Το πλάνο για τους 3 χαρακτήρες του Bray Wyatt


Μετά το τελευταίο επεισόδιο του SmackDown, και συγκεκριμένα το Firefly Fun House, κυκλοφόρησαν πολλές ειδήσεις στα social media σχετικά με τον χαρακτήρα που θα έχει ο Bray Wyatt στην τηλεόραση, τελικά όλο αυτό ίσως να έχει κάποιο νόημα.

Στις 19 Ιουλίου θα διεξαχθεί το Extreme Rules, πιθανότατα ο Braun Strowman θα αντιμετωπίσει τον Bray Wyatt, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το WWE σχεδιάζει να κάνει έναν σινεματικό αγώνα παρόμοιο με το Boneyard Match και το Backlot Brawl. Δεν είναι επίσημο, απλά υπάρχουν τα σχέδια.

Σε αυτό το ματς αναμένεται να δούμε έναν ξεχωριστό Bray Wyatt όπου θα μας θυμίζει αρκετά τον WWE Hall of Famer, Mick Foley. Αν θυμάστε καλά, ο Mick Foley είχε 3 πρόσωπα στην τηλεόραση: ο Dude Love, ο Mankind, και ο Cactus Jack. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ο χαρακτήρας του Bray Wyatt με τον Fiend, τον Firefly Fun House, και την κλασική έκδοση του Eater of Worlds.


Όταν ένας υπάλληλος του WWE ρωτήθηκε για το αν θα παραμείνει ο Eater of Worlds στην τηλεόραση, τότε αυτός απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα παραμείνει η retro έκδοση του Bray Wyatt, αυτό θα μπορούσε να δουλέψει με πολλούς τρόπους». Από την άλλη πλευρά, ο Vince McMahon ήθελε πάντα τον Bray να έχει τον ρόλο του ψυχοπαθή, αλλά ταυτόχρονα να έχει πολλές περσόνες στην τηλεόραση. Έτσι δημιούργησε έναν χαρακτήρα που ο κόσμος δεν θα μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να κάνει.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το WWE θα μπορούσε εύκολα να φέρει πίσω ακόμα και τον Husky Harris (ο παλιός ρόλος του Bray Wyatt στο NXT). Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να του δώσουν ένα μπλουζάκι των Nexus και να του καλύψουν τα τατουάζ.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη