SMACKDOWN 20/08/2015: Ανάσα για τα "καλά" παιδιά...


Στο τελευταίο επεισόδιο του SmackDown πριν το SummerSlam, είχαμε επιτυχία των Faces εναντίον των Heels, ενώ και ανάσα για τις Bella Twins.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Κανένα αποτέλεσμα!


Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, ο Ryback αντιμετώπισε τον Big Show, ο αγώνας έληξε δίχως νικητή καθώς ο γίγαντας διέλυσε το barricade την στιγμή που δέχθηκε το Clothesline από τον Intercontinental Champion.

Την πλήρωσε ο El Torito.


H New Day αντιμετώπισε τους Los Matadores, ο αγώνας είχε όμορφη εξέλιξη αλλά όλα χάλασαν όταν ο El Torito έμεινε μόνος του στο ρινγκ, στην συνέχεια δέχτηκε ένα θανατηφόρο Splash από τον Big E, έτσι ο Xavier Woods τελείωσε τον αγώνα με Pinfall.

Έτοιμοι για το SummerSlam!


Λεκτικό καυγά είχαν οι Rusev και Dolph Ziggler, αρχικά ο Βούλγαρος διέκοψε τον "Show Off" για να του πει ότι στο SummerSlam θα τον κερδίσει. Τέλος ο πρώην Intercontinental Champion, του έδωσε μια γερή απάντηση, και οι δυο τους περιμένουν την Κυριακή.

Εύκολη επικράτηση.


Ο Neville επικράτησε του Bo Dallas σε ένα σύντομο ματς χάρις το Red Arrow, στην συνέχεια οι King Barrett και Stardust τον διέκοψαν για ένα promo μέσω της γιγαντοοθόνης!

Ανάσα για τις Bellas...


Σημαντική νίκη πήραν οι Bellas για το Divas Revolution, συγκεκριμένα, η Brie Bella επικράτησε με Roll-Up της Becky Lynch, έτσι πήραν ένα σημαντικό momentum.

Νικητές οι Faces!


Στο main event του "μπλε σόου", οι καλοί (Randy Orton, Cesaro, Dean Ambrose, Roman Reigns) επικράτησαν των κακών (Wyatt Family, Kevin Owens, Sheamus), μετά από σωρό Finishers που ακολούθησαν. Η νίκη ήρθε από Dirty Deeds του Dean Ambrose στον Luke Harper.




για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη