Το Great American Bash επιστρέφει για το NXT


Το Great American Bash επιστρέφει στο WWE για λογαριασμό του NXT, και θα λάβει μέρος την επόμενη εβδομάδα στο USA Network.

Η πρώτη φορά που εμφανίστηκε το Great American Bash ήταν το 1985, ένα Pay-Per-View το οποίο δημιουργήθηκε από τον "American Dream" Dusty Rhodes. Μετά από 8 χρόνια η εταιρία αποφάσισε να επαναφέρει το Great American Bash με τους NXT Superstars να έχουν την ευκαιρία να βάλουν ένα λιθαράκι στην ιστορία του PPV.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Great American Bash θα κρατήσει για 2 βραδιές μεταξύ 1 Ιουλίου και 8 Ιουλίου. Για τις 8 του μηνός έχει ανακοινωθεί πως θα δούμε τον αγώνα ανάμεσα στους Adam Cole και Keith Lee, με τον νικητή να κερδίζει το NXT Title και το North American Championship.

Επίσης έχουν ήδη προγραμματιστεί τρεις αγώνες για την επόμενη εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου Strap Match στην ιστορία του NXT, το οποίο θα είναι ανάμεσα στον Dexter Lumis και τον Roderick Strong. Επιπλέον, θα δούμε ένα Fatal 4-Way Match για την #1 Contender του NXT Women's Championship της Io Shirai, ανάμεσα στις Mia Yim, Tegan Nox, Candice LeRae και Dakota Kai. Τέλος, έχει ανακοινωθεί και ένα Handicap Match με την Rhea Ripley να αντιμετωπίζει την Aliyah και τον Robert Stone.

Όλα αυτά θα λάβουν μέρος μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες του NXT Great American Bash. Όπως πάντα, μείνετε συντονισμένοι στο ringsidehouse.com για το ρεπορτάζ με τα αποτελέσματα!


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη