SmackDown 26/06/2020: Αφιερωμένο στον Undertaker


Αυτό το επεισόδιο του SmackDown ήταν αφιερωμένο στην θρυλική καριέρα του Undertaker στο WWE. Είδαμε μερικούς αγώνες, και τον Jeff Hardy να κάνει ένα πανέμορφο αφιέρωμα στον "Phenom" στο τέλος της βραδιάς.

Το επεισόδιο του SmackDown της εβδομάδας, άνοιξε με ένα πανέμορφο αφιέρωμα στην θρυλική καριέρα του Undertaker. Είδαμε ένα βίντεο με τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές από την καριέρα του "Phenom", με τον ίδιο να ευχαριστεί την οικογένεια του και όλους τους οπαδούς και τους Superstars που στάθηκαν δίπλα του τα τελευταία 30 χρόνια. Και ακόμα πιο συγκινητικό, ήταν το γεγονός πως μετά το βίντεο-αφιέρωμα που είδαμε, αρκετοί WWE Superstars εμφανίστηκαν στην σκηνή εισόδου και φώναζαν μαζί με τον κόσμο "Thank You Taker". Να σημειωθεί ότι προτού προχωρήσουμε κανονικά στην ροή του σόου, ο Michael Cole με τον Corey Graves ανακοίνωσαν πως αυτό το επεισόδιο του SmackDown είναι αφιερωμένο στον Undertaker. Αφού είδαμε ένα σύντομο highlight βίντεο με το ντεμπούτο του Undertaker στο Survivor Series του 1990, ορισμένοι από τους μεγαλύτερους Superstars των τελευταίων ετών, John Cena, Roman Reigns, Kane, Ric Flair, είπαν τα καλύτερα λόγια για τον Taker και την καριέρα του. Στο μεταξύ, είδαμε και όλο το Boneyard Match μεταξύ Undertaker και AJ Styles στην WrestleMania, το οποίο ήταν το τελευταίο ματς του "Phenom".


Εμφανίστηκε ο King Corbin στην αρένα για να εκνευρίσει τον κόσμο μιλώντας με άσχημα λόγια για τον Undertaker, λέγοντας πως κλέβει λεφτά από την εταιρία εδώ και 30 χρόνια, πως δεν άξιζε να ήταν στην κορυφή όλες αυτές τις δεκαετίες και έπαιρνε ευκαιρίες λόγω των McMahons και άλλα τέτοια λόγια που εκνεύρισαν τον κόσμο (και εμάς). Όμως, ο Jeff Hardy δεν το άφησε να περάσει έτσι και εμφανίστηκε για να υπερασπιστεί την πλευρά του "DeadMan" ρίχνοντας μερικές ξυλιές στον πισινό του Corbin. Λίγο μετά, στα backstage ο Hardy ανέφερε πως ο μόνος λόγος που σταμάτησε τον Corbin να λέει αυτά τα αισχρά λόγια, είναι επειδή ο Undertaker δεν βρισκόταν εκεί την συγκεκριμένη στιγμή, έτσι θα περάσει ο ίδιος το μήνυμα του "Phenom" στον King Corbin.


Αργότερα είδαμε σε πλάνα τον Steve Austin να λέει πως όταν είδε για πρώτη φορά τον Undertaker στο ρινγκ, κατευθείαν πίστεψε πως αυτός ο άνθρωπος θα γίνει σπουδαίος στην δουλειά του και θα φτάσει πολύ ψηλά. Ο Kurt Angle τόνισε πως ο Taker ήταν η επιτομή της WrestleMania και όχι μόνο, χαρίζοντας στην εταιρία τις σπουδαιότερες στιγμές στο "Grandest Stage of Them All".

Fatal 4-Way Match
Nikki Cross vs. Alexa Bliss vs. Lacey Evans vs. Dana Brooke

Προχωρήσαμε στον πρώτο αγώνα της βραδιάς όπου ήταν για την Women's Division, με τις πρωταθλήτριες Sasha Banks & Bayley να βρίσκονται στο τραπέζι των σχολιαστών και να παρακολουθούν τον παραπάνω αγώνα. Το ματς ξεκίνησε με πολλά near falls, η Nikki Cross προσπάθησε να "προδώσει" την Alexa Bliss και να κλέψει την νίκη αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά στο ρινγκ πήραν χρόνο η Lacey με την Dana χωρίς να δούμε κάτι το ιδιαίτερο. Στο τελείωμα του ματς η Lacey χτύπησε με Woman's Right την Dana Brooke, ενώ η Nikki Cross ήρθε πονηρά από πίσω της για να κλέψει την νίκη με roll-up, και να πάρει την θέση της #1 Contender για το SmackDown Women's Championship κόντρα στην Bayley στο Extreme Rules.


Στην συνέχεια είδαμε τον Triple H να τονίζει πως ο Undertaker είναι ένας από τους πιο πιστούς ανθρώπους που έχει συναντήσει στη ζωή του, τονίζοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια έδωσε ψυχή και σώμα σε αυτή την επιχείρηση. Ο Shawn Michels ανέφερε πως οι αντιδράσεις που έπαιρνε ο Taker από τον κόσμο ήταν ξεχωριστές.

The New Day & Lucha House Party vs. Miz, Morrison, Cearo & Nakamura

Η επόμενη αναμέτρηση ήταν ένα 8-Man Tag Team Match, και μάλιστα είχε γρήγορους ρυθμούς και αρκετή δράση κάτι που άρεσε στον κόσμο. Σχεδόν όλοι οι Superstars είχαν την δική τους στιγμή στον αγώνα, αλλά η ομάδα που ξεχώρισε και έκανε την έκπληξη ήταν οι Lucha House Party, με τον Lince Dorado να κάνει ένα όμορφο Elbow Drop στον Miz και να δίνει την νίκη στην ομάδα του.

Η αντιπαλότητα Braun Strowman - Bray Wyatt

Την περασμένη εβδομάδα, ο Bray Wyatt τόνισε πως η ιστορία ανάμεσα στους δύο μόλις ξεκίνησε, και εμφανίστηκε με την παλιά του εμφάνιση ως "Eater of Worlds" για να καλέσει τον Strowman στο γνωστό τους μέρος να βρεθούν. Έτσι, ο Universal Champion αυτή την εβδομάδα εμφανίστηκε για να μιλήσει σχετικά με τα γεγονότα. O Braun μας ταξίδεψε πίσω στις αρχές, όταν πρωτογνώρισε τον Bray, λέγοντας πως τον φοβόταν πάρα πολύ. Μια βραδιά καθόντουσαν κοντά σε έναν βάλτο, και το μόνο φως που υπήρχε ήταν το φαναράκι του Bray.


Ο Braun συνέχισε την ιστορία λέγοντας πως εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε ένα τεράστιο φίδι και άρπαξε τον Bray, καθώς αυτός γελούσε. Προσπάθησε να το σταματήσει αλλά ο Bray του είπε να μην το κάνει γιατί είναι φίλος τους. Εκείνη την στιγμή ο Braun συνειδητοποίησε πως ο Bray δεν φοβόταν μήπως πεθάνει από το δηλητήριο του φιδιού, και κάπως έτσι κατάλαβε πως αυτός ο άνθρωπος ήταν ο ίδιος ο Διάβολος.


Με τον καιρό, ο Strowman προσπάθησε να ξεχάσει αυτή την ανάμνηση αλλά δεν τα κατάφερε. Γι' αυτό πρότεινε στον Bray Wyatt να βρεθούν οι δυο τους ξανά σε εκείνο το μέρος που το αποκαλούν "σπίτι" τους, για να τον ρίξει μέσα στον βάλτο και να τον φάνε οι αλιγάτορες. Το promo του Braun έκλεισε με τον ίδιο να γελάει στους ρυθμούς του "Eater of Worlds".


Στην συνέχεια είδαμε ακόμη ένα κομμάτι για το αφιέρωμα στον Undertaker, με τον Batista να τονίζει πως είναι πολύ χαρούμενος που στην καριέρα του δούλεψε δίπλα σε άτομα όπως ο Taker, λέγοντας επίσης πως είναι ένας από τους καλύτερους στο ρινγκ που έχει αντιμετωπίσει. Ο Mick Foley από την δική του πλευρά ανέφερε ότι αν δεν υπήρχε ο Undertaker, ο χαρακτήρας του Mankind δεν θα ήταν ποτέ τόσο επιτυχημένος όπως σήμερα.

Jeff Hardy vs. King Corbin

Με την έναρξη του αγώνα ο Corbin απέκτησε κατευθείαν τον έλεγχο του αγώνα, προσπαθώντας να εξαντλήσει τις δυνάμεις του Hardy. Καθώς όμως τα λεπτά περνούσαν ο "Charismatic Enigma" άρχισε να βρίσκει τον ρυθμό του και να περνάει τον αντίπαλό του από τις γνωστές του κινήσεις. Ο Corbin απάντησε με το Deep Six, το οποίο έγινε kickout από τον Jeff. O Hardy όμως ανέβηκε στη κορυφή των σχοινιών και με ένα πανέμορφο Swanton Bomb πήρε την νίκη και εκδικήθηκε με τον καλύτερο τρόπο τον King Corbin.


Όταν το ματς τελείωσε, ο Corbin επιτέθηκε πισώπλατα στον Hardy, αλλά ο Big E μπήκε στο ρινγκ και πέρασε από Big Ending τον Corbin, μετά ο Jeff φώναξε τον Braun Strowman ο οποίος βρισκόταν έξω από το ρινγκ, να μπει μέσα στο ρινγκ και να αναλάβει τον Corbin. O Universal Champion τον πέρασε από ένα Powerslam. Επόμενος που είχε σειρά ήταν ο Matt Riddle ο οποίος ανέβηκε στο top rope και πέρασε από Floating Drop τον εξαντλημένο Corbin. Μετά όλοι τους ανέβηκαν πάνω στο ρινγκ για να πανηγυρίσουν, καθώς οι κάμερες να κλείνουν με τον Jeff Hardy να παίρνει την πόζα του Undertaker αφιερώνοντας αυτή την νίκη στην καριέρα του Phenom.


Αποτελέσματα SmackDown 26/06/2020:

- H Nikki Cross κέρδισε τις Alexa Bliss, Lacey Evans & Dana Brooke
- Οι Lucha House Party & New Day νίκησαν τους Cesaro, Nakamura, Miz & Morrison
- O Jeff Hardy κέρδισε τον King Corbin

Δείτε όλο το επεισόδιο:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη