SMACKDOWN 17/09/2015: Στα σπαθιά οι Reigns & Ambrose!


Στο τελευταίο επεισόδιο του SmackDown πριν φτάσουμε στο Night of Champions, είδαμε μια σημαντική νίκη της Naomi απέναντι στην Paige, το πάρτι της Nikki Bella να καταστρέφεται, ενώ να παίρνει φωτιά η Tag Team Divison με τον Kofi Kingston να κερδίζει τον Devon.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).


Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια κύριε Seth!


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Seth Rollins ο οποίος αφού έκανε ένα promo ενόψει της Κυριακής του Night of Champions, διακόπηκε από τον Sheamus. Ο Mr. Money In The Bank, τόνισε πως θα εξαργυρώσει την βαλίτσα την στιγμή που δεν θα το περιμένει κανείς!

Σημαντική νίκη.


Η Naomi χρειάστηκε την βοήθεια της πρώην NXT Womens Champion, Sasha Banks η οποία απασχόλησε τον αγώνα μέχρι να έρθει το Roll-Up από την πρώτη.

Άδικη ήττα...


Προηγήθηκε ένα promo του Xavier Woods ο οποίος τόνισε πως δεν σέβεται την "μητέρα φύση" για τα τραπέζια που σπάνε τα οποία αποτελούν πηγή τα δέντρα. Στην συνέχεια οι Dudleys τους διέκοψαν, στα μέσα του αγώνα, η New Day προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή του D-Von ώστε να έρθει το βρώμικο Roll-Up του Kofi Kingston και να πάρει αυτή την σημαντική νίκη.

Δύσκολα ο Γίγαντας!


Ο Cesaro έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, αλλά ο Γίγαντας δεν είχε ορέξεις για παιχνιδάκια, έτσι μετά από πολλά, ο Big Show κέρδισε τον Ελβετό Cesaro, χάρις το KO Punch.

Ryback Rules...!


Στην αναμέτρηση του Kevin Owens με τον Dolph Ziggler, νικητής βγήκε ο πρώην NXT Champion με DQ, καθώς του επιτέθηκε ο Ryback. O Intercontinental Champion είχε εκτελέσει το Spinebuster, και ήταν έτοιμος για το Shell Shock, όμως ο διεκδικητής του IC Championship απέφυγε και έτρεξε μακριά.

Άτυχος ο Ιρλανδός!


Στο Main Event του "μπλε σόου", οι Dean Ambrose και Roman Reigns επικράτησαν στην μάχη απέναντι στους Seth Rollins και Sheamus. O Mr. Money In The Bank είχε προβλήματα και καυγάδες με τον WWE World Heavyweight και United States Champion, ωστόσο, έμεινε μόνος στο τέλος και δέχτηκε το "Dirty Deeds" του Dean Ambrose για την ήττα. Τέλος, το επεισόδιο έκλεισε με την Wyatt Family να κάνει ένα τρομακτικό promo λέγοντας πως όποιος και να είναι ο αντίπαλος τους την Κυριακή, δεν θα τους σταματήσει τίποτα.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη