Η WrestleMania 35 θα διεξαχθεί σαν ένα απλό παιχνίδι NFL... με χιόνια!


Οι ακραίες καιρικές συνθήκες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα φέρουν νέα εμπόδια στο WWE, καθώς ο χιονιάς αναμένεται να κρατήσει καλά μέχρι και το τέλος Απριλίου στο New Jersey όπου θα διεξαχθεί η WrestleMania 35.

Το μεγαλύτερο Pay-Per-View στον χώρο του Pro Wrestling θα λάβει τοποθεσία στο MetLife Stadium, το συγκεκριμένο στάδιο μάλιστα είναι ανοιχτό και δεν περιέχει κάποια σκεπή ώστε να καλύψει τις συνθήκες σε περίπτωση βροχής ή χιονιού.

Έτσι, ο Vince McMahon έχει δώσει την εντολή στους εργάτες να τοποθετήσουν γύρω από το ρινγκ ειδικό εξοπλισμό ώστε να μην κρυώνουν οι WWE Superstars. Επίσης στα πλάνα είναι να τοποθετηθεί και ένα προστατευτικό κάλυμμα ακριβώς επάνω από το ρινγκ ώστε να μην βραχεί ο χώρος όπου θα παλεύουν οι παλαιστές, και να μην υπάρχει κάποιο βραχυκύκλωμα με τα φώτα.

Όσο για το WWE Universe όπου θα βρίσκεται στις κερκίδες του MetLife Stadium, όσο κι αν σας κάνει εντύπωση για αυτό που θα διαβάσετε, ο Chairman του WWE σκοπεύει να αφήσει τις συνθήκες όπως είναι είτε βρέξει είτε χιονίσει.

Πιο συγκεκριμένα, δεν θα τοποθετηθεί κάτι επάνω από τις κερκίδες ώστε να πέφτει το χιόνι και να δημιουργεί μία όμορφη χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα όπως ακριβώς συνέβη και στα NFL παιχνίδια (εικόνα παρακάτω). Βέβαια, δεν ξέρουμε κατά πόσο θα άρεσε στον κόσμο κάτι τέτοιο...







για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη