NXT 24/06/2020: BASK IN HIS GLORY!


Ένα δυνατό επεισόδιο είδαμε αυτή την εβδομάδα στο NXT, με τον Karrion Kross να κάνει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, τον Dexter Lumis να συνεχίζει να σπέρνει τρόμο στην Undisputed Era, και φυσικά τον Keith Lee να κλείνει ραντεβού με τον Adam Cole σε 2 εβδομάδες από τώρα.

Cameron Grimes vs. Damian Priest

Μια ώρα πριν ξεκινήσει το σόου του NXT, ο Cameron Grimes είχε επιτεθεί με άσχημο τρόπο στον Damian Priest και του προκάλεσε τραυματισμό στην μέση, έτσι ήταν δύσκολο για τον δεύτερο να αγωνιστεί στον προγραμματισμένο αγώνα που είχε. Παρόλα αυτά, ο Priest μπήκε στην αρένα να το παλέψει μιας και ήταν φανερά εκνευρισμένος με τον αντίπαλό του, και ξεκίνησε τον αγώνα κάνοντας ένα πανέμορφο Sitout Chokeslam, έπειτα προσπάθησε να ανακτήσει τις δυνάμεις του αλλά ήταν πολύ δύσκολα, έτσι δέχτηκε το Cave-In από τον Cameron Grimes και έχασε τον αγώνα.


Έπειτα είδαμε ένα σκηνικό με τον Robert Stone να πλησιάζει την Rhea Ripley και να προσπαθεί να την πείσει για ακόμη μια φορά να αναλάβει τα καθήκοντα του manager της, η απάντηση της Ripley ήταν να τον ρίξει με ένα bodyslam μέσα σε έναν κάδο σκουπιδιών. Τότε η Aliyah έτρεξε προς το μέρος της Rhea και της έριξε ένα χαστούκι λέγοντάς της "ποια νομίζεις ότι είσαι;". Η Rhea δεν απάντησε αλλά την προκάλεσε σε αγώνα.

Santos Escobar vs. Jake Atlas

Μετά την επίθεση στον Drake Maverick την περασμένη εβδομάδα, ο Santos Escobar εμφανίστηκε για τον πρώτο του αγώνα με τον νέο του χαρακτήρα, όπου αντιμετώπισε τον Jake Atlas. O Atlas είχε αρκετά καλή απόδοση στο ρινγκ και έκανε κάποιες όμορφες κινήσεις που αντιπροσωπεύουν την Cruiserweight Division. Ωστόσο αυτός που κέρδισε τον αγώνα ήταν ο Santos χρησιμοποιώντας το Phantom Driver για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.


Karrion Kross vs. Bronson Reed

Τον πρώτο του αγώνα μετά το τελευταίο NXT TakOver, έδωσε ο Karrion Kross και μάλιστα αντιμετώπισε έναν αντίπαλο που έχει κερδίσει στο παρελθόν, τον Bronson Reed. Ο δεύτερος τον είχε προκαλέσει σε αγώνα πριν από ακριβώς μια εβδομάδα, έτσι ο Karrion δέχτηκε την πρόκλησή του. Ο Kross ξεκίνησε τον αγώνα με μερικά δυνατά Suplexes, έπειτα τον πέρασε από το Doomsday Saito, για να τον «κλειδώσει» με το Kross Jacket και να πάρει μια εύκολη νίκη.


Rhea Ripley vs. Aliyah

Η Rhea Ripley αντιμετώπισε την Aliyah, η οποία ψάχνει απεγνωσμένα ευκαιρίες τον τελευταίο καιρό κόντρα σε οποιοδήποτε άτομο βρεθεί μπροστά της. Ο αγώνας ήταν σύντομος και δεν είδαμε κάτι το ιδιαίτερο, o Robert Stone προσπάθησε να κάνει δύσκολο το έργο της Rhipley, αλλά αυτή με ένα Riptide στην Aliyah πήρε την νίκη.


Roderick Strong vs. Dexter Lumis

Ο Dexter Lumis τον τελευταίο καιρό έχει μπει για τα καλά στο μυαλό του Roderick Strong και τον τρομοκρατεί με διάφορα mindgames. Αυτή την εβδομάδα όμως, μετά από την βοήθεια της Undisputed Era, ο Roderick αποφάσισε να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του και να βρεθεί στο ρινγκ με τον Dexter Lumis. Βέβαια, μέχρι να μπει στο ρινγκ είχε αρκετές φοβίες αλλά ο Bobby Fish προσπάθησε να τον ενθαρρύνει. Εν τέλη ο Strong αποχώρησε από την αρένα και ο Lumis κέρδισε τον αγώνα με count-out. Όταν ο Fish έμεινε μόνος του στο ρινγκ, ο Lumis τον πλησίασε με αποτέλεσμα ο πρώτος να φοβηθεί και να τρέξει μακριά από την αρένα.


North American Championship
Triple Threath Match
Keith Lee (c) vs. Finn Balor vs. Johnny Gargano

Και περάσαμε στο Main Event της βραδιάς όπου είδαμε το Triple Threat Match για το North American Championship. Σε περίπτωση που δεν τον γνωρίζατε, σας θυμίζουμε πως ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει τον Adam Cole σε 2 εβδομάδες από τώρα, σε ένα ματς όπου οι τίτλοι North American και NXT Title θα είναι on the line. Όταν ο αγώνας ξεκίνησε ήταν κάτι σαν handicap match, αφού οι Balor & Gargano εστίαζαν μόνο στον πρωταθλητή και όχι ο ένας στον άλλον.


Αργότερα είδαμε τους Gargano & Balor να παίρνουν λίγο χρόνο μεταξύ τους παλεύοντας οι δυο τους στο ρινγκ και μας έδωσαν μερικά όμορφα highlights. Έπειτα ο Keith Lee επέστρεψε δυναμικά στο ματς, πέρασε από Big Bang Catastrophe τον Johnny Gargano, ο ίδιος δέχτηκε και το Coup De Grace του Finn Balor, έπειτα ο Keith άρπαξε τον Finn στους ώμους του για να τον περάσει από ένα Big Bang Catastrophe και να πάρει την μεγάλη νίκη, να παραμείνει North American Champion, και να δηλώσει έτοιμος για τον μεγάλο αγώνα κόντρα στον Adam Cole σε 2 εβδομάδες.


Αποτελέσματα NXT 24/06/2020:

- O Cameron Grimes κέρδισε τον Damian Priest
- O Santos Escobar νίκησε τον Jake Atlas
- Οι Dakota Kai & Raquel Gonzalez νίκησαν τις Kayden Carter & Kacy Catanzaro
- Η Karrion Kross κέρδισε τον Bronson Reed
- H Rhea Ripley νίκησε την Aliyah
- O Dexter Lumis νίκησε τον Roderick Strong
- O Keith Lee κέρδισε τους Finn Balor και Johnny Gargano

Δείτε όλο το επεισόδιο:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη