RAW 12/10/2015: Δεν παίρνει ανάσα ο πρωταθλητής!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Raw, είχαμε υπεράσπιση του United States Championship από τον John Cena, την συνέχεια του Divas Revolution, Lumberjack Match στο κλείσιμο του σόου, ενώ η Authority απουσίαζε από το επεισόδιο.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Η δύναμη της New Day!!!


Οι Randy Orton και Dean Ambrose παρουσίασαν προβλήματα στην συνεργασία τους, και έτσι δέχτηκαν ήττα μετά από Roll-Up του Kofi Kingston στον Randy Orton στον εναρκτήριο αγώνα.
Προηγουμένως, ακολούθησε ένα promo μεταξύ των δύο αντιπάλων με τους πρώην ομαδικούς πρωταθλητές να αναφέρουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του WWE.

We Want Sasha...


Καθώς η Brie Bella μαζί με την Alicia Fox απασχόλησαν την Naomi φωνάζοντας στο μικρόφωνο "We Want Sasha", η Nikki Bella εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία παίρνοντας την νίκη χάρις το Rack Attack.

Ο πρωταθλητής μίλησε τελευταίος.


Σ' ένα απίθανο γεμάτο Finishers ματς, o John Cena διατήρησε το United States Championship γύρω από την μέση του χάρις το Attitude Adjustment. Αξίζει να σημειωθεί πως στα πλαίσια του αγώνα ο "Leader of Cenation" έδωσε τα συγχαρητήρια του σε ένα ζευγάρι, όπου έγινε πρόταση γάμου στις κερκίδες!

Έτοιμοι για Hell In A Cell...


Οι Dudley Boyz έβαλαν άλλη μια νίκη στο οπλοστάσιο τους, έπειτα από την επικράτηση στους Ascension. Πλέον περιμένουν με "μανία" το Hell In A Cell και συγκεκριμένα τους New Day.

Βρήκε έδαφος ο καταστροφέας!!!


Ο Roman Reigns μετά από έναν ολοκληρωμένο αγώνα, κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του Braun Strowman και να πάρει την νίκη χάρις το Countout. Στην συνέχεια η Wyatt Family προσπάθησε να επιτεθεί, όμως ο Powerhouse ξέφυγε!

Τέλος η Summer Rae!


Η Summer Rae αφέθηκε σε ένα promo όπου επισήμανε τον αρραβώνα του Βούλγαρου με την Lana, στην συνέχεια ο Rusev δέχτηκε το χαστούκι από την Αμερικανίδα.
Προηγουμένως, ο Ryback επιβλήθηκε του "Boulgarian Brute" χάρις το Shell Shock.

Δεύτερη ήττα για Lucha Dragons.


O Kevin Owens πέρασε από Pop-Up Powerbomb τον Kalisto και πήρε σχετικά μια εύκολη νίκη!

Δεύτερη επικράτηση για τις Bellas!!


H Brie Bella συνεργάστηκε μαζί με την Alicia Fox, για να νικήσουν τις Charlotte και Becky Lynch μετά από παρέμβαση της Paige στον αγώνα.

Όπου πάει.. ο Kane μπροστά του!



Ο Triple H τηλεφώνησε τον Kane και του τόνισε πως δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί ενάντια στον Seth Rollins στο Main Event της βραδιάς, παρόλα αυτά, ο Demon Kane κέρδισε τον WWE World Heavyweight Champion, Seth Rollins σε ένα συναρπαστικό Lumberjack Match στο Main Event του "κόκκινου σόου". Το αποτέλεσμα ήρθε από Tombstone Piledriver.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη