RAW 22/06/2020: Γλύτωσαν από τα χειρότερα


Αρκετούς αγώνες για τίτλους είδαμε στο Raw της εβδομάδας, με 1 τίτλο να αλλάζει χέρια, και πολλές αντιπαλότητες να μπαίνουν στην ευθεία για το Extreme Rules.

Το επεισόδιο άνοιξε ο πρωταθλητής Drew McIntyre για να καλωσορίσει τον κόσμο στο Monday Night Raw. Καθώς ο WWE Champion μιλούσε για τα γεγονότα της περασμένης Δευτέρας, ο Dolph Ziggler τον σταμάτησε για να ανακοινώσει πως πλέον ανήκει στο Raw, μαζί με τον καλό του φίλο Robert Roode, διότι ο AJ Styles μετακόμισε στο SmackDown ως Intercontinental Champion. O Ziggler επίσης ανέφερε ότι είναι ενθουσιασμένος που είναι πρωταθλητής ο McIntyre, αλλά ο μόνος λόγος που κρατάει αυτόν τον τίτλο είναι ο Ziggler. Έτσι τον προκάλεσε σε ένα WWE Championship Match για το Extreme Rules, ο Drew φυσικά και δέχτηκε την πρόκληση του Ziggler και ο αγώνας έγινε επίσημος για το επόμενο Pay-Per-View.


Η εμφάνιση της Nia Jax

Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε η Nia Jax ενώ κανονικά δεν είχε προγραμματιστεί για το Raw. H Jax πήρε μια καρέκλα μπήκε στο ρινγκ και άρχισε να μιλάει για τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας, όπου χτύπησε τον διαιτητή από τα νεύρα της. Επίσης προσπάθησε να παραπονεθεί για τις πολλαπλές ευκαιρίες που παίρνει η Charlotte Flair για τον τίτλο, αλλά την σταμάτησε η ίδια η Charlotte. H Jax τόνισε πως ο λόγος που παίρνει τόσες ευκαιρίες είναι επειδή έχει πατέρα τον Ric Flair, με την Charlotte να υπερασπίζεται τον πατέρα της λέγοντας πως έχει δουλέψει σκληρά για να φτάσει ως εδώ. Λίγο αργότερα όμως ξέσπασε ένας καυγάς στο ρινγκ και βγήκαν οι διαιτητές να τις χωρίσουν.


RAW Tag Team Championship Match
The Streets Profits (c) vs. The Viking Raiders

Μετά από πάρα πολλές στιγμές που είχαν αυτές οι δύο ομάδες μέσα στον μήνα, επιτέλους ήρθαν αντιμέτωπες στο ρινγκ και ο αγώνας μάλιστα ήταν για τους ομαδικούς τίτλους. Το ματς ήταν αρκετά διασκεδαστικό και είχε γρήγορους ρυθμούς, με τους Street Profits να δοκιμάζουν το signature move των Ivar & Erik, το Viking Experience, το οποίο και φυσικά έγινε kickout. Έπειτα ο Angelo Dawkins έκανε Spinebuster στον Erik, πέρασε από Spear τον Ivar, και έδωσε το ελεύθερο στον Montez Ford να κάνει το Frog Splash και να δώσει την νίκη στους Street Profits για να παραμείνουν RAW Tag Team Champions. Μετά τον αγώνα οι Angel Garza & Andrade επιτέθηκαν στις δύο ομάδες, και απ' ότι φάνηκε ήταν ιδέα της Zelina Vega.


RAW Women's Championship Match
Asuka (c) vs. Charlotte Flair

Και περάσαμε στο RAW Women's Title Match, στο οποίο η Charlotte Flair είχε τραυματιστεί στον ώμο της μετά την επίθεση που δέχτηκε από την Nia Jax νωρίτερα στην βραδιά, έτσι η Asuka είχε το πλεονέκτημα να ελέγξει τον αγώνα εστιάζοντας το χτυπημένο χέρι της Charlotte. Παρόλα αυτά η "Queen" διαχειρίστηκε σωστά τον αγώνα δοκιμάζοντας τις γνωστές τις κινήσεις, περνώντας μάλιστα από Spear την Asuka αλλά η πρωταθλήτρια έκανε το rope break πιάνοντας το σχοινί τελευταία στιγμή. Η "Empress of Tomorrow" χρειάστηκε μόλις ένα Asuka Lock για να πάρει την νίκη και να παραμείνει πρωταθλήτρια.


24/7 Championship Match
R-Truth (c) vs. Akira Tozawa

Το επόμενο ματς ήταν για το 24/7 Championship με τον R-Truth να χάνει τον τίτλο του μετά από σκληρή επίθεση που δέχτηκε από τον Bobby Lashley. Έτσι ο Tozawa εκμεταλλεύτηκε το γεγονός για να τρέξει να κάνει το pinfall και να κερδίσει τον τίτλο.

Ο Edge μιλάει για το μέλλον της καριέρας του

Ο Edge έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά τον σκληρό αγώνα κόντρα στον Randy Orton στο Backlash. Αναφέρθηκε κατευθείαν στον Orton, λέγοντας πως ήταν καλύτερος και κέρδισε τον αγώνα στο περασμένο PPV. Αλλά ήταν φοβερά εκνευρισμένος για αυτό που έκανε στον Christian πριν από μερικές μέρες όπου τον χτύπησε με Punt Kick, ενώ ήξερε πως ο Christian λόγω του τραυματισμού του έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και 6 ολόκληρα χρόνια. Ο Edge έκλεισε το promo του ορκίζοντας στον εαυτό του πως θα πάρει εκδίκηση, θα ξεφτιλίσει τον Orton μέχρι να μην μπορεί να αντικρίσει την οικογένειά του. Πλέον ο "Legend Killer" ξύπνησε τον "Rated-R Superstar".


Liv Morgan vs. Natalya

Σε ένα σύντομο ματς η Natalya κατάφερε να περάσει από Sharpshooter την Liv Morgan για να πάρει την νίκη. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η Natalya έχει αναπτύξει επαφές με την Lana, και απ' ότι φαίνεται πλέον είναι καλές φίλες.

Η εμφάνιση των Ric Flair & Randy Orton

Ο Ric Flair έκανε την εμφάνισή του στο Raw για να παρουσιάσει τον Randy Orton ως τον μεγαλύτερο παλαιστή στην ιστορία, αφού κατάφερε να ξυπνήσει το ένστικτο του "Legend Killer" μετά τον αγώνα του κόντρα στον Edge στο Backlash, και το Punt Kick στον Christian. Τότε ο Orton εμφανίστηκε για να ευχαριστήσει τον "Nature Boy" για τα καλά του λόγια, και να ενημερώσει τον κόσμο για το επόμενο του βήμα, τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει την οικογένεια του από τον Edge, ενώ ταυτόχρονα θα είναι προετοιμασμένος για οτιδήποτε χρειαστεί. Κάπου εκεί, ο Big Show φανερά εκνευρισμένος τον διέκοψε και μπήκε στο ρινγκ. Ο "World's Largest Athlete" τόνισε πως οι Edge & Christian είναι φίλοι του, και δεν θα επιτρέψει ποτέ ξανά να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Orton απάντησε λέγοντας πως ξέρει ότι ο Big Show σέβεται τον Ric Flair και δεν πρόκειται να έκανε οτιδήποτε όσο ο "Nature Boy" βρισκόταν στο ρινγκ μαζί του. O Big Show προσπάθησε να προκαλέσει σε καυγά τον Orton αλλά ο δεύτερος αποχώρησε από το ρινγκ μαζί με τον Ric Flair, τονίζοντας πως οτιδήποτε συμβεί σε οποιονδήποτε το φταίξιμο θα το πάρει ο Big Show στις πλάτες του.


WWE Women's Tag Team Championship Match
Sasha Banks & Bayley (c) vs. The IIconics

Για ακόμη μια εβδομάδα το πρόγραμμα των Sasha Banks & Bayley είναι δύσκολο αφού έπρεπε να υπερασπιστούν τους ομαδικούς τίτλους στο Raw, πράγμα που έκαναν με επιτυχία αφού η Sasha Banks κατάφερε με το Bank Statement στην Peyton Royce να δώσει την νίκη στην ομάδα της. Μετά τον αγώνα η Sasha ήρθε face-to-face με την Bayley για να της πει ότι ζηλεύει που την βλέπει με δύο τίτλους στα χέρια της, έτσι προκάλεσε την Asuka στο Extreme Rules για το RAW Women's Championship, τρολλάροντας τον κόσμο. Η Asuka μπήκε στο ρινγκ και δέχτηκε την πρόκληση της Sasha.


Το VIP Lounge και ο αγώνας του Apollo Crews

Είδαμε ένα γρήγορο VIP Lounge με τον MVP να υποδέχεται τον Apollo Crews και να του προτείνει για ακόμη μια φορά να συνεργαστεί μαζί του για να κρατήσει παραπάνω μέρες το United States Championship. O Apollo αρνήθηκε και τότε ο Shelton Benjamin του επιτέθηκε για να προχωρήσουμε σε ένα επίσης σύντομο αγώνα, με τον Apollo Crews να κερδίζει. Καθώς όμως ο πρωταθλητής αποχωρούσε, ο Bobby Lashley ήρθε από πίσω του και τον πέρασε από Full Nelson.


Η συνέχεια στην κόντρα Mysterio - Rollins

Πρώτοι στο ρινγκ εμφανίστηκαν οι Rey Mysterio & Dominick, με τον Rey να δηλώνει περήφανος για τον γιο του που την περασμένη εβδομάδα κατάφερε να τα βάλει με 3 άτομα ολομόναχος. Αλλά ταυτόχρονα ήταν θυμωμένος επειδή το έσκασε από το σπίτι χωρίς να προειδοποιήσει τον πατέρα του πως θα επιχειρούσε να κάνει τέτοιο. Ο Seth Rollins τους διέκοψε για να περάσουμε στην "τελετή" με τους Austin Theory & Murphy να πλησιάζουν το ρινγκ. Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκαν οι Humberto Carrillo & Aleister Black και επιτέθηκαν στην ομάδα του "Monday Night Messiah", και ακολούθησε ένα δυνατό brawl. Ο Seth άρπαξε το κεφάλι του Dominick προσπαθώντας να τον ρίξει πάνω στα σιδερένια σκαλοπάτια με το μάτι, αλλά οι Aleister Black & Humberto Carrillo τον έσωσαν αφού πήραν τις καρέκλες και έτρεξαν κατά πάνω τους.


Αποτελέσματα RAW 22/06/2020:

- Οι Street Profits κέρδισαν τους Viking Raiders
- Η Asuka κέρδισε την Charlotte Flair
- O Akira Tozawa νίκησε τον R-Truth
- Η Natalya νίκησε την Liv Morgan
- Οι Sasha Banks & Bayley νίκησαν τις IIconics
- O Apollo Crews κέρδισε τον Shelton Benjamin

Δείτε όλο το επεισόδιο:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη