WWE Raw 16/1/23: Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο...


Άλλη μια wrestling εβδομάδα ξεκινά καθώς βρισκόμαστε σε ρυθμούς Royal Rumble, με το χθεσινό επεισόδιο του Raw να περιέχει αρκετή δράση στο κλείσιμο της βραδιάς.

Το σόου της Δευτέρας άνοιξαν οι Usos μαζί με τον Solo Sikoa όπου αναφέρθηκαν με λίγα λόγια στα μεγάλα πλάνα που έχουν στην Bloodline. Τους σταμάτησαν οι Judgment Day με την Rhea Ripley να τονίζει πως η ομάδα της "τρέχει" το Raw. Ο Finn Balor είπε πως δεν τρέχουν μόνο το σόου αλλά ολόκληρη την ομαδική κατηγορία του brand. Ο Dominik δεν πρόλαβε να πει πολλά γιατί μπήκε η Rhea στη μέση και ξέσπασε ένα brawl ανάμεσα στις 2 ομάδες, με τον Ali να κάνει την επίθεση στον Solo Sikoa όταν αυτός ετοιμαζόταν να χτυπήσει την Ripley.

Solo Sikoa vs. Mustafa Ali

Στο πρώτο ματς της βραδιάς ο Ali έφτασε πολύ κοντά στη νίκη όταν πέρασε από Tornado DDT τον αντίπαλο του, τίποτα δεν ήταν αρκετό αφού ο Sikoa χρειάστηκε μόλις ένα Samoan Spike για να κερδίσει τον αγώνα. Λίγο μετά δέχτηκε την επίθεση του Kevin Owens ο οποίος διέκοψε τη ροή του αγώνα νωρίτερα, ο Owens πέρασε από Stunner τον Sikoa και μετά ήρθαν οι σεκιούριτι να τους χωρίσουν.

- Αργότερα είδαμε ένα ωραίο promo με τον Cody Rhodes και τον δρόμο του προς την ανάρρωση μετά τον τραυματισμό του, στο τέλος ο ίδιος ανακοίνωσε πως στο Royal Rumble θα επιστρέψει.

Street Profits vs. Cedric Alexander & Shelton Benjamin

Ένα σχετικά σύντομο και αρκετά γρήγορο σε ρυθμό ματς. Οι Profits έφτασαν πολύ κοντά με το Frog Splash του Montez Ford αλλά έγινε γρήγορα το break, έπειτα ο MVP που έκανε παρέμβαση προσπάθησε να αποσπάσει τη προσοχή του διαιτητή για να βοηθήσει τους Benjamin & Alexander, αλλά ο Angelo Dawkins το διαχειρίστηκε σωστά και με ένα roll-up κατάφερε να δώσει τη νίκη στους Street Profits.

- Η Becky Lynch έκανε την είσοδο της για να καλέσει στο ρινγκ την Bayley, ωστόσο μαζί της βγήκε όλη η ομάδα της Damage Control. Σε αυτό το segment οι δυο τους πήγαν πίσω στις μέρες που αγωνιζόντουσαν ακόμα για το NXT. Στην ουσία η Bayley παραπονέθηκε πως η Lynch της έκλεψε όλα τα μεγάλα spots ως πρωταθλήτρια με την δεύτερη να της απαντάει πως όταν ανέβηκε στο main roster κέρδισε τα πάντα με την αξία της ώστε να φτάσει μέχρι και στο main event της WrestleMania. Ένα πραγματικά ανούσιο segment, το μόνο που πήραμε είναι ένα Steel Cage Match το οποίο ανακοινώθηκε για το επόμενο Raw.

Omos vs. Elias

Ο νιγηριανός γίγαντας έκανε την επιστροφή του για να αντιμετωπίσει τον Elias σε ένα ματς που του προσέφερε ο MVP νωρίτερα στα backstage. Ο Elias δεν είχε ελπίδες και προσπάθησε να σπάσει την κιθάρα πάνω στο κεφάλι του Omos, ο δεύτερος όμως τον κατάλαβε και άρπαξε την κιθάρα για να την κάνει κομμάτια. Έπειτα τον πέρασε από finisher για να τελειώσει εκεί το ματς. Επίσης ανακοινώθηκε πως ο Omos θα συμμετέχει στο Royal Rumble.

The Judgment Day vs. The Alpha Academy

Το ματς ήταν αρκετά καλό και είχε ωραία spots, είδαμε ένα όμορφο Diving Headbutt από τον Chad Gable, ενώ ο Otis πέρασε από ένα δυνατό World's Strongest Slam τον Damian Priest. Στο τέλος, ο Gable κλείδωσε με Ankle Lock τον Dominik αλλά τελευταία στιγμή ο Priest ήρθε από πίσω του για να τον αρπάξει από το λαιμό και να τον περάσει από South of Heaven για να ακολουθήσει το pinfall του Dominik και η Judgment Day να φύγει νικήτρια.

Iyo Sky vs. Michin

Γνωστές και ως Io Shirai και Mia Yim, ένα αδιάφορο ματς που είχε μεγαλύτερη διάρκεια απ' ότι περιμέναμε, δίχως να μας δώσουν κάτι το ιδιαίτερο. Νικήτρια έφυγε η Michin. Κάτι τέτοια ματς κουράζουν τον θεατή, πόσο μάλλον όταν το βλέπεις ζωντανά και έχει διαφημίσεις αμέσως μετά...

- Η Bianca Belair ήρθε στο ρινγκ γνωρίζοντας την αποθέωση από τους θεατές, έπειτα έκανε ένα promo λέγοντας πως έχει πάρει πολλά ρίσκα αλλά αυτός είναι και ο λόγος που είναι πρωταθλήτρια. Έπειτα κάλεσε έξω την Alexa Bliss για να της πει ότι δεν υπάρχει λόγος να κερδίσει 29 γυναίκες για να πάρει ευκαιρία για τον τίτλο, προτείνοντας της να έχουν one on one αναμέτρηση στο επερχόμενο Pay-Per-View, με την Alexa να δέχεται την πρόκληση της Belair.

Bronson Reed vs. Akira Tozawa

Ένα ματς με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για μια συμμετοχή στο Royal Rumble, το οποίο είχε ανακοινωθεί νωρίτερα στα backstage από τον Adam Pearce. Το έργο ήταν εύκολο για τον Bronson κυριαρχώντας σε όλο το ματς, στο τέλος τον πέρασε από ένα TSUNAMI για να κερδίσει.

Six-Way Elimination Match

Στο main event της βραδιάς είδαμε δράση με Six-Way Elimination Match, από το οποίο ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Austin Theory για το United States Championship στο Raw 30th Anniversary που θα λάβει μέρος την επόμενη εβδομάδα. Στο ματς αυτό αγωνίστηκαν οι Seth Rollins, Dolph Ziggler, Bobby Lashley, Finn Balor, The Miz και Baron Corbin.

- Πρώτος αποκλείστηκε ο Miz μετά από Stomp του Rollins
- Δεύτερος αποκλείστηκε ο Ziggler μετά από Pedigree του Rollins
- Τρίτος αποκλείστηκε ο Balor μετά από Stomp του Rollins
- Τέταρτος αποκλείστηκε ο Corbin μετά από Spear του Lashley

Στο τέλος έμεινε ο Seth Rollins (ο οποίος ήταν το φαβορί μετά από τέτοια απόδοση στο ματς) και ο Bobby Lashley, ενώ στο ringside βρισκόταν ο πρωταθλητής Austin Theory που είχε έντονο καυγά με τον Omos. Ο Rollins βοήθησε τον Theory χτυπώντας με Stomp τον Omos, αλλά όταν γύρισε στο ρινγκ του απέσπασε την προσοχή ο MVP για να πάρει μέτρα ο Lashley και να κερδίσει τον αγώνα έπειτα από Spear. Είναι επίσημο για την επόμενη εβδομάδα ότι ο Austin Theory θα υπερασπιστεί το US Championship κόντρα στον Bobby Lashley.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη