NXT Takeover: Brooklyn: " ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ FINN BALOR "

Στο χθεσινό NXT TakeOver είδαμε αρκετά ακραίο Wrestling στο Main Event της βραδιάς, νέους ομαδικούς πρωταθλητές, επίσης στην κορυφή βρέθηκε η Bayley.

Ξεκίνημα με Triple H.

Το NXT Takeover άνοιξε με τον Triple H να μας καλωσορίζει στο NXT, στην συνέχεια ο William Regal ανακοίνωσε πως θα γίνει ένα τουρνουά για τους ομαδικούς τίτλους όπου θα είναι αφιερωμένο για την μνήμη του Dusty Rhodes!


Ντεμπούτο με νίκη!

Την πρώτη του νίκη στο ντεμπούτο του, πέτυχε ο θρυλικός Jushin "Thunder" Liger. Η νίκη ήρθε από το Liger Bomb, στην συνέχεια γνώρισε αποθέωση από το κοινό!


New Tag Team Champs...

Οι Vaudevillians έχοντας στο πλευρό τους την Blue Pants, κατέβαλαν τους Blake και Murphy και κατέκτησαν τα NXT Tag Team Champions, για πρώτη φορά στην καριέρα τους.


Ντεμπούτο!

Ντεμπούτο στο NXT έκανε χθες ο Apollo Crews, γνωστός και ως Uhaa Nation, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία πέρασε νικηφόρα το εμπόδιο του Tye Dillinger.


Νίκη αλλά δεν παραιτήθηκε ποτέ.

Ο Samoa Joe κατέλαβε τον Baron Corbin χάρις το Coquina Clutch, στην συνέχεια ο δεύτερος διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή, πως δεν παραιτήθηκε ποτέ!


Το νέο αφεντικό είναι εδώ!

Μετά από ένα επικό γυναικείο αγώνα, η Bayley ανέβηκε στον θρόνο του ΝΧΤ. Συγκεκριμένα, επικράτησε της Sasha Banks με το Belly to Bayley! Στην συνέχεια οι Backy Lynch, Charlotte, και Sasha Banks αγκάλιασαν την νέα πρωταθλήτρια!


The Demon Retains!!!

Τo NXT Championship κράτησε στην κατοχή του ο Finn Balor μετά από ένα εντυπωσιακό Coup De Grace από την κορυφή της σκάλας!


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη