Η αξιολόγηση του SummerSlam 2015.

Ήρθε η στιγμή της αξιολόγησης του SummerSlam 2015 PPV.

Το SummerSlam PPV ήταν αρκετά καλό σε άποψη θεάματος, σε ορισμένα σημεία με ξενέρωσε, αλλά η αλήθεια είναι πως υπήρχαν μερικά προβλήματα με το Booking.
Ας ξεκινήσουμε από την αρχή λοιπόν...

Το πρώτο ματς της βραδιάς μεταξύ Sheamus και Randy Orton δεν ήταν άσχημο, μου άρεσε πολύ το τέλος και επίσης χάρηκα πολύ που πήρε μια νίκη ο Ιρλανδός διότι σαν Mr. Money In The Bank δεν έχει προωθηθεί όπως ο Seth Rollins την προηγούμενη χρονιά, (βαθμολογία αγώνα: 8/10).

Επιτέλους νέους ομαδικούς πρωταθλητές, η New Day έκανε το θαύμα της και κατέκτησε τα Tag Team Championships μετά από ένα βαρετό reign των P.T.P, δεν ήταν κακός αγώνας, είχε τα θετικά του, (βαθμολογία αγώνα: 8/10).

Ας περάσουμε στο Rusev vs. Dolph Ziggler, κακό booking στο τέλος του αγώνα, το σωστό θα ήταν να είχαμε καθαρό νικητή. Έχει καταντήσει σπαστικό η Lana να προκαλεί την Summer Rae κάθε στιγμή και να χαλάνε τους αγώνες του Βούλγαρου τον οποίο θεωρώ μέσα στα top ονόματα αυτή τη στιγμή στο WWE, ελπίζω να βγει νικητής ο "Bulgarian Brute" από αυτό το Feud, (βαθμολογία αγώνα: 6/10).

Green Arrow και Neville μας εντυπωσίασαν, περισσότερο με εντυπωσίασε ο Stephen Amell ο οποίος έδειξε πως έχει ικανότητες να αγωνίζεται για τα ρινγκ του Κονέκτικατ. Λογικό και σωστό αποτέλεσμα, (βαθμολογία αγώνα: 7/10).

Το Intercontinental Championship Match ήταν ένα κλασικό Triple Threat με τον αουτσάιντερ, Miz, να την πληρώνει ακριβά! Δεν περίμενα κάποια αλλαγή τίτλου, αλλά δεν μου άρεσε και τόσο το τέλος του αγώνα, (βαθμολογία αγώνα: 7.5/10).

Ο μόνος αγώνας που πραγματικά δεν μου άρεσε, ήταν το Dean Ambrose & Roman Reigns vs. Bray Wyatt & Luke Harper. Περίμενα πολλά από αυτό το ματς, ήθελα κάποια παρέμβαση μεταξύ Erick Rowan/Sting, και απλά ο αγώνας τελείωσε με "Spear"... Κακό το αγωνιστικό κομμάτι, χειρότερος αγώνας της βραδιάς, (βαθμολογία αγώνα: 4/10).

Δεν έχω να πω πολλά σχετικά με το Divas Match, ικανοποιητικό ήταν, το αποτέλεσμα το περίμενα πως θα ήταν αυτό, (βαθμολογία αγώνα: 7/10).

Άλλη μια φορά μας διασκέδασαν οι Kevin Owens και Cesaro, ένας από τους δύο πρέπει οπωσδήποτε να κινηθεί για κάποιον τίτλο, θα ήθελα ο Cesaro. Αρκετά καλός αγώνας με όμορφες κινήσεις από τους 2 πιο ταλαντούχους αυτή τη στιγμή στο ρόστερ, (βαθμολογία αγώνα 8/10).

Τρέλανε τους πάντες ο Seth Rollins την στιγμή που ο διαιτητής χτύπησε το 3ο χτύπημα, πραγματικά τρελάθηκα από την χαρά μου, υποστήριζα τον Rollins μπορώ να πω την αλήθεια, δεν ήθελα να σπάσει το ρεκόρ του θρυλικού Ric Flair, και ελπίζω να μην σπάσει. Ο δεύτερος καλύτερος αγώνας της βραδιάς σίγουρα, (βαθμολογία αγώνα: 8.5/10).

Main Event Time!
Στο Main Event είδαμε έναν εντελώς διαφορετικό Undertaker, είχε έναν Heel Badass ρόλο όπου μας έκανε να γελάσουμε σε ορισμένες στιγμές! 3 "F5" και 5 Suplexes, σπάσιμο στο Table, παρόλα αυτά ο "Phenom" άντεξε. Κακό booking για το τέλος του αγώνα, δεν περίμενα να κάνει tap out o Undertaker, δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η απόφαση. Καλύτερος αγώνας της βραδιάς σίγουρα, χάρηκα πολύ τον νικητή "έστω και με κλεψιά", είμαι ένας οπαδός του Undertaker, (βαθμολογία αγώνα: 9/10).

Βαθμολογία PPV: 8.5/10.
Νεότερη Παλαιότερη