RAW 24/08/2015: ΣΟΚ ΜΕ... STING!


Το καλύτερο RAW για το 2015 έγινε χθες! Σε ρυθμούς WCW, αφού επέστρεψαν οι Dudley Boyz και πάνε για την κορυφή του Tag Team Division, o Sting εμφανίστηκε από το πουθενά, νέο μέλος στην Wyatt Family. Ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις!
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Την πλήρωσε και μάλιστα ακριβά...


Στην έναρξη του επεισοδίου οι Paul Heyman και Brock Lesnar εμφανίστηκαν με σκοπό να μιλήσουν για τα χθεσινά γεγονότα! Έπειτα διακόπηκαν από τον Bo Dallas ο οποίος θύμωσε τον "Beast", έτσι δέχτηκε 5 Suplexes και ένα F5.

GET THE TABLES!


Οι New Day κέρδισαν τους Lucha Dragons, ενώ στο τραπέζι των σχολιαστών βρισκόντουσαν οι Prime Time Players! Αφού ο αγώνας έληξε, ξαφνικά πυροτεχνήματα έσκασαν στην αρένα, οι Dudley Boyz εμφανίστηκαν από το πουθενά, και χτύπησαν τους νέους πρωταθλητές, ο Xavier Woods δέχτηκε "3-D" στο τραπέζι.

Ένα τέρας στην οικογένεια?!


Αφού οι Dean Ambrose και Roman Reigns ήταν έτοιμοι να κερδίσουν τους Bray Wyatt & Luke Harper, ξαφνικά τα φώτα έσβησαν! Εμφανίστηκε ένας γιγαντόσωμος τύπος και αποτελείωσε τα πρώην μέλη της ασπίδας, άγνωστος παραμένει...

Άκυρο το MizTV...


Από MizTV έγινε αρένα μάχης! Η ομάδα της Nikki Bella πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στην ομάδα P.C.B. της Paige.

Έμπλεξε ο King Barrett.


Ο Stardust χτύπησε με finisher τον πρώην παρτενέρ του King Barrett, όπου συνεργάστηκαν στο SummerSlam, στην συνέχεια του επιτέθηκε ο Neville αλλά την στιγμή που θα έκανε Red Arrow αυτός εξαφανίστηκε!

Επιμένει πως θα το ισοφαρίσει!


Ο Jon Stewart αποκάλυψε ότι επιτέθηκε στον John Cena επειδή δεν ήθελε να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ric Flair με τις 16 κατακτήσεις παγκοσμίων τίτλων. Στην συνέχεια ο πρώην United States Champion τον διέλυσε με "AA".

Τις έφαγε ο Γίγαντας...


Οι Randy Orton, Ryback, Dolph Ziggler και Cesaro σημείωσαν θετικό αποτέλεσμα σε αγώνα με τους Big Show, Kevin Owens, Sheamus, Rusev. Η νίκη ήρθε από λάθος του "World's Largest Athlete" ο οποίος χτύπησε με "KO Punch" τον Mr. MITB, στην συνέχεια ακολούθησε το "RKO" του "Viper" για την νίκη. Στο τέλος του αγώνα, ο γίγαντας δέχτηκε επίθεση από όλους τους babyfaces.

Επέστρεψε ο "ICON" !!!

Η Authority μετά από ένα promo, ήθελε να προσφέρει ένα δώρο "άγαλμα" στον Seth Rollins...


Αντί για το άγαλμα που περίμενε ο WWE World Heavyweight & US Champion, εμφανίστηκε ο θρυλικός Sting, οι Stephanie McMahon και Triple H έμειναν "αγάλματα"...


Στην συνέχεια ο "Architect" επέλεξε να του επιτεθεί, αλλά δέχτηκε ένα clothesline και έπεσε έξω από το ρινγκ. Έπειτα ο WCW Legend, σήκωσε ψηλά και πανηγύρισε με το WWE World Heavyweight Championship.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ "ΕΔΩ".


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη