την μάσκα του Rowan μέσα στο κλιπ, πράγμα που το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν φήμες ότι το WWE σχεδιάζει να φέρει πίσω τον Erick Rowan, έστω και για μια μόνο βραδιά. Το Extreme Rules είναι στις 19 Ιουλίου και απ' ότι φαίνεται ο Bray Wyatt θα αντιμετωπίσει τον Braun Strowman για το Universal Championship. Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως λίγες μέρες πριν το Pay-Per-View θα έχουν ολοκληρωθεί οι 90 μέρες από τότε που απολύθηκε ο Rowan, έτσι θα μπορέσει νόμιμα να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να επιστρέψει στο Extreme Rules.

Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι ενδιαφέρουσες στην αντιπαλότητα ανάμεσα σε Bray Wyatt και Braun Strowman. Ίσως η επιστροφή του Erick Rowan να μπορούσε να παίξει μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα.



0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη