RAW 19/10/2015: Ο επικρατέστερος Reigns!


Είδαμε Stone Cold, Ric Flair και HBK! Ισχυρές κουβέντες ο Undertaker σε Lesnar, επιτέλους ο Ryback έπιασε τον Owens στα χέρια του, επέστρεψε ο Erick Rowan στο στρατόπεδο των Wyatt, άφαντοι oι Orton & Harper, κανονίστηκε match για Hell in a Cell, "επανένωση της Shield" κερασάκι στην τούρτα.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το show ξεκίνησε με την ευχάριστη έκπληξη της εμφάνισης του Stone Cold. O Austin έκανε ένα promo για την πόλη του Dallas και μας υπενθύμισε πως μετά το show ακολουθεί το podcast του με καλεσμένο τον Brock Lesnar. O Austin κάλεσε τον Undertaker στην αρένα και όντως ο Deadman έκανε την είσοδό του και πήρε το μικρόφωνο, είπε πως θα κάνει τους χειρότερους φόβους του Lesnar να φαίνονται παράδεισος την Κυριακή στο Hell in a Cell. Εμφανίστηκε ο Lesnar με τον Paul Heyman με τον τελευταίο να λέει πως είναι ειρωνικό και οι δύο παλαιστές να αγωνιστούν στο Hell in a Cell αναζητώντας για εκδίκηση. Ο Deadman είπε πως όταν παίρνεις τα πάντα από κάποιον αυτό σημαίνει πως τώρα αυτός αγωνίζεται χωρίς να έχει τίποτα να χάσει. Ο Beast Incarnate πήγε να μπει στο ring αλλά έφτασε μέχρι το apron προτού φύγει από την αρένα.



John Cena & Dudley Boyz vs The New Day

Άλλη μια σπουδαία νίκη εν όψει Hell in a Cell πέτυχαν οι Tag Tean Champions με το School Boy Roll-Up του Xavier Woods στον D-Von. Μετά το match ακολούθησε vintage manhandling στον "Οργανοπαίχτη" που δέχτηκε Αttitude Adjustment και Powerbomb μέσα από το τραπέζι.


Ανακοινώθηκε πως ο Randy Orton απουσιάζει και αναφέρονται στο ότι η Wyatt Family είναι πίσω από αυτό, φαίνεται πως ο Dean Ambrose θα χρειαστεί tag team partner.

Nikki Bella & Alicia Fox vs Naomi & Sasha Banks

Συνεχίζει ακάθεκτη η Team Bella με δεύτερη συνεχόμενη νίκη υπέρ των BAD με την Nikki Bella να παίρνει το νικηφόρο pinfall με Rack Attack στην Naomi.


Εμφανίστηκε ο Shawn Michaels και μίλησε για τους λόγους τους οποίους δεν πρέπει να χάσουμε το Hell in a Cell, τον διέκοψε ο Seth Rollins λέγοντας του πως δεν χρειάζονται extra διαφημίσεις για το PPV. Ο Future είπε στον HBK πως ο μόνος λόγος που βρίσκεται εδώ απόψε είναι για να τον παρουσιάσει, ο Showstopper είπε πως του έδωσαν πολλές οδηγίες στα παρασκήνια αλλά από την ώρα που πατάει το πόδι του στο ring εξαφανίζονται όλες. Ο Rollins αναφέρθηκε στον εαυτό του σαν "Shawn Michaels 2" και ο Michaels του είπε πως το αστείο με τα άτομα σαν τον Rollins είναι πως ανησυχούνε πολύ για το αν θα γίνουν ο επόμενος Shawn Mchaels.


Seth Rollins vs Ryback

Ακόμη μια νίκη πήρε ο Architect που κατάφερε να δαμάσει τον Ryback με ένα γρήγορο Pedigree.



Dolph Ziggler, Cesaro & Neville vs Rusev, Sheamus & King Barrett

Επιτυχημένο αποδείχτηκε το δίδυμο Sheamus-Barrett και το "πάντρεμα" με τον Rusev μόνο καλό θα μπορούσε να είναι, καθώς ο Ziggler βρισκόταν στο δεύτερο rope, ο Sheamus άδραξε την ευκαιρία και τον χτύπησε με Brogue Kick από το ringside, ο βασιλιάς Barrett έκανε pin τον Show-Off για την  νίκη.


Ρεβανς για τον συγκεκριμένο αγώνα ανακοινώθηκε για το Kick-off του Hell in a Cell την Κυριακή.


Εμφανίστηκε ο Ric Flair για να προωθήσει την Wrestlemania που θα διεξαχθει στο Dallas, Texas, επίσης ανακοίνωσε πως ο Ambrose δεν θα είναι μόνος του στο Main Event αλλά μαζί με τον Roman Reigns, o οποίος και έκανε την είσοδο του. Πετάχτηκε το Cryptic Message της Wyatt Family και εμφανίστηκε ο Bray Wyatt με τους Braun Strowman & Erick Rowan(!) στο πλευρό του, κανένα ίχνος από τον Luke Harper που δημιούργησε υποψίες πως έχει να κάνει με την απουσία του Randy Orton. Ο Reigns είπε στον Wyatt να μιλήσουν και έφερε δύο καρέκλες στην μέση του ring. Φυσικά δεν άργησαν να πέσουν οι πρώτες αφού ο Reigns χτύπησε τον Wyatt και τους ακόλουθους του με την καρέκλα, ο Ambrose ήρθε για βοήθεια και οι Wyatt Family υποχώρησε.


Backstage, o Rollins ειναι με την Stephanie και τον Triple H. Εμφανίστηκε ο Shawn Michaels και όλοι μαζί συζήτησαν πως οι Ambrose & Reigns χρειάζονται έναν ακόμα partner, ο HBK πρότεινε να αγωνιστεί ο Seth Rollins και βγήκε απόφαση "Shield vs Wyatt Family".

Charlotte vs Brie Bella

Στο ringside ήταν η Becky Lynch και η Team Bella αντίστοιχα. Παρόλα τα distractions της Nikki Bella η Charlotte κατάφερε να "κλειδωσει" την Brie στο Natural Selection για να στεφθεί νικήτρια.


Backstage,η Renee Young ρώτησε την Paige αν επιτέθηκε στην Natalya την προηγούμενη εβδομάδα. Η Paige απέφυγε την ερώτηση και άρχησε να κατηγορεί διάφορες Divas από το παρελθόν πως μπορεί να είναι υπεύθηνες.

Mark Henry vs Kevin Owens

Ούτε στην έδρα του δεν κατάφερε να βγει νικητής o World's Strongest Man. Το match ήτανε λίγο καλύτερο από squash και το σοκ ήτανε πως ο Owens εκτέλεσε Pop-up Powerbomb στον Mark Henry για την νίκη. Μετά το match ο Ryback έτρεξε στην αρένα, ο Owens πήγε να υποχωρήσει αλλά ο Mark Henry τον πέταξε ξανά στο ring για να δεχτεί ένα εκρηκτικό Powerbomb από τον Big Guy.


Roman Reigns, Dean Ambrose & Seth Rollins vs The Wyatt Family

Αφού οι ομάδες μαζεύτηκαν στην μέση του ring ο Rollins αποφάσησε πως θα ξεκινήσει αυτός το match, παρόλα αυτά μόλις είδε τον Erick Rowan έκανε άμεσα tag τον Reigns. Κατά την διάρκεια του αγώνα ο Ambrose πήγε να κάνει tag στον Rollins αλλά ο τελευταίος τους παράτησε και έφυγε, ο Strowman "κλείδωσε" τον Reigns στο Lifting Triangle Choke αλλά ο Ambrose χτύπησε τον "Black Sheep" με Kendo Stick, ο διαιτητης κύρηξε νικήτρια την Wyatt Family από Disqualification και το ring μετατράπηκε σε πεδίο μάχης με Lone Survivor τον Roman Reigns μοιράζει από ένα Spear στους Wyatt & Rowan.



Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.to/video/watch-wwe-raw-101915/


για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη