Roman Reigns εναντίον Seth Rollins στην WrestleMania 32;

Σύμφωνα με πηγές, ακούγεται πολύ η φήμη ότι ο Roman Reigns πρόκειται να τεθεί αντιμέτωπος με τον Seth Rollins ως έπαθλο το WWE World Heavyweight Championship στην WrestleMania 32 στο Τέξας.

Τα στελέχη της εταιρίας του Κονέκτικατ, είχαν σκοπό να προωθήσουν τον Roman Reigns μετά το περσινό Main Event της WrestleMania 31 όπου έχασε τον τίτλο χάρις το Cash In του Seth Rollins. Αρχικά, σκοπός τους ήταν να συνεχιστεί το Storyline ανάμεσα σε αυτούς τους 2 Superstar, όπου νικητής θα έφευγε ο Powerhouse.

Ωστόσο, το WWE δεν κατάφερε να προωθήσει σωστά τον "Samoan Beast" με αποτέλεσμα να τον γιουχάρουν κάθε ώρα και στιγμή, ενώ αντίθετα ο Dean Ambrose είναι περισσότερο συμπαθητικός στο κοινό, αφού τον αποθεώνουν σε κάθε πράξη του.

Αυτό το αποτέλεσμα φέρνει προβληματισμούς στην σεναριογραφική ομάδα του κορυφαίου Promotion Pro Wrestling στον πλανήτη. Έτσι υπάρχουν σκέψεις να προωθήσουν τον Roman Reigns σωστά στα μάτια του κοινού χάρις τον Seth Rollins ο οποίος θα βάλει τον τίτλο του υπό διεκδίκηση για να τον αντιμετωπίσει στην επερχόμενη WrestleMania.

Νεότερη Παλαιότερη