RAW 04/04/2016: Το ξεκίνημα της Phenomenal Era.


Κάτι παραπάνω από αναμενόμενα εξαιρετικό ήταν το RAW μετά την WrestleMania με το μισό NXT να ανεβαίνει στο Main Roster, ένας τίτλος άλλαξε χέρια, αλλαγές σε League of Nations, επιστροφή τεράστιου Superstar και νέος 1st Contender για το WWE WHC Championship.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Εμφανίστηκε ο Vince McMahon και είπε πως αυτός έχει τον κύριο έλεγχο του RAW και πως ευχαριστήθηκε που ο Undertaker σακάτεψε τον Shane McMahon στην WrestleMania, παρόλα αυτά δήλωσε πως ο Shane κέρδισε τον σεβασμό του όταν ανέβηκε στο Hell In A Cell και πήδηξε κατευθείαν στο Announce Table. Ο "Chairman" ευχαρίστησε το θερμό κοινό και καθώς έφευγε, ο Shane έκανε την είσοδο του εμφανώς ταλαιπωρημένος και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που τον υποστήριξε, είπε στον πατέρα του πως είναι ο μόνος άντρας στην οικογένεια για αυτό και ήρθε Face-To-Face μαζί του. Ο "Shane-O-Mac" γνώρισε την αποθέωση από το WWE Universe και ο Vince του έδωσε τον έλεγχο του RAW το υπόλοιπο Show.


WWE Tag Team Championship Match
The New Day (c) vs. The League of Nations

Στο Ringside βρισκόντουσαν οι Alberto Del Rio, Rusev και Xavier Woods αντίστοιχα. Η πολυεθνική φατρία μπορεί να πήρε την ανούσια νίκη στην WrestleMania αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει τους ομαδικούς τίτλους, οι Kofi & Big E πήραν την νίκη χτυπώντας τον Βασιλιά Barrett με το "Midnight Hour". Μετά το Match ο Sheamus είπε πως οι League of Nations θα έπρεπε να καταστρέφουν οποιονδήποτε στο Roster και πως αυτό δεν συμβαίνει για την ύπαρξη ενός αδύναμου κρίκου, ο αδύναμος κρίκος φυσικά ήταν ο Barrett που δέχτηκε "Brogue Kick" από τον πριν ολίγον λεπτών Tag Team Partner του. Μετά το Cryptic Intro η Wyatt Family εμφανίστηκε στο Ring και επιτέθηκε στους League of Nations στέλνοντας ένα βροντερό μήνυμα.


Backstage, η κάμερα έδειξε τον Vince να φεύγει από το κτήριο και η Renee Young ρώτησε τον Chairman αν νιώθει αισιόδοξος με τον Shane στο πηδάλιο του RAW απόψε, ο Vince απάντησε πως ο λόγος που αποχωρεί είναι για να μην δει το πλοίο να βυθίζεται.

Εμφανίστηκε η Summer Rae και είπε πως η ομάδα της στην WrestleMania θα μπορούσε να είχε νικήσει αν έκανε εκείνη κουμάντο, επίσης είπε πως τουλάχιστον δεν χάλασε η πρόσοψη της όπως της Sasha Banks. Η "Legit Boss" δεν άργησε να μπει στην αρένα και να χαστουκίσει την Summer Rae.


Summer Rae vs. Sasha Banks

Δεν θέλει και ερώτημα για το ποια κέρδισε τον αγώνα. Κύρια ανωτερότητα σε όλους τους τομείς έδειξε η Sasha Banks κερδίζοντας την Summer Rae εύκολα με το "Bank Statement".



Apollo Crews vs. Tyler Breeze

Με εξαιρετική υποστήριξη από τον κόσμο θριάμβευσε ο Apollo Crews του NXT στο RAW Debut του, ο "Prince Pretty" κάτι μήνες μετά την "άνοδο" του στο Main Roster έγινε ήδη Enchancement Talent των ταλέντων του παλιού του Brand.


Εμφανίστηκε ο Roman Reigns συνοδευόμενος από το "BOO" του κόσμου και "πανηγύρισε" την νίκη του στην WrestleMania υπέρ του Triple H, επίσης δήλωσε πως όποιος θέλει να αγωνιστεί για το WWE World Heavyweight Championship να έρθει στην αρένα.  Εμφανίστηκε ο Chris Jericho και είπε στον Reigns πως αξίζει Title Match επειδή είναι ο καλύτερος στον κόσμο σε ότι κάνει και επειδή κέρδισε τον AJ Styles στην WrestleMania.  Ακολούθησαν οι AJ Styles, Kevin Owens και Sami Zayn με  τους δύο τελευταίους να έρχονται στα χέρια ταυτόχρονα με τους Y2J και Styles. O Chris Jericho ήταν αυτός που έμεινε όρθιος αλλά όχι για πολύ γιατί δέχτηκε "Spear" από τον "Big Dog".


Backstage, o Roman Reigns συνάντησε τον Shane McMahon, ο Shane έδωσε συγχαρητήρια στον Reigns για την νίκη του χθες και ανακοίνωσε πως στο Main Event θα γίνει Fatal-4-Way ανάμεσα στους AJ Styles, Chris Jericho,  Kevin Owens και Sami Zayn και ο νικητής θα γίνει 1st Contender.

Στα πλαίσια του επεισοδίου εμφανίστηκε ο Baron Corbin και είπε πως δεν τον ενδιαφέρει αν ορισμένοι δεν γνωρίζουν ποιος είναι, σημασία έχει πως ο ερχομός του συμβολίζει το τέλος οποιουδήποτε σταθεί εμπόδιο στον δρόμο του.


Baron Corbin vs. Dolph Ziggler

Τον πρώτο του εμπόδιο συνάντησε ο "Lone Wolf" στο Main Roster με όνομα Dolph Ziggler, το Match οδηγήθηκε στο Ringside και από εκεί σε Double Count-Out αποτέλεσμα με τον "Show-Off" να δέχεται το "End of Days" στο πάτωμα.


Εμφανίστηκε ο νέος Intercontinental Champion, Ζack Ryder και δήλωσε πως χθες ήταν η σπουδαιότερη μέρα της ζωής του και έδειξε φωτογραφίες από όταν ήταν μικρός με το Intercontinental Championship του Razon Ramon καθώς χθες φωτογραφήθηκε με τον Razor Ramon να κρατάει το δικό του Intercontinental Championship, επίσης ευχαρίστησε τον πατέρα του που βρισκόταν πρώτη σειρά στο κοινό. Tον διέκοψε ο Miz λέγοντας του διέλυσε το WrestleMania Moment του και τον προκάλεσε σε αγώνα με τον τίτλο On the Line.


Intercontinental Championship Match
Zack Ryder (c) vs. The Miz

Δυστυχώς τα πράγματα δεν κύλησαν το ίδιο καλά με την Κυριακή για τον "Long Island Iced Z" που έχασε το Intercontinental Championship από τον "MoneyMaker" μετά από Distraction της.. Maryse, η οποία χαστούκισε τον πατέρα του Ryder.


Backstage, o Kevin Owens είπε στην Renee Young πως χθες έχασε τον τίτλο του σε ένα Match με άλλους έξι Superstars και για την ήττα του ευθύνεται ο Sami Zayn, είπε πως προχωράει σε μεγαλύτερα έπαθλα νικώντας απόψε.

Εμφανίστηκε η Lita μαζί με όλη την Women's Division για να παρουσιάσει την πρώτη Women's Champion, Charlotte. H Charlotte ευχαρίστησε το WWE Universe και τον πατέρα της γιατί χωρίς αυτόν δεν θα έμενε στην ιστορία ως τελευταία Divas Champion και πρώτη Women's Champion. Οι υπόλοιπες γυναίκες δεν άντεξαν το Promo και αποχώρησαν από την αρένα με την Natalya να μένει πίσω και να επιτίθεται στην Charlotte.


Backstage, ο AJ Styles είπε στην Renee Young πως είναι μια νέα μέρα για αυτόν και απόψε ξεκινάει η Phenomenal Era στο WWE.

Προβλήθηκε Vignette Video για το Repackage των Los Matadores σε Primo & Epico.

Tables Match
The Usos vs. The Dudley Boyz

Οι Dudleyz κατάφεραν να κερδίσουν την ρεβάνς στο Specialty Match τους αλλά από αστοχία των αντιπάλων τους, ενώ όλα έδειχναν πως το τελείωμα θα ήταν ίδιο με την WrestleMania, οι Dudleyz έκαναν στην άκρη καθώς οι Usos πέρασαν μέσα από τα τραπέζια. Μετά το Match ο Bubba Ray πέρασε τον Jey Uso μέσα από ένα τραπέζι και είπε στον Time-Keeper πως τώρα τελείωσε ο αγώνας. Καθώς έφευγαν από την αρένα οι Dudleyz την εμφάνιση τους έκαναν οι Enzo Amore & Big Cass οι οποίοι αποθεώθηκαν από όλη την αρένα, μετά από ένα κλασσικό Promo του Amore, ο Colin Cassady κάλεσε τους Dudleyz στο Ring να το λύσουν, οι Dudleyz δέχτηκαν αλλά μετάνιωσαν τελευταία στιγμή και υποχώρησαν.


Backstage, ο Kevin Owens επιτέθηκε στον Sami Zayn και τον πέρασε από ένα τραπέζι με "Powerbomb" κάνοντας τον αδύνατο να συμμετάσχει στο Fatal-4-Way.

1st Contender's Match
Chris Jericho vs AJ Styles vs Kevin Owens vs Cesaro

O Sami Zayn μπορεί να μην κατάφερε να συμμετάσχει στον αγώνα αλλά ο "Swiss Superman" πραγματοποίησε την επιστροφή του συνοδευόμενος από την άρρωστη αντίδραση του κόσμου. Αμφίρροπο μέχρι αηδίας με τα Kick-Out να κόβουν την ανάσα ολοκληρώθηκε ένα από τα καλύτερα Match που έχουμε δει σε RAW τα τελευταία χρόνια, ο αντίπαλος του Roman Reigns επομένως.. AJ Styles, ο "Phenomenal One" με το ισχυρό του Resiliency πήρε την νίκη μετά από "Styles Clash" στον Chris Jericho.


Δείτε το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος!
Νεότερη Παλαιότερη